Elkezdődött az amerikai Voice
2013. szeptember 24. 15:48
De szupi lett!! Xtina hangja volt a legjobb, öröm volt hallgatni, mint mindig!!
2013. szeptember 24. 15:52
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline |
Christina mindent visz:)
2013. szeptember 24. 20:26
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Most talán csak félig-meddig szólok hozzá a cikkhez,hiszen én a produkcióról szeretnék véleményt nyilvánítani,abból is a legnagyobb kedvencemről...
A műsort én nem nézem,igazából külföldi tehetségkutatókat sosem követek figyelemmel (jó,a magyarokat igen,és?XD).De ebben a fellépésben Christina... Á,annyira más,annyira 'újra régi',annyira felszabadult,és annyira igazi hangilag,hogy nincsenek erre szavak,azért beszélek így össze-vissza.XD Nagyon bírom,amikor a hangok közül Christináé mindig úgy kiemelkedik.
A műsort én nem nézem,igazából külföldi tehetségkutatókat sosem követek figyelemmel (jó,a magyarokat igen,és?XD).De ebben a fellépésben Christina... Á,annyira más,annyira 'újra régi',annyira felszabadult,és annyira igazi hangilag,hogy nincsenek erre szavak,azért beszélek így össze-vissza.XD Nagyon bírom,amikor a hangok közül Christináé mindig úgy kiemelkedik.
2013. szeptember 25. 09:11
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline |
Nekem egyáltalán nem tetszett.
2013. szeptember 25. 11:18
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Sok sikert Amúgy nekem tetszik az a feldolgozás de természetesen én rock imádó vagyok és ezért is úgy gondolom,hogy mindenből a legjobb az eredeti
2013. szeptember 25. 20:39
Miért nem inkább a magyarokkal foglalkoznak? Ez engem nem érint... Hogy hozzá is szóljak, nekem nem tetszett a magyar Voice.
2013. szeptember 26. 09:22
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline |
Filmfan719, ezzel én is így vagyok. A válogató még csak érdekes volt, utána viszont amiben különbözött a többitől, az szerintem nem sült el jól. Túl volt bonyolítva az egész.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.