Miley Cyrus bipoláris zavarokkal küzd?
2013. szeptember 24. 18:45
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.09.24. 12:32)
Szóba hozták itt Selenát is,nem nagyon szeretem azt a csajt,de Mileynál ezerszer jobb
Na a kis álszent szelenácska, hogy a rákba került szóba? Attól, mert nem viselkedik úgy, mint Miley, még álszent kis csitrike marad. Annyira unalmas, hogy mindig versenyeztetik őket.. Egyikük sem jobb a másiknál.
2013. szeptember 24. 18:50
Idézet (TheDanush @ 2013.09.24. 18:45)
Na a kis álszent szelenácska, hogy a rákba került szóba? Attól, mert nem viselkedik úgy, mint Miley, még álszent kis csitrike marad. Annyira unalmas, hogy mindig versenyeztetik őket.. Egyikük sem jobb a másiknál.
A cikkben írják, hogy bezzeg Selena megtalálta az arany középutat. Bár én sem hinném, hogy ilyen feddhetetlen a kicsike, csak így könnyebben eladható azzal a tenyérbemászó babapofijával.
A cikkhez: szerintem Miley-nak egyáltalán nincs semmi baja. Egyszerűen elege lett abból, hogy annak ellenére, hogy már régóta nincs a Disney-nél, még mindig Hannah Montana-ként kezelik és nem akarják engedni, hogy felnőjön. Én szeretem így is, szeretem úgy is és ennyi. Senkinek nem kötelező nézni, sem hallgatni. Elvégre én sem nézem meg azt, amire nem vagyok kíváncsi, csak itt az a divat, hogy még ezredszer is leírja valaki, hogy undorító vagy, hogy "erre nem tudok már mit mondani". Mert a saját, kifejtett vélemény már luxuscikk.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. szeptember 24. 18:53
xd hár nem tudom.de ez a lány nagyon fogyatékos.
2013. szeptember 24. 18:55
sztem azzal, hogy drogozik nincs semmi baj (mindenki drogozik a sztárvilágban), és mi nem tudjuk milyen neki, többségünknek lehetett normális tizenéves. sztem csak szimplán lázad, csak nem emós lett, vagy hipster, hanem egy kalapácsot nyalogató szexmániás...
2013. szeptember 24. 19:10
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline |
OneDirectionFan2003 a kurvaságnak mi köze van a sikerhez te flepnis?????!!!!!!!? Ja és megpocsáss,de ha már anyák jöttek a szóba akkor a Te anyádról több mesélni való lehetne........XDDD komolyan anyádnak csak ilyen hulla kölykei vannak........XDDDDD Rocky LoL vakegér vagy hogy nem látod h nincs is beálítva semmi???????!!?! két hülye agymosott kis 10 éves nyomi fan ne pattogjon már nekünk....hűtsètek le magatokat
2013. szeptember 24. 19:35
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
"Egy külső szemlélő hogyan állíthatna már fel megfelelő diagnózist valakiről is? Nevetséges."
Az orvos nem külső szemlélő?
Az a baj, hogy már minden internetes portálon ez a riherongy nyújtogatja a nyelvét az emberekre. Túl sokat látjuk, és még ráadásul rettentő irritáló! Ezért van anyi negatív komment.....
Az orvos nem külső szemlélő?
Az a baj, hogy már minden internetes portálon ez a riherongy nyújtogatja a nyelvét az emberekre. Túl sokat látjuk, és még ráadásul rettentő irritáló! Ezért van anyi negatív komment.....
2013. szeptember 24. 19:36
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
nem kell ezt tul dramatizálni. egyszerüen feltünési viszketegsége van.ennyi!
2013. szeptember 24. 19:38
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Miley szerintem is mostanában kicsit tényleg beteg (viselkedése alapján)
2013. szeptember 24. 19:48
Ohmájgád. Jó hogy már meg nem fosztják a szabadságtól és kényszer zubbonyal egy gumi szobába hajitják. Miley lassan egy kisérleti alany lesz a pszichológusok és a magasabb rendű orvosok szemében. Mit kell ennyit elemezni ezt a témát? Szerintem Mileynak személyiségi zavarja, feltűnési viszketettsége van, ami a túlzottan nagy nyomást gyakorló tini évek után kialakult nála. Ez bőven elég ok arra, hogy kifordult önmagából. Persze lehetséges, hogy tényleg mániás depresszióban szenved.. De a tények nem mindig tesznek eleget az igazságnak. Szerintem olyan nem kóser igy kiboncolni őt, még ha nincs is elemében. Azért nem egy elmegyógyintézetbe való.. Kezdem kicsit sajnálni, hogy ennyire nem birja ki a média nélküle, és hogy totál hülyének nézik őt..
2013. szeptember 24. 19:49
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Egyébként nem csak Selena, de pl. Emma Watson, aki szintén nagyon fiatalon kezdte, szintén kibírta r*banckodás nélkül... és még sorolhatnám.
2013. szeptember 24. 19:56
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na ez jó cikk volt hát igen Miley lehet hogy már beteg!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.