Miley Cyrus bipoláris zavarokkal küzd?
2013. szeptember 24. 14:11
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Szerintem meg jó reklámfogás ez is. A nem létező tehetségéből nem tud karriert építeni ezért előáll ezekkel a mesterséges balhékkal. Szépen megtervezték a menedzserei melyik kislemez előtt milyen hihetetlenül életszerű és szívfacsaró dráma történjen Májluskával. Kezdve a nem tud kilépni a csúnya Disney árnyékából cirkusszal a szakításon át a kurvulós botrányokig minden a média figyelméért van. Most jött ez a távpszichológus aki legalább olyan hiteles mint az Asztro Show jósai és szépen megsajnáltatja a nagyvilággal meg persze előkészíti a terepet a megbántam - megjavultam - körülmények áldozata vagyok - szöveghez.
2013. szeptember 24. 14:30
A bipolárisokat nem kellene lejáratni ezzel, és rossz színben feltűntetni azt az állapotot! A bipoláris zavar, azaz mániás depresszió sokkal összetettebb pszihés tünet, mint amit Miley produkál (provokál?). Az írónő részéről pedig látatlanban - és gondolom ismeretlenül - egy hírességről pszichikai diagnózist felállítani elég kretén dolog. A bipolaritás nagyon sokára derül ki, rengeteg teszt, vizsgálat kell a megállapításához, nem beszélve, hogy extrém hangulatingadozással jár, amit Miley-nál nemigen láthatunk. Ugyan azt a céda stílust hozza, nem képes ezzel leállni. Ha viszont az lenne a baja, hogy nem volt "normális gyerekkora", akkor minek tetézi a bajokat, ahelyett, hogy "normális módon" felnőne? Okos embernek lenne annyi belátása, ha bizonyos szinten felül problémája van önmagával, akkor terápiára járjon.
Akár hogy is spilázzák, feltételezett vagy valós betegség ide, vagy oda, ez már a romlás útja.
Akár hogy is spilázzák, feltételezett vagy valós betegség ide, vagy oda, ez már a romlás útja.
2013. szeptember 24. 14:48
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline |
A kecske meg a káposzta esete. Miley szexszel próbálja eladni magát és a zenéjét, mert most a csapból is ez folyik, a nő meg Mileyval próbálja felhívni a figyelmet egy elég gyakori betegségre, mert momentán ő a legkelendőbb portéka. Az más dolog, hogy azért csak szakértővel állunk szemben és a csaj viselkedése az utóbbi időben nem kicsit kiakasztó, így igaz is lehet a dolog. Vagy Miley szimplán r*bancos, mindenki eldöntheti melyik a jobb...
2013. szeptember 24. 14:49
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
mostanában mindenki Miley-n pattog. Szerintem ő szétröhögi magát ezeken a hülyeségeken hogy hamarosan bekattan mert szerintem ő csak így próbál felnőttesebb lenni. Igen, nagyon furán próbál felnőtt lenni és nem is sikerül neki hanem inkább egy kis r*bit játszik el mindennap de majd idővel benő a feje lágya ahogy mindenkinek, én tudom. Az hogy hamarosan bekattan meg stb hülyeség. Ezen néha már én is röhögök
2013. szeptember 24. 14:51
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Sel egy normális 21 éves lány aki sokkal inkább felnőttesebben viselkedik mint Miley, tudja hol vannak a határok és ezt nem csak azért mondom mert Selenator vagyok mert ha nem lennék az akkor is ez lenne a véleményem.
2013. szeptember 24. 14:55
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
A jó rohadt életbe, még ezt is bele kell keverni ennek a nőnek a kurvás viselkedésébe! Nem, nincs neki, ezt innen megmondhatom, nem kell ahhoz kutatásokat végeznem, mert én ismerek ilyen embereket, de nem kell a szomszédba mennem a példáért, én magam is mániás depressziós vagyok (mert ezt másképp így nevezik és én jobban is szeretem ezt a szót használni) és akár csak magamat hasonlítom hozzá, hát nem egészen ugyanaz. Neki semmilyen idegi összeomlása nem volt még, már pedig ez a betegség azzal jár. Britney, Demi és minden ember úgy kerül gyanú alá, hogy idegileg abernált. Amanda Bynes-ról én is elhiszem, hogy az (bár hamarabb diagnosztizálnám skrizoféniának), de Miley? Szomorú, ha egy ilyen nő pszichológusnak meri nevezni magát.
2013. szeptember 24. 15:04
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
xd ez hülyeség!!! hagyjátok már őt
2013. szeptember 24. 15:04
Ugyanilyenek lesztek szinte, hisz ti is felnötték lesztek egyszer... vagyis aki már átment ezen tudhatja hogy nem 60 évesen fog bulizni hanem 20-25 körül... vagy fiatalabban. Na meg Miley kiskora óta híres, vagyis a showbizniszben nőtt fel. Szóval szinte gyerekkora se volt, mert tökéletesnek kell lennie, mái napig! ÉS jól végzi a munkáját, rengeteget dolgozik... Szóval Haterz: fuck you
2013. szeptember 24. 15:09
Hamarabb szenved feltűnési viszketegségben, mint bármilyen betegségben. Nincs neki semmi baja, csak már nem tudja, hogy magára vonni a figyelmet...
2013. szeptember 24. 15:11
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Miley tényleg nagyon megváltozott! eléggé kezd a rossz irányba menni!
2013. szeptember 24. 15:11
Hagyjuk már ezt az őrült csajt az őrült dolgaival együtt. Már a csapból is ez fog folyni a végén.
2013. szeptember 24. 15:14
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Na jó, ez már hülyeség. Megváltozott, nem olyan mint régen, miért kell ezt még tovább nyújtani? Lépjenek az emberek már tovább. Nem kell minden baromságot bemesélni, hogy ezért meg azért csinálja a dolgait.
2013. szeptember 24. 15:18
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Tényleg beteg azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.