Botrányos ruhában lépett színpadra Miley Cyrus
2013. szeptember 22. 15:15
szegény májli se tud már újat (többet) mutatni (magából), kellett neki meztelenre vetkeznie most már így is marad örökre
2013. szeptember 22. 15:18
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3219 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline |
Jó ez már -.-" Miley mi lett veled ?
Nem ismerek rád a Hannah Montanaban nagyon aranyos lányt láttam aki a példaképem volt..
Most egyszerűen..Bírom Mileyt de ez már sok -.-"
Nem ismerek rád a Hannah Montanaban nagyon aranyos lányt láttam aki a példaképem volt..
Most egyszerűen..Bírom Mileyt de ez már sok -.-"
2013. szeptember 22. 15:22
süsükeee3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 203521 offline |
megértem, hogy azt akarja mutatni, hogy felnőtt... de azért vannak határok. És az tényleg durva, hogy mivel ő volt a nagy HANNA MONTANA több 15 év alatti kislány a rajongója, akiknek hááát...nem pont ez való. Sőt én ha megnézem a régi és az új Miley-t nem mondanám hogy ugyanaz az ember. Egyébként meg nekem tetszik a zenéje csak a stílusa nem
2013. szeptember 22. 15:23
Miért kell ezt tennie magával?? :-o annyira gyönyörű volt régen... Most meg...
2013. szeptember 22. 15:24
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Tiszta szégyen ez a csaj -.-
2013. szeptember 22. 15:30
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én attól még szeretem Miley-t,szerintem tehetséges.
2013. szeptember 22. 15:30
DoraStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 208976 offline |
Hát erre nem tudok mit mondani nem normális!!! Undorítóan viselkedik! Nem normális....!!!!!!!!!!! -.-" Jajj Miley!!
2013. szeptember 22. 15:31
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Csak én unom ,hogy minden nap erről a rihéről kell olvasnom?
Már rohadt irritáló ,hogy folyton ő fogad,ahogy belépek az oldalra.
Amúgy Májlika elég paradoxon,össze-vissza nyilatkozik mindenfélét.Tegnap még abbahagyja a nyelvnyújtogatást,ma már megint a térdéig lóg.
A ruháján meg sem lepődök,mint egy prosti,úgy néz ki.Kár,hogy nem tud produkálni egy normális előadást,felöltözve,a dalhoz illő viselkedéssel,ha már akkora "művészi jelentéssel" bír..
Ja,és Billy Ray,büszke lehetsz a lányodra
Már rohadt irritáló ,hogy folyton ő fogad,ahogy belépek az oldalra.
Amúgy Májlika elég paradoxon,össze-vissza nyilatkozik mindenfélét.Tegnap még abbahagyja a nyelvnyújtogatást,ma már megint a térdéig lóg.
A ruháján meg sem lepődök,mint egy prosti,úgy néz ki.Kár,hogy nem tud produkálni egy normális előadást,felöltözve,a dalhoz illő viselkedéssel,ha már akkora "művészi jelentéssel" bír..
Ja,és Billy Ray,büszke lehetsz a lányodra
2013. szeptember 22. 15:32
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
las vegasi táncosnőt akart utánozni. nagyon jó, hogy megírjátok a ruhája milyen volt, de bezzeg arról nem beszélünk, hogy két dalt végigsírt, mert végülis az nem számít, hogy hogy is van valójában, csak az, hogy olvassák minél többen.
nyelvnyújtogatás? egyszer nyújtotta ki a nyelvét, könyörgöm. nézzetek már utána mielőtt megírjátok.
nyelvnyújtogatás? egyszer nyújtotta ki a nyelvét, könyörgöm. nézzetek már utána mielőtt megírjátok.
2013. szeptember 22. 15:33
Niyaz Solisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 164193 offline |
Ki nem állhatom..fuj ezen meg sem lepődöm!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.