A kormány a személyiségi jogokkal mit sem törődve vájkál az emberek életében – a Placebo frontembere most az ez ellen irányuló petíció kitöltésére buzdítja az embereket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brian Molko az emberi jogokért küzd
2013. szeptember 24. 20:06
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Minden tiszteletem az övé amiért egyáltalán állást foglal az ügyben. Én személy szerint nem vagyok rá képes. Az emberi jogok meg a magánélet védelme fontos. Viszont nem tudom mennyire kell tartania egy átlag kisembernek az ilyen "vájkálás miatt" (nem vagyok elég tájékozott).
Az hogy Brian foglalkozik vele mindenesetre követendő, főleg hogy nagyon sokan szerintem ugyanolyan tájékozatlanok az ügyben mint jómagam, kell a figyelemfelhívás.
Az hogy Brian foglalkozik vele mindenesetre követendő, főleg hogy nagyon sokan szerintem ugyanolyan tájékozatlanok az ügyben mint jómagam, kell a figyelemfelhívás.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. szeptember 24. 20:29
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Nekem eléggé szimpatikus lett ezáltal a szemembe. Nagyon kevés ilyen lelkes sztár van manapság, akit tényleg érdekel ennyire az emberi jogok és alapvető polgári jog. Sajnos azonban a kormány lehallgatása ellen, hiába is indítanak petíciót, ez egy halott ügy, bárhonnét is nézzük. Sajnos, mivel a kormány van hatalmon - ugye most Obama vezetésével, ők végzik tulajdonképpen az ország irányítását. Tehát az hogy petíciót indítanak el, sajnos a sutba fog kerülni
itsjustme
2013. szeptember 24. 20:35
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
AmyVie leírta az én gondolataim egy részét is!
2013. szeptember 24. 20:56
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Brian egyre nő a szememben. Nagyszerű ember, követhetnék a példáját. Szörnyű, hogy ez a kormánynak csúfolt sz*rkupac mit meg nem enged magának.
Aláírva!!
Aláírva!!
itsjustme
2013. szeptember 24. 22:20
Annyit ér, mint halottnak a csók. Félreértés ne essék, értékelem Molko művészúr nemes szándékát, és én is felháborítónak tartom, hogy semmibe veszik a emberek jogait, de a kormány ellen fellépni olyan, mint Dávid és Góliát harca – azzal a különbséggel, hogy most nem a parittyával felszerelkezett kisember fog nyerni.
itsjustme
2013. szeptember 25. 15:08
Brian nagyon bátor és egyedi jellem. Nem tudom, hogy ezzel a petícióval elérik-e, hogy legalább megtárgyalják ezt az ügyet, de sajnos világszerte vájkálnak az emberek magánszférájában, így nem hiszem, hogy lenne változás. Viszont ha egyre nagyobb figyelmet kap az ügy, a későbbiekben talán így közelebb lesz egy megoldás, mert ez tényleg nem mehet így tovább...
itsjustme
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.