Fény derült Lindsay titkára
2013. szeptember 18. 20:35
nagyon örülök, hogy végre "jó útra tért":DD és, hogy rátalált a szerelem!*-* Lindsay <3
2013. szeptember 18. 21:29
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
Good job Lindsay <3
2013. szeptember 19. 12:09
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Nem hiszem hogy pont most lesz képes megjavulni ez a lány..lehet egy kis ideig befejezi a piálást de szerintem ha összefog veszni a párjával akkor minden folyt köv..történet lesz.
Lindsay nagyon rossz példát mutat a fiataloknak.
Más hírességek is követnek el hibákat de képesek helyre hozni vagy változtatni élet módjukon szerintem neki egy rendes családra lenne szüksége aki változásra bírná!!!
Lindsay nagyon rossz példát mutat a fiataloknak.
Más hírességek is követnek el hibákat de képesek helyre hozni vagy változtatni élet módjukon szerintem neki egy rendes családra lenne szüksége aki változásra bírná!!!
2013. szeptember 20. 22:37
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Jaj de kis cuki. Remélhetőleg segít Lindsaynek a javulásban és alig várom, hogy láthassak néhány közös képet.
2013. szeptember 23. 13:49
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
ez annyira jó dolog, nagyon szurkoltam Lindsay javulása miatt és most annyi jó hírt hallhatok róla
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.