Idő előtt kiszivárgott a Work Bitch, de pár perce felkerült az énekesnő VEVO-csatornájára is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Britney Spears — Work Bitch
2013. szeptember 15. 21:28
2013. szeptember 15. 21:34
Nekem nem tetszik :// a szöveg borzalmas, hogy jön ő ahhoz hogy leszólja a szám hallgatóit ?
2013. szeptember 15. 21:38
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Elsőre nagyon furcsa a hangzása. De más, és ez tetszik Lehet támadni a szövegét, de egy ilyen stílusú számnak nem az "élet értelméről" kell szólnia. Remélem azért ennél jobb számok lesznek az albumán.
Erősen érezni rajta Will.I.Am-et, remélem nem minden számban vett részt.
"hold your hand high
fingers through the sky"- ez a rész iszonyat ütős lett!
De ennél több van még Britney-ben <3
Erősen érezni rajta Will.I.Am-et, remélem nem minden számban vett részt.
"hold your hand high
fingers through the sky"- ez a rész iszonyat ütős lett!
De ennél több van még Britney-ben <3
2013. szeptember 15. 21:44
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Nagyon jó lett !
2013. szeptember 15. 21:45
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Azért ennél többet vártam Britneytől. Nem azért, de a háttérzene teljesen kiszóritja a hangját, mintha nem is énekelne rajta. Különben jó lenne valamilyen szinten, ha nem spékelték volan meg ennyire.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 15. 21:48
Ezt most komoly? Ez Britneyhez képest nagyon gyenge visszatérés.. Első hallásra nem gyere be a szám. Ebben túlteng a háttér zaj, a tucatodás. Mint valami rossz diszkós zene, amire a páwák és a mindent kitevő csajok rázzák. Egy kicsit én is csalódott vagyok. Remélem nem határozza meg ez a dal a többit, mert akkor még a Femme Fatale alá is süllyedhet.. és hát az se volt nagy eresztés.
2013. szeptember 15. 21:52
Teszentségesatyaúristen!!
Az első gondolat, ami megfogalmazódott bennem: EZ MI???
Az szkrím end sáut (vagy mi a tököm volt a címe) után azt hittem, hogy már nem süllyedhet mélyebbre. Hát tévedtem. Ez a szám dalszövegestül és mindenestül együtt KRITIKÁN ALULI!
2:36-ig bírtam, utána már nem akartam kockáztatni, hogy maradandó halláskárosodást szenvedjek...
Idő előtt kiszivárgott? Én ezt örök időkre rejtegettem volna.
És akár hiszitek akár nem, ezt minden elfogultság nélkül merem állítani!!
Az szkrím end sáut (vagy mi a tököm volt a címe) után azt hittem, hogy már nem süllyedhet mélyebbre. Hát tévedtem. Ez a szám dalszövegestül és mindenestül együtt KRITIKÁN ALULI!
2:36-ig bírtam, utána már nem akartam kockáztatni, hogy maradandó halláskárosodást szenvedjek...
2013. szeptember 15. 21:55
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (wiky96 @ 2013.09.15. 21:52)
Teszentségesatyaúristen!!
Egyetértek.
Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez a william gyerek mindent sz*rrá változtat, amihez csak hozzáér?
2013. szeptember 15. 21:58
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Ettől konkrétan fejfájásom lett a harmadik perc könyékére. Ezt a minősíthetetlen szöveget és pocsék tuc-tuc alapot az autotune-nal megspékelve...borzalmas
1 felhasználónak tetszik:
sMokEe.cLouD
2013. szeptember 15. 21:59
Idézet (Jolie_77 @ 2013.09.15. 21:55)
Egyetértek.
Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez a william gyerek mindent sz*rrá változtat, amihez csak hozzáér?
Hát ja. Olyan mint egy zombi vírus. Megfertőzi a zenei világot. Valaki igazán föltalálhatná az ellenszerét. Bár ha jobban belegondolok, az ellenszerei, ahogy a hordozói is, mi emberek vagyunk...
2013. szeptember 15. 22:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez tényleg sz*r. A múltkori Hupikéktörpikékes dal után azt hittem, hogy a zenei karrierje egy kicsit hajaz a régebbire, amikor még fantasztikusan elénekelt egy Luckyt és hihetetlen élvezhetően egy Toxicot. Mit lett azzal a nővel, aki irdatlan szexbomba volt olyan poppal, hogy az ember szája tátva maradt? Hiányzik az a Britney, aki egykoron a Baby one more time-al indult, s vált szexivé például az Overprotectedben. Vilájem nem igazán tud már magával mit kezdeni, s én is azt hittem, hogy a Scream and shout volt a zenei karrierjének legalja. Eddig is tudtam, hogy Britney eltucatosodott (lsd. Femme Fatale korongja - szörnyű), de ez valami hallgathatatlanul ritka sz*r anyag lett. Brit lehúzhatja a rolót, ha ilyen dalok lesznek rajta. Hiába imádom a nőcit több mint tíz éve, de még letölteni sem fogom.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!