Justin Bieber édesapját megműtötték
2013. szeptember 15. 16:18
Juj Justin! Neki is helyén van a szíve ha a családról van szó! A lényeg, hogy már sikeres volt a műtét.
2013. szeptember 15. 16:54
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
ez édes tőle az a lényeg hogy Jereny műtétje sikeres volt!
2013. szeptember 15. 17:00
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
tényleg, hatalmas áldozat, hogy az ember elrepül a kórházban lévő apjához, és még tölt is vele egy kis időt. avassuk is azonnal szentté ezért a csodálatos, páratlan és áldozatlan tettért. most őszintén, mit kell itt áradozni? ez egy normális emberi reakció, aki nem ezt tette volna, az nem is érző ember, csak egy elcseszett szemét.
azt pedig nem értem, miért kell Bieber papának és kicsi fiának azonnal a twitteren, a nyilvánosság előtt megtárgyalni ezt. élőben, személyesen már nem lehet az ember szemébe mondani, mit gondolunk? ennyire elkorcsosult volna mára a világ? egyszerűen undorító...
azt pedig nem értem, miért kell Bieber papának és kicsi fiának azonnal a twitteren, a nyilvánosság előtt megtárgyalni ezt. élőben, személyesen már nem lehet az ember szemébe mondani, mit gondolunk? ennyire elkorcsosult volna mára a világ? egyszerűen undorító...
2013. szeptember 15. 17:13
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
itsjustme szerintem csak részben van igazad, ez egy normális reakció egy normális életben. De Justin nem él normálisan. Nagyon nehéz lehet Neki A-ból B-be jutni a rengetek rajongótól és paparazzitól. Meg amúgy is, az apja nem nevelte jól, sőt kis korában elhagyta, Justin mégis segít Neki, most mond semmiség az egész!
2013. szeptember 15. 17:33
itsjustme Teljesen igazad van. Egyébként meg olyan gyökér vagyok... Azért néztem meg a cikket mert azt olvastam, h Justin Bieber édesapját megütötték. Szó se róla nem vagyok kár örvendő, és az apjával nincs semmi bajom, csak arra gondoltam, h valami idióta, azért húzott be neki egyet, mert Justin faterja.
2013. szeptember 15. 17:57
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Ez rendes volt Justintól és tudom,hogy a legtöbben csak egy "minden normális ember ezt csinálja"-kot tud mondani,de én örülök,hogy Justin ott volt mellette és annak is,hogy Jeremy jól van!
2013. szeptember 15. 18:10
Jobbulást Jeremynek! Justin pedig... újra kezd önmaga lenni aminek nagyon örülök
2013. szeptember 15. 18:10
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
ebből is látszik h mekkora szíve van Justinnak..remélem minden rendben lesz az apukájával! <3
2013. szeptember 15. 18:28
Igaza van, ez természetes ha valaki igazán szereti a szüleit. Az apukájának meg jobbulást.
2013. szeptember 16. 12:42
Jé, Justin-nak is vannak jó cselekedetei!
A viccet félretéve:
Remélem felépül és kedves volt Jussy-tól
A viccet félretéve:
Remélem felépül és kedves volt Jussy-tól
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.