Ugyan korábban sikerült DNS-töredéket kinyerniük egy rég kihalt méhfajból, a tudósok kudarccal jártak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem támasztható fel a dinoszauruszok világa
2013. szeptember 22. 18:47
2013. szeptember 22. 18:54
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Nem is baj, hogy nem lesznek dínók. Ebből a cikkből egy szót nem lehet érteni.
2013. szeptember 22. 19:03
Méhekből?!
Amúgy pedig nem baj hogy nincsenek dínók de azért szívesen látnék egy igazit (persze ha van köztünk egy fal )
Amúgy pedig nem baj hogy nincsenek dínók de azért szívesen látnék egy igazit (persze ha van köztünk egy fal )
2013. szeptember 22. 19:04
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline |
Köszönjük Emese!!
2013. szeptember 22. 19:06
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline |
Minek akarják feltámasztani a dinókat? Hogy őket is meg lehessen nézni az állatkertben, de a világ túloldaláról látod, akkora! Inkább a rák meg az ilyenek ellenszerén dolgoznátok! Nesze nektek dinoszauruszok! Biztos unalmas volt a gyerek koruk...
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 22. 19:07
karina0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208611 offline |
igaz hogy én is látnék egy igazit..de inkább maradjanak a filmeknél ahol nem igaziak
2013. szeptember 22. 19:12
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Ejj pedig milyen jó kis PETA kampányok lehettek volna: Ne menj tankkal dinó ellen az nem emberséges.
Ez a kutatás vajon akkor is kapott volna hátszelet ha nem most készítenék a Jurassic Park folytatását? Mert oké érdekes meg minden de azért vannak az emberiségnek aktuálisabb proplémái is, ha sok unatkozó tudós van meg sok lóvé agyalhatnának olyan csipp csupp ügyeken mint az AIDS vagy a Rákbetegség.
Ez a kutatás vajon akkor is kapott volna hátszelet ha nem most készítenék a Jurassic Park folytatását? Mert oké érdekes meg minden de azért vannak az emberiségnek aktuálisabb proplémái is, ha sok unatkozó tudós van meg sok lóvé agyalhatnának olyan csipp csupp ügyeken mint az AIDS vagy a Rákbetegség.
2013. szeptember 22. 19:12
Ez egy érdekes kísérlet lehetett, biztos végignéztem volna. Sajnálom, hogy nem jártak sikerrel, kíváncsi lettem volna a végeredményre. Érdekes lehet elgondolni, hogy hogyan nézhetett, illetve viselkedhetett egy ősi rovar, állat, vagy akármilyen élőlény. + Remélem máskor is lesznek ehhez hasonló, tudományos cikkek. Én nagyon örülnék nekik.
2013. szeptember 22. 19:14
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Unatkoznak az emberek én úgy veszem észre dinókra nincsen szükségünk.
Mindig is utáltam öket és mindig is fogom.
Mindig is utáltam öket és mindig is fogom.
2013. szeptember 22. 19:16
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Brielnek igaza van!!
2013. szeptember 22. 19:22
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Engem mélyen elszomorít ez az új információ....Akkora királyság lenne, ha megtehetnék a tudósok azt, amit a Jurassic Parkban láthattunk (persze az lenne az igazi, ha valóban biztonságos parkot lehetne létrehozni, de mint tudjuk: az élet utat tör magának)...a tudomány fantasztikus és sajnálom, hogy nincs remény arra, hogy megvalósíthassák a csodát...gyerekkorom óta imádom a dínókat, szerintem fantasztikus lények voltak és kár, hogy olyan kevés idő adatott meg nekik...
2013. szeptember 22. 19:22
na hálistennek xd kell a ráknak T-rex a hátsókertbe
2013. szeptember 22. 19:38
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Pedig menőzni akartam a barátaimnak a dinóimmal. De inkább jobb is így, még csak az hiányzana, hogy valakit egészben felfaljon egy őslény. Egyébként sem tudnánk mit kezdeni velük, csak a gondot jelentenék - főleg ha szaporodni kezdenek. Lehet, hogy érdekes lenne, de hosszútávra nem valami szerencsés az emberiségnek a létezésük. Ki tudja, hogy milyen betegségeket képesek hordozni, amiket az emberekre szabadítanak rá. Mindennek van saját kora, és most a miénk van, nem a dínóké.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 22. 19:38
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Jó házőrző lenne egy T-rex az biztos
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.