Botrányos ruhában lépett színpadra Miley Cyrus
2013. szeptember 22. 15:36
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Vajon miért nem lepődök meg?
2013. szeptember 22. 15:38
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Õ már nem Hannah.
2013. szeptember 22. 15:38
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Ezen nem lepődöm meg, de ez már akkor is undorító, botrányos és visszataszító. Ilyenkor nincsenek ott valami szakemberek vagy mit tudom én, hogy mik, hogy eltávolítsák a színpadról. Gondoljunk bele:
Sok 7-8 éves kisgyerek is hallgatta eddig Miley-t és ha esetleg elmegy egy ilyenkorú gyerek egy ilyen előadása/koncertre vagy valahová, akkor ott hon azt fogja mondani, hohy "Anya én is ilyen ruhát akarok, mert Miley-nak is ilyen van. Légyszi, légysz, légysz....". Erre valami megoldást vagy stílusváltást, személyiségváltást ki kéne találni!!!
EZ ÍGY NEM LESZ JÓ!!!!!!!!!!
Sok 7-8 éves kisgyerek is hallgatta eddig Miley-t és ha esetleg elmegy egy ilyenkorú gyerek egy ilyen előadása/koncertre vagy valahová, akkor ott hon azt fogja mondani, hohy "Anya én is ilyen ruhát akarok, mert Miley-nak is ilyen van. Légyszi, légysz, légysz....". Erre valami megoldást vagy stílusváltást, személyiségváltást ki kéne találni!!!
EZ ÍGY NEM LESZ JÓ!!!!!!!!!!
2013. szeptember 22. 15:39
Innentől már csak lefele vezet az útja. Bármit csinál, szánalmas. Korábban azt nyilatkozta, hogy abbahagyja a nyelvnyújtást és meztelenkedést. Csak magát hazudtolta meg. Mindezek után nem csodálom, hogy már a vőlegénye sincsen meg
2013. szeptember 22. 15:41
Komolyan mondom, már kezdem sajnálni! - Ekkora agyhalottat.. Szerintem fellépések helyett inkább az út szélén kéne állnia ilyen ruhákban!!
2013. szeptember 22. 15:42
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
megbolondult? hogy néz már ki! Borzasztó ami lett belőled Miley -,-
2013. szeptember 22. 15:44
ez már annyira durva,h innen már nem lehet visszafordulni
2013. szeptember 22. 15:44
én Mileyt nem a ruhája alapján ítélem meg és nem is amiatt szeretem őt
amúgy meg ez a fesztivál Las Vegasban volt, ahol az ottani táncosnők hasonló ruhában szoktak lenni, és ez csak egy hasonlat volt Miley részéről
amúgy meg ez a fesztivál Las Vegasban volt, ahol az ottani táncosnők hasonló ruhában szoktak lenni, és ez csak egy hasonlat volt Miley részéről
2013. szeptember 22. 15:49
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Nem lepődtem meg, 1 kicsit sem. Ruhának nevezni ezt elég nagy túlzás... megértem h ennyi helyre kap meghívást, hozza a nézettséget. csak nem abban az értelemben ahogy kéne.
Még egy nagy DISLIKE!!!
Még egy nagy DISLIKE!!!
2013. szeptember 22. 15:50
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
...Nem lepődtem meg.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.