Liam Hemsworth máris továbblépett
2013. szeptember 18. 19:50
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ez gyors volt...
2013. szeptember 18. 19:58
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Nem csodálom ki akar emlékezni arra a csajra?!Am meg az szégyen ha Liam keres magának egy másik csajt szakítása után,és az meg nem gáz hogy Miley mikor még együtt voltak az egész világnak rázta a seggét?!Én már akkor elküldtem volna a francba.sőt jóval előtte
2013. szeptember 18. 20:02
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (OneDirectionFan2003 @ 2013.09.18. 19:49)
Már bocsánat, de a szakítást, TEGNAP JELENTETTÉK BE! Érthető, hogy kicsit mindenki ki van akadva. Limról annyit, hogy ezt szerintem nem kellett volna! Csak a hatás kedvéért kellet volna még várni! Vagy eseleg NEM A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT! Komolyan mondom, Miley tuti fog erről írni egy erotikátlan, susztustalan klippel aláfestett ,,remek"művet! Egyszerűen szánalmas!
Tegnap jelentették be, de csak egy hülye hiszi el, hogy ténylegesen tegnap szakítottak.
Persze, Miley bármit bárkivel megtehet, r*banckodhat ország-világ előtt, de Liam nem smárolhat egyet...
2013. szeptember 18. 20:11
A szakítást biztos nem a tegnapi nap alkalmával döntötték el, lehet hogy hetekkel, legkisebb eséllyel pár hónappal.
Liamnek pedig sok boldogságot!
Liamnek pedig sok boldogságot!
2013. szeptember 18. 20:12
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Szerintem ő már jóval a bejelentés előtt túl volt rajta.
A cikkről pedig csak annyi a véleményem, hogy: helyes, csinálja! Éljen egy kicsit végre! Ez után a nő után azt is megérdemelné, hogy minden héten más nő mellett ébredjen.
A cikkről pedig csak annyi a véleményem, hogy: helyes, csinálja! Éljen egy kicsit végre! Ez után a nő után azt is megérdemelné, hogy minden héten más nő mellett ébredjen.
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2013. szeptember 18. 20:24
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
anniyra jóó hogy szakitottak miley egyszerűen undoritó! a viselkedése és a külseje is .... ez csaj meg joval szebb nála
2013. szeptember 18. 20:25
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
már nem azért de pár napja még nem úgy volt, h Miley vonta vissza Liam követését?? amúgy minden csak kontextustól függ és fordítástól, meg hogy milyen színben akarják feltüntetni Liam-et....más oldalakon azt a gesztust, h egy több milliós gyűrűt nem kért vissza Mileytól pozitívnak állítják be...és az is valószínű, hogy nem tegnap szakítottak csak akkor hozták nyilvánosságra, amúgy azt sem értem, hogy eddig mindenki Miley-t utálta, most meg egyből ő lesz az áldozat, és Liam a rossz fiú?? akkor hogy is van ez ki alázott meg kit folyamatosan a nyilvános viselkedésével???
2013. szeptember 18. 20:25
1. Régebótta együttvannak és miatta mentek szét...
vagy ...
2. Liamnak undorító tette...
vagy ...
2. Liamnak undorító tette...
2013. szeptember 18. 20:34
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Csak szerintem tiszta Jessica Alba ez a csaj? A feje nagyon hasonlít Amúgy,meg most mit csalódtok itt mind? Emlékezzünk csak,hogy májlika az,aki már hónapok óta hozza a "r*banc vagyok,így szép az élet" imidzset,ő az aki minden/képen videón más-más pasival nyalakodik. Ne már,hogy Liam legyen a dzsigoló, mert végre talán talált magának egy rendes,illedelmes lányt és megmerte csókolni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.