Dühös anya árulja lánya One Direction-jegyeit
2013. szeptember 23. 08:01
szegény gyerek. hazugságokért. ez az anya nem normális.
2013. szeptember 23. 08:37
Akik sajnálják a lányt, elolvasták egyáltalán a cikket? Persze, hogy nem. Csak a dühös anya, és a One Direciton szúrt szemet egyeseknek. Ez egy nagyon ötletes húzás volt az anya részéről. Elvenni valamit, amit szeret. És ezt jogosan tette, mivel a gyerek HAZUDOTT.
Talán a lány is belátja, hogy az édesanyja jogosan tette ezt. Amúgy gondoljatok bele: az anya mit élhet át? A gyereke, akit 9 hónapon át a hasában hordott, aki a mindene, akit ELTART, ÉS SZERET, átverte. Őt is meg lehet érteni, nem csak a kiscsajt, aki ennek az öt ficsúrnak a koncertjére akart elmenni. Ebbe gondoljatok bele, mielőtt a kiscsajt sajnáljátok!
Bár, mit is várunk egy olyan világban, ahol a semmirekellő kis kedvencek többet érnek, mint az anya őszinte, odaadó szeretete...
Egyébként ki az a hülye, aki kiad ennyi pénzt egy sz*ros 1D koncertjegyért? Remélem, azért jótékony célra megy majd a pénz!
Talán a lány is belátja, hogy az édesanyja jogosan tette ezt. Amúgy gondoljatok bele: az anya mit élhet át? A gyereke, akit 9 hónapon át a hasában hordott, aki a mindene, akit ELTART, ÉS SZERET, átverte. Őt is meg lehet érteni, nem csak a kiscsajt, aki ennek az öt ficsúrnak a koncertjére akart elmenni. Ebbe gondoljatok bele, mielőtt a kiscsajt sajnáljátok!
Bár, mit is várunk egy olyan világban, ahol a semmirekellő kis kedvencek többet érnek, mint az anya őszinte, odaadó szeretete...
Egyébként ki az a hülye, aki kiad ennyi pénzt egy sz*ros 1D koncertjegyért? Remélem, azért jótékony célra megy majd a pénz!
2013. szeptember 23. 09:34
Jól tette az anya. Meg kell tanítani a lányának, hogy az élet nem mindig fair. Még ha a lánya hisztizni is fog ezért... Okos húzás volt
2013. szeptember 23. 10:06
Hét az anyját megértem, sosem bírnék hazudni a szüleinek és baromi rosszul eshet egy anyának, ha hazudik neki a saját gyereke... Jó lecke, az biztos.
2013. szeptember 23. 10:18
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Nem tudom, hogy szándékosan, avagy véletlenül maradt ki pont a lényeg a cikkből, azaz, hogy mit is hazudott a kislány. Itt nem arról van szó, hogy arról füllentett, hogy nincs házi feladat vagy hogy még nem osztották ki a dogát, amire karót kapott stb. Hanem arról, hogy azt hazudta, hogy a barátnőjénél alszik holott egy nála jóval idősebb srácnál aludt!! Azért ez nem tréfa dolog, ilyet az ember mondjuk 20-21 évesen enged meg magának... nem 14-15 évesen... Teljesen megértem az anya lépését főleg úgy, hogy gondolom a barátnői meg még zaklatták is anyukát, hogy ne adja el a jegyeket (telefonbetyárkodtak).
A szülőnek nem az a dolog, bármennyire is úgy vélik manapság a gyerekek meg a legtöbb szülő, hogy mindent ráhagyjon a gyerekére, mert a saját hibáiból tanul, hanem az, hogy rendes erkölcsűnek és kötelességtudó, felelősségteljes felnőttnek nevelje a porontyot. Jó látni hogy vannak még normális szülők!
A szülőnek nem az a dolog, bármennyire is úgy vélik manapság a gyerekek meg a legtöbb szülő, hogy mindent ráhagyjon a gyerekére, mert a saját hibáiból tanul, hanem az, hogy rendes erkölcsűnek és kötelességtudó, felelősségteljes felnőttnek nevelje a porontyot. Jó látni hogy vannak még normális szülők!
2013. szeptember 23. 10:50
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline |
Persze szerintem is teljes mértékben megérdemelte a lány. És a másik kettő is, főleg az után, hogy megtudtam mit hazudott. Okos ötlet volt az anyjától.
De egy ilyen koncertlehetőség csak egyszer van egy életben, vagy csak én vagyok ilyen Lehet máshol jobb a helyzet.xdd
De egy ilyen koncertlehetőség csak egyszer van egy életben, vagy csak én vagyok ilyen Lehet máshol jobb a helyzet.xdd
2013. szeptember 23. 11:27
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline |
SZEGÉNY!! Nem h nekem adta volna inkább
2013. szeptember 23. 11:27
csakisenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 211822 offline |
Végre egy normális anya, (persze a sajátomon kívül) nah,csak poén volt, de tényleg, végre,aki normális bűntetést ad, és következetes... Így legalább a lány is tanul belőle,hogy nem éri meg hazudni otthon...
2013. szeptember 23. 12:22
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
Mekkora egy paraszt.xd adja nekem:$
2013. szeptember 23. 13:27
Hahahahah de érdekes...én még ennyiért se adnám el a jegyeimet,max.ha elvisznek egy másik másikra :-)
2013. szeptember 23. 13:41
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline |
Pont olyanba hazudik, mint szombaton az unokatesóm... csak mi leszedtük a buszról, de csak akkor jött le egy másik városba, mikor azt mondtuk neki hogy rendőrt küldünk a busz után...
Vissza térve... elég durva büntetés, de megértem az anyját. Én sose tudnék ilyet tenni...
Vissza térve... elég durva büntetés, de megértem az anyját. Én sose tudnék ilyet tenni...
2013. szeptember 23. 14:02
ezt meg is érdemli és amugyis ki akarna elmenni az ö koncertjükre ???
2013. szeptember 23. 14:07
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Végre egy normális szülő, aki nem hagyja, hogy a saját gyereke h*lyét csináljon belőle. A kislány pedig remélhetőleg ezek után 10× is meggondolja, miket hazudgál az édesanyja szemébe.
2013. szeptember 23. 14:13
Idézet (SpecialError @ 2013.09.23. 10:18)
Nem tudom, hogy szándékosan, avagy véletlenül maradt ki pont a lényeg a cikkből, azaz, hogy mit is hazudott a kislány. Itt nem arról van szó, hogy arról füllentett, hogy nincs házi feladat vagy hogy még nem osztották ki a dogát, amire karót kapott stb. Hanem arról, hogy azt hazudta, hogy a barátnőjénél alszik holott egy nála jóval idősebb srácnál aludt!! Azért ez nem tréfa dolog, ilyet az ember mondjuk 20-21 évesen enged meg magának... nem 14-15 évesen... Teljesen megértem az anya lépését főleg úgy, hogy gondolom a barátnői meg még zaklatták is anyukát, hogy ne adja el a jegyeket (telefonbetyárkodtak).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.