Dühös anya árulja lánya One Direction-jegyeit
2013. szeptember 29. 16:47
CrazyBoy2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 192374 offline |
Pocok2001 teljesen igazad van!
2013. szeptember 30. 21:26
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Kedves anyu!
Ha egyszer valami eszméletlen csoda folytán szereznél nekem egy 1D koncert jegyet, a koncert előtt az ebay és hasonló oldalak közelébe se menj!
Ha egyszer valami eszméletlen csoda folytán szereznél nekem egy 1D koncert jegyet, a koncert előtt az ebay és hasonló oldalak közelébe se menj!
2013. október 03. 19:27
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
szegény lány nem lennék a helyébe
az anya meg nem értem h tehet ilyet én ha lesz gyerekem sose leszek vele ilyen kegyetlen
bevetném a bocsánatért esdeklő kislánypofimat,jó jegyeket ígérnék,kitakaítanék hátha meglágyulna anyukám ,akinek ezúton is gratula a 2. kitüntetett diplomájához amit holnapután vesz át és mi ott leszünk vele
az anya meg nem értem h tehet ilyet én ha lesz gyerekem sose leszek vele ilyen kegyetlen
bevetném a bocsánatért esdeklő kislánypofimat,jó jegyeket ígérnék,kitakaítanék hátha meglágyulna anyukám ,akinek ezúton is gratula a 2. kitüntetett diplomájához amit holnapután vesz át és mi ott leszünk vele
2013. október 09. 13:15
Dorina Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 211834 offline |
hát..ez jó büntetés volt!!ez egy jó megoldás,és az anya is jó üzletember
2013. október 17. 08:48
Rem.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213201 offline |
Vicuska1D: De legalább megtanította a lányának, hogy ne hazudjon. Ha nekem lett volna ilyen jegyem, könyörögtem volna, hogy adja el. Akkor vehettem volna egy jó laptopot.
2013. október 19. 21:56
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline |
Huh.....nekem ha ez lenne a büntetésem ..huhh....
Kiakadnék...de...megtanulnám a leckét.
Mellesleg én nem hazudok a szüleimnek ilyenkor meg a helyébe kis glóriás angyal lennék...Jobb félni mint megijedniXD
Kiakadnék...de...megtanulnám a leckét.
Mellesleg én nem hazudok a szüleimnek ilyenkor meg a helyébe kis glóriás angyal lennék...Jobb félni mint megijedniXD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.