Miley Cyrus bipoláris zavarokkal küzd?
2013. szeptember 24. 16:35
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline |
1 SELENA EGY RIBANC,MILYEN EGÉSZSÉGES KÖZÉPUTAT?????!!!!!?!?! 2HAGYJÁK MÁR BÉKÉN MILEYT HADD CSINÁLJA AZT AMIT Ő AKAR!!!!!!!!!!!!!MINDENKINEK FELKELL NŐNIE CSAK VALAHOGY MINDENKI MÁSKÉPP MUTATJA EZT KI NEM MINTHA NYOMIKA JOBBAN LENNE
2013. szeptember 24. 17:12
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Ha jó a diagnózisa, ha nem, azt azért mindenki láthatja és tudhatja, hogy az ő gyerekkora minden volt, csak normális nem és ezt Miley is beismerte. Továbbá gondolom nem kicsit volt rá hatással az se, hogy a szülei 2szer is válni akartak (meg ebből következtetve nyilván voltak otthon problémáik) illetve a Liammel való kapcsolatát sem lehetett biztosnak és kiegyensúlyozottnak nevezni eljegyzés ide vagy oda. Ezek azért olyan dolgok, amik megviselik az embert és ki tudja mi minden történhetett még vele a magánéletében. Nem mondom, hogy feltétlenül valamilyen pszichológia betegsége lenne, de szerintem nem ártana neki egy szakemberrel elbeszélgetni, mert azért tényleg elfogadhatatlan az amit művel és szerintem sem lehet ezt arra fogni, hogy ilyen a felnőtté válás, mert az bizony nem ilyen, ez lázadás csak, de már szerintem túl lépte a jó ízlés és elfogadhatóság határát. Ha ezt így folytatja nem sokáig fog ebben az iparban maradni, mert jelenleg csak botrányt csinál és semmi maradandód nem nyújt, így pedig nem fogják komolyan venni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 24. 17:14
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
Jajj, könyörgöm, kíméljetek meg attól a mondattól, hogy "Miley a viselkedésével azt akarja mutatni, hogy felnőtt!!!". Vérzik a szemem, annyit látom ezt a baromságot. Apád, anyád, úgy viselkedik, mint ez r*banc? Csak mert ők is felnőttek... szánalom, mi megy itt.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 24. 17:19
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
szerintem is Miley picikét fura...Oké,hogy felnőtt, de mások tényleg nem a kamerák előtt élik a szexuális életüket.... Nagyon szeretem a zenéit, de most már kicsit kezd belőle sok lenni.... Selena meg nem ribanc, ennyi erővel mindenki akkor próbálja megtalálni a párját és nem sikerül az egy ribanc...
2013. szeptember 24. 17:22
Egy külső szemlélő hogyan állíthatna már fel megfelelő diagnózist valakiről is? Nevetséges. Ez olyan, mintha minden nap látnál valakit, megfogalmazol róla egy véleményt, mikor igazából semmit sem tudsz róla. A médián keresztül képet alkotni bárkiről is rossz, főleg ha efféle negatív vélemény az eredmény.
Miért vennénk Selenát példának? Senki nem gondolkodott el még azon, hogy amint valaki kilép a Disney-től, teljes mássá válik a médiában megjelentetett arca. Példának okáért ott van Demi és Miley is, akik mindketten elmondták, hogy nem hagyták őket úgy élni ahogy akartak, a "hibáikat" szépen elkendőzték. Annyira sok mindenben befolyásol ez, olyan pedig úgy sincs, hogy valaki teljesen szent vagy hogy mindenkinek szimpatikus. Meg komolyan mi ez a hasonlítgatás? Nem éppen azért érdemli meg valaki, hogy sztárrá és hírességé váljon, mert egyedi és más mint az eddig látottak. Mi lenne ha csak robotszerűen tökéletesített, mindenkinek szimpatikus tömegemberek lennének a képben. Mindenki legyen olyan, mint Selena? Na ne (és ezt nem rosszindulatból írom).
Erről a Miley utálkozásról pedig eddig hallgattam, de most már betelt a pohár. Akinek nem tetszik az amit csinál, mert túl kihívónak és túl polgárpukkasztónak találja, az csak egyszerűen hagyja már figyelmen kívül. Nincs az embereknek jobb dolguk, mint ilyen fórumokon negatív kommenteket írogatni más emberekre, akiket igazából nem is ismernek, csak elolvassák az anoním szerzők által írt (és gyakorlatilag alá sem támasztott) milliónyi cikket. Miért? Mindenki nézzen már magába? Vagy ugyanannyira "rossz" és "sáros" vagy mint xy sztár, vagy te vagy a megtestesült tökéletesség, a társadalmilag elvárt norma, az átlagember (zárójelben megjegyzem, hogy ezzel a karakterrel nehézkes érvényesülni és kimagasodni a többi közül).
Miért vennénk Selenát példának? Senki nem gondolkodott el még azon, hogy amint valaki kilép a Disney-től, teljes mássá válik a médiában megjelentetett arca. Példának okáért ott van Demi és Miley is, akik mindketten elmondták, hogy nem hagyták őket úgy élni ahogy akartak, a "hibáikat" szépen elkendőzték. Annyira sok mindenben befolyásol ez, olyan pedig úgy sincs, hogy valaki teljesen szent vagy hogy mindenkinek szimpatikus. Meg komolyan mi ez a hasonlítgatás? Nem éppen azért érdemli meg valaki, hogy sztárrá és hírességé váljon, mert egyedi és más mint az eddig látottak. Mi lenne ha csak robotszerűen tökéletesített, mindenkinek szimpatikus tömegemberek lennének a képben. Mindenki legyen olyan, mint Selena? Na ne (és ezt nem rosszindulatból írom).
Erről a Miley utálkozásról pedig eddig hallgattam, de most már betelt a pohár. Akinek nem tetszik az amit csinál, mert túl kihívónak és túl polgárpukkasztónak találja, az csak egyszerűen hagyja már figyelmen kívül. Nincs az embereknek jobb dolguk, mint ilyen fórumokon negatív kommenteket írogatni más emberekre, akiket igazából nem is ismernek, csak elolvassák az anoním szerzők által írt (és gyakorlatilag alá sem támasztott) milliónyi cikket. Miért? Mindenki nézzen már magába? Vagy ugyanannyira "rossz" és "sáros" vagy mint xy sztár, vagy te vagy a megtestesült tökéletesség, a társadalmilag elvárt norma, az átlagember (zárójelben megjegyzem, hogy ezzel a karakterrel nehézkes érvényesülni és kimagasodni a többi közül).
2013. szeptember 24. 17:36
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Szerintem Miley a drogoktól lett dilis.
2013. szeptember 24. 17:37
Egyébként leszállhatnának már Miley-ról... Már kissé unom...
2013. szeptember 24. 17:39
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
én meg már azt unom hogy még folytatja ezt a viselkedést Nymphaea.
2013. szeptember 24. 17:41
girls80 normális vagy? Anyád is felnőtt nem. Mégsem látott róla senki ilyen vidiket! (vagy ki tudja...) A lényeg hogy a világon naponta felnő több 1000tinédzser mégsem látjuk azt, ahogyan kamerák előtt élik le a szexuális életüket! MIndenki felnő igen, DE NEM ÍGY! A második hozzászólásodban viszont kicsi igazság van, bár én Liam helyében 1hét után otthagytab volna a jó büdös francban azt a csajt. MElessleg azért Taylora meg Sellyre se mond hogy ribancok, mert nem hiszem, hogy te ennyi idősen ekkora sikert érnél el valaha is az életben! Ennyi PONT.
2013. szeptember 24. 17:46
most hogy már találtak Miley viselkedésére egy nevet is (gratulálok...), akkor leszállhatnak róla. Miley biztos élvezi, hogy mindenki róla beszél...
2013. szeptember 24. 18:19
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Engem nem igazán érdekel, hogyan viselkedik komolyan leszarom. és az emberek véleményét is. Én mindig mellette fogok állni, bármit is fog még csinálni. Nekem most Miley sokkal jobban bejön mint mikor Hannah Montanát játszotta.
2013. szeptember 24. 18:21
Effy.01original vampire ♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 0 Azonosító: 208769 offline |
Nem hinném, hogy beteg lenne, egyszerűen csak a drogok teljesen elvették az eszét. Jól tenné, ha elmenne egy elvonóra, azután meg elkezdené a nagy felnőtté válást, amiről már vagy 2-3 éve beszél, merthogy amit most csinált, annak 100%, hogy köze sincs hozzá.
2013. szeptember 24. 18:22
Míg Miley nem adja tudatára a rajongóinak hogy beteg vagy hasonló addig én el sem hiszem. Mondjuk azt elismerem én is, hogy kezd lefelé süllyedni ezzel a viselkedésével. Bárcsak leszokna a drogokról - ha még egyáltalán szívja ezt a baromságot - és újra az a Miley lenne aki a Party in the USA idejében volt. Néha már-már hiányzik az a Milz.
De mindenesetre én még mindig kitartóan rajongok érte, viszont a hibáit én is elismerem. De nem áll jogomban leállni itt az anti fanokkal vagy egyéb emberkékkel vitázni Milz mostani viselkedéséről hogy miért jó miért nem.
De mindenesetre én még mindig kitartóan rajongok érte, viszont a hibáit én is elismerem. De nem áll jogomban leállni itt az anti fanokkal vagy egyéb emberkékkel vitázni Milz mostani viselkedéséről hogy miért jó miért nem.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.