Starity

Britney: „Én már végigcsináltam ugyanazt, mint Miley”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 25. 18:27 #41
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 476
Csatolások: 0
Azonosító: 206525
háát.. én már csak abban reménykedem , hogy hamar vége lesz ennek a korszakának mert kezd eléggé idegesitő lenni...
2013. szeptember 25. 18:28 #42
Sári93
Sári93
visszatérő vendég

Státusz"Tartsd becsben a jelent,és nézz előre a jövőben!" (Demi Lovato)
Hozzászólás: 446
Csatolások: 46
Azonosító: 118829
Igaza van Britney-nek és remélem,hogy pár év múlva Miley is túl lesz ezen a korszakon.
2013. szeptember 25. 18:30 #43
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4621
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Mileynak ez egy ilyen szakasz és mikor újra változtat valamit újra jönnek a kamu fanocskák, akiktől hányni tudnék.smileeee.gif))
2013. szeptember 25. 18:35 #44
cintia27
cintia27
visszatérő vendég
Hozzászólás: 214
Azonosító: 202358
Miley & Britney!♥♥
2013. szeptember 25. 18:42 #45
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (Treasure-E.F.Xx @ 2013.09.25. 18:27)
háát.. én már csak abban reménykedem , hogy hamar vége lesz ennek a korszakának mert kezd eléggé idegesitő lenni...

Egyetértek...
2013. szeptember 25. 18:56 #46
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Remélem Miley megjavul és vége lessz ennek a korszakának! smileeee.gif Sok sikert neki! smileeee.gif
2013. szeptember 25. 18:57 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez szerintem nem teljesen igaz. Britney egyáltalán nem azon ment keresztül, mint májlus, csak megjegyzem. Hasonlóan ő hozzá, Britney is elég mélypontra került anno a Kevinnel való házasságát követően, de sosem akarta bizonygatni a felnőtté válást, hiszen már az Oops!... I did it again lemezén megmutatta, hogy bizony egy vadnő is tud lenni. Gondolok itt például a Stronger klipjére, vagy az érzelmes Don't let me be the last to know balladájára. Nem emlékszem arra, hogy Britney valaha is k*rválkodott vagy r*banckodott volna a klipjeiben, vagy netán hatalmas fangörlként tévednék? blink.gif Ami talán kicsit provokatívabbra sikerült egykoron az a My Prerogative, de ott is melltartóban meg bugyiban fetrengett az ágyon és nem anélkül, ahogyan májluska a legújabb klipjében. Britneyvel az volt a baj, hogy túl hamar vált sztárrá, nem tudta feldolgozni, és egy időben a szűz imázsa miatt marionettbábúként cibálták. Aztán akkor jött a mély zuhanás, amikor hozzáment ahhoz a semmirekellő paprikajancsi Kevin Federline-hoz. Utána kezdett el inni és drogozni is. A két sztár problémái és karrierje között hatalmas különbség van, és nem megbántani akarom Britneyt, mert tündéri nőci, és még a mai napig is a szívem csücske (sőt valószínűleg egy életre kedves helyet fog elfoglalni a szívemben), de ezt most baromira nem látja át. Neki ténylegesen problémái voltak, amiket megoldott, talpra állt és nevel két gyönyörű gyermeket. Májluska meg valami kiégett húszas évei elején járó rihe, akit csak megkreáltak pénzszerzés céljából. Nuku tehetség, nuku értékelhető munkásság és nuku személyiség. Britney sosem volt ilyen.
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2013. szeptember 25. 19:04 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.25. 18:57)
Ez szerintem nem teljesen igaz. Britney egyáltalán nem azon ment keresztül, mint májlus, csak megjegyzem. Hasonlóan ő hozzá, Britney is elég mélypontra került anno a Kevinnel való házasságát követően, de sosem akarta bizonygatni a felnőtté válást, hiszen már az Oops!... I did it again lemezén megmutatta, hogy bizony egy vadnő is tud lenni. Gondolok itt például a Stronger klipjére, vagy az érzelmes Don't let me be the last to know balladájára. Nem emlékszem arra, hogy Britney valaha is k*rválkodott vagy r*banckodott volna a klipjeiben, vagy netán hatalmas fangörlként tévednék? blink.gif Ami talán kicsit provokatívabbra sikerült egykoron az a My Prerogative, de ott is melltartóban meg bugyiban fetrengett az ágyon és nem anélkül, ahogyan májluska a legújabb klipjében. Britneyvel az volt a baj, hogy túl hamar vált sztárrá, nem tudta feldolgozni, és egy időben a szűz imázsa miatt marionettbábúként cibálták. Aztán akkor jött a mély zuhanás, amikor hozzáment ahhoz a semmirekellő paprikajancsi Kevin Federline-hoz. Utána kezdett el inni és drogozni is. A két sztár problémái és karrierje között hatalmas különbség van, és nem megbántani akarom Britneyt, mert tündéri nőci, és még a mai napig is a szívem csücske (sőt valószínűleg egy életre kedves helyet fog elfoglalni a szívemben), de ezt most baromira nem látja át. Neki ténylegesen problémái voltak, amiket megoldott, talpra állt és nevel két gyönyörű gyermeket. Májluska meg valami kiégett húszas évei elején járó rihe, akit csak megkreáltak pénzszerzés céljából. Nuku tehetség, nuku értékelhető munkásság és nuku személyiség. Britney sosem volt ilyen.

Én nem kötekedni szeretnék vagy ilyesmi, de te honnan tudod, hogy Miley-nak éppen milyen problémái vannak a magánéletében a négy fal között? Fogalmad sincs róla, hogy min mehet keresztül, mert mi csak azt látjuk, amit megengednek vagy ami a pletykalapok címlapján van. Igazából sem te, sem én, sem pedig más nem láthatja át teljesen, hogy mi zajlik le Miley életében a fényűzés mellett. A családi problémák, hogy a szülei válni akarnak, hogy a vőlegénye nem volt képes kiállni mellette és elhagyta...ennyit tudunk mi, a többiről fogalmunk sincs. Britney meg szerintem nagyon jól tudja, hogy miről beszél és szerintem, ha ő leülne Miley-val beszélni négyszemközt, akkor képes lenne őt jobb belátásra bírni, hiszen, mint tudjuk, Britney Miley legnagyobb példaképe. De könnyű csak így ítélkezni és elhordani Miley-t mindennek, holott szerintem te például semmit nem tudsz a munkásságáról és arról, hogy milyen ember. Mert elmondom neked, hogy annak ellenére, hogy egy 180 fokos fordulatot vett, a szíve még mindig a helyén van és még mindig segít, ahol tud. De ez ugye nem számít, egyszerűbb menni a sok birka után és nem belegondolni a dolgokba vagy jobban utánanézni azoknak.
2013. szeptember 25. 19:13 #49
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Azert odaig nem jutott el Miley (bar meg juthat de o tuti enmfog) mint Britney. De azert orulok, hogy vannak sztarok akik megertik es jol fogjak fel.
2013. szeptember 25. 19:16 #50
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Zsécii @ 2013.09.25. 19:04)
Én nem kötekedni szeretnék vagy ilyesmi, de te honnan tudod, hogy Miley-nak éppen milyen problémái vannak a magánéletében a négy fal között? Fogalmad sincs róla, hogy min mehet keresztül, mert mi csak azt látjuk, amit megengednek vagy ami a pletykalapok címlapján van. Igazából sem te, sem én, sem pedig más nem láthatja át teljesen, hogy mi zajlik le Miley életében a fényűzés mellett. A családi problémák, hogy a szülei válni akarnak, hogy a vőlegénye nem volt képes kiállni mellette és elhagyta...ennyit tudunk mi, a többiről fogalmunk sincs. Britney meg szerintem nagyon jól tudja, hogy miről beszél és szerintem, ha ő leülne Miley-val beszélni négyszemközt, akkor képes lenne őt jobb belátásra bírni, hiszen, mint tudjuk, Britney Miley legnagyobb példaképe. De könnyű csak így ítélkezni és elhordani Miley-t mindennek, holott szerintem te például semmit nem tudsz a munkásságáról és arról, hogy milyen ember. Mert elmondom neked, hogy annak ellenére, hogy egy 180 fokos fordulatot vett, a szíve még mindig a helyén van és még mindig segít, ahol tud. De ez ugye nem számít, egyszerűbb menni a sok birka után és nem belegondolni a dolgokba vagy jobban utánanézni azoknak.

Én csak egy dolgot látok: Miley Cyrus = pénz. Így kezelik őt a menedzserek, a karrierjét szponzoráló cégek és sajnos - sz*r leírni -, de valószínűleg a családja is. Azért racionálisan belegondolva, ha látom, hogy a saját gyerekem ilyen szinten süllyed lefelé, akkor megpróbálom menteni a menthetőt, de sem Billy Ray Cyrus, sem Tish Cyrus nem hajlandó megmozdítani a kisujját. Abban igazad van, hogy nem tudhatom, hogy mi játszódik le a négy fal között és ezt sosem fogom megtudni addig, amíg nem találkozok és beszélek vele. Szerintem a kiscsaj összeropppant és minden sz*rt a szájába rágnak: "Most mondd ezt!", "Viselkedj így, mert ebből lesz sok pénz!". Neki nincs bipoláris zavara, nincsen depressziója csupán csak megvan kötve. Az meg kapásból blődség, hogy azért ilyen, mert a Hannah Montana miatt lekötötték - nem igaz, most még lekötöttebb, mint valaha. Nem lehet egy olyan megmozdulása, ami a saját agyacskájából pattan ki, azt mondhatja, amit neki leírnak egy papírra. Ezt pedig csak úgy lehetne orvosolni, ha otthagyja az egész médiát, színészetet, éneklést a büdös francba, s egy másik helyen, másik szakmában próbál új életet kezdeni. Én speciel úgy gondolom, hogy Liam részéről korrekt volt az egész. Az én barátom úgy kirakna, ha ilyen lennék, hogy csak arról koldulnék. Megalázta a vőlegényét a kapcsolatukban többször is csak azért, hogy ezt a k*rválkodós imidzsét felépítse. Ha igazán szerette volna a srácot, akkor inkább ott hagyja az egészet - én ezt csináltam volna, de hát mindenki magából indul ki. Mileynak igazából az kéne, hogy kitépje valaki a médiából, mert ez valószínűleg nem ő. Sokszor nyilatkozott paradoxon dolgokat, amikből arra tudok következtetni, hogy már ő maga is belezavarodott ebbe a kettős identitású játékba. Lehet, hogy otthon úgy viselkedik, mint egy szürke egér: leül és sorozatot néz egy tál popcorn mellett, csöndes és nem káromkodik úgy, mint a kocsis, míg a kamerákban ennek az ellenkezőjét kell eljátszania. Addig csinálják tényleg a csajjal amíg tényleg egy gumiszobában fog kikötni. Britneyvel meg nem ilyesmi történt - nagy rajongóként nyomon követtem anno a mélyzuhanását, és ott a f*szi volt a hunyó, mert előtte Britneyvel nagyjából minden rendben volt. Kevin után kezdődtek az alkoholizálós, drogos, fejborotválós stb. problémák, amik miatt állandóan a címlapon virított. Más hülyeséget csinálni és más k*rválkodni. Britney sosem mutogatta a testét csak úgy a klipjeiben vagy a fellépései során. Ezért nem is értem a nagy mérvű hasonlítgatást.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2013. szeptember 25. 19:17 #51
doc4BD
doc4BD
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 210032
Ebben van valami.
2013. szeptember 25. 19:41 #52
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Igazából annyira tényleg nincs köze kettőjük életének egymáshoz, csak ha nagyon nagy vonalakban nézzük. Mondjuk itt Britney mintha nem is arra a bizonyos 2006-2007-es ámokfutására gondolt volna, hanem a Madonnával váltott csókjára, meg a hasonló, a felnőttévállás céljából lezajlott incidenseire:D 2003-ra, az ITZ albumának megjelenésekor sikerült is elérnie, hogy érett nőként tekintsenek rá. Miley tényleg sokat akar, túl hamar. Egy éve még 20 se volt, de kezdett megbolondulni. Pedig ezt az "elszakadok a diznitől, nem vagyok Hannah Montana" sztorit meglehet(ett volna) jobban is oldani, először kisebb léptekben. De hát nem így lett. biggrin.gif A botrányaikat meg aztán pláne felesleges összehasonlítani (Britney nem is tette, itt kezdtek el filozofálni egypáran), mivel Britneynek idegösszeomlása volt, míg Mileynak ezek teszik ki a felnőttéválás különböző pontjait. biggrin.gif
Szóval ha Britney a média előtti felnőttéválás nehézségeire gondolt, totálisan megértem őt, mert hogy ő neki is nehéz volt hátrahagyni a Sometimes-os szűzlány imidzset. Ha a kettőjük botrányos időszakára gondolt (nem hiszem), akkor nem látja át a helyzetet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 25. 19:50 #53
Gombócartúr216
Gombócartúr216
visszatérő vendég
Hozzászólás: 196
Azonosító: 204761
Wow, nem tudtam, hogy ilyen ilyen történt velük biggrin.gif igazat adok én is Britney-nek
2013. szeptember 25. 19:50 #54
- törölt felhasználó -    
Igaza van ...smileeee.gif
2013. szeptember 25. 20:35 #55
Zoey18
Zoey18
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 200245
Úgy látom 1-2 ember itt k**va tökéletes. Még úgy is nehéz rájönni a felnőtté válás módjára, hogy nem a nagy világ előtt zajlik. A média nyomása alatt meg még annál is nehezebb erre mérget vennék. Unom azt a kérdést, hogy "Úristen, mi lett veled Miley?". MINDENHOL ez megy. Mindenki változik, nem? Egyszer mindenki megkergül, és kifordul önmagából. Ő éppen a 20-as éveibe lépve kezdte ezt. Na bumm. Ha meg csak irányítják, egyszer úgyis vége lesz. De könyörgöm, attól még, hogy ő is ember (tehát VÁLTOZIK) ne írjuk már le. Akinek tetszik Miley hangja, az így is szeretni fogja. Személy szerint nekem tetszik a Wrecking ball, a We can't stop Ashtrays and Heartbreaks is. A videói lehet éppen picit 16-18+-ak, de ugyanakkor az ő videói a legnézettebbek többek közt. Britney-vel meg egyetértek, nagyon szeretem a hangját meg a stílusát, örülök, hogy újra a topon van!smileeee.gif Remélem Miley is ott lesz majd, szerintem tehetséges, jó hangja van.smileeee.gif
2013. szeptember 25. 20:36 #56
Avery82
Avery82
visszatérő vendég

StátuszLive....!
Hozzászólás: 139
Azonosító: 208152
WoW nem is tudtm h ilyeneket csinált Xtinával! ohmy.gif Ne de igaza van
2013. szeptember 25. 21:39 #57
starfun
starfun
új tag

StátuszItt a sötétségben kiismerem magam: Nem lehetek szabad míg el nem engedem...
Hozzászólás: 94
Azonosító: 205788
akkor is botrány amit Miley csinál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szeptember 26. 07:39 #58
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Aki nem tudott a smárolós jelenetről, az hány éves?? biggrin.gif
2013. szeptember 26. 09:31 #59
csibu
csibu
visszatérő vendég
Hozzászólás: 445
Azonosító: 183631
Én még mindig úgy gondolom, hogy Miley Madonnára akar hasonlítani.Kezdjük a kinézetével.......A hírhedt pop énekesnő(Madonna) imidzsét veszi fel Miley. Emlékszem azokra az időkre, amikor hatalmas port kavart maga körül Madonna.

De még mindig nem értem miért foglalkozik mindenki az ex Disney sztárral. Rajta kivül sok más botrányos hírességgel is találkozunk. Azt gondoljátok Rihanna is szent? Hát akkor nagyon tévedtek.
2013. szeptember 26. 10:00 #60
- törölt felhasználó -    
Ugyanazt? Britney, mi van veled? Mikor csinált ő ennyire botrányos fellépést? Még az a csók a VMA-n X-tinával sem volt annyira az, mint amit ez a csitri művel. Remélem, Britney ezzel nem több rajongót akart szerezni.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok