Perrie Edwards már izgatottan várja az esküvőjét
2013. szeptember 27. 19:36
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Zerrie <333333 Nagyon kíváncsi vagyok,milyen lesz!
2013. szeptember 27. 19:48
Kicsit korai, de sok boldogságot nekik!
Szerintem tökéletesek együtt!
Szerintem tökéletesek együtt!
2013. szeptember 27. 19:48
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
legyenek boldogok de ne hanyagolják a bandákat!!
2013. szeptember 27. 20:02
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Nem szeretem Zerriet Mixer és Directioner vagyok de nem szeretem ezt a párost nem tehetek róla. Ha boldogok akkor sok legyenek azok , de nekem ez az egész Zerrie olyan mű :// nem tehetek róla én ezt gondolom
2013. szeptember 27. 20:15
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Én is nagyon várom már,hogy összeházasodjanak,mert én mindkettőjüket imádom
2013. szeptember 27. 20:24
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Egy esküvő nem túl korai? Szerintem még túl fiatalok, elfoglalatak...nem vagyok rosszindulatú, szerintem az egyik legcukibb páros a sztárvilágban, de válás lesz a vége...
2013. szeptember 27. 20:29
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline |
Oké értem szeretik egymást és ez naon cuki meg minden de halóó max 2-3 év és kampec nem hinném hogy ennyire komoly lenne hogy akár 90 évet kibírna...várhatnának
1 felhasználónak tetszik:
Nórii_xd
2013. szeptember 27. 20:33
Nórii_xd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 510 Csatolások: 6 Azonosító: 195601 offline |
Jaj de utálom ezt a nőt teljesen túlsztárolt ha megnézzük a starity adatlapját csak olyan hírek vannak róla ami Zayn-el kapcsolatos... Zayn nélkül sehol se lenne sőt a Little Mix-se ellenne feledve az egész banda... -.- olvastam egy másik oldalon hogy "hogyan csábítja el Zayn-t - Mindig kifestem magam egy kicsit(ja mert smink nélkül úgy néz ki mint egy zombi), ha Zaynnel Skype-olok, Sokszor játszom a fénnyel is, például kicsit megdöntöm a lámpát, és az olyan hatást kelt, mintha tökéletes bőröm lenne( ja mert már a 10kg alapozótól már nem látszik az eredeti bőre). Mindig mondom, hogy „Jaj, most keltem fel!”, persze ez egyáltalán nem igaz! (fő az őszinteség ) igen Perriekém egy kapcsolat alapja az hogy hogyan nézz ki... szánalom ez az ember...
Beyla
2013. szeptember 27. 20:40
Alexaa44 Sajnos igaz. De ha ők így akarják! LEgyenek boldogok!
2013. szeptember 27. 20:44
A röhögés jön rám, ha egy olyan cikket látok, ahol még mindig az esküvőjüket beszélik. Nagyon gyerekes. Nagy fába fejik fejszéjüket. Éveket is várhattak volna, de addigra lehet nem is egymásé lettek volna, SŐT !.. Tényleg ennyire komolyan veszik ezt az egészet? Az egész médiafogás. Középpontba akarnak kerülni folyton.. Előre látom, hogy micsoda pofára esés lesz a vége. Semmirekellő mind a kettő. Előbb nőjenek fel ehhez, mert ez azért a házas élet egy életre szóló lenne.. Na de ha két okostojás úgy érzi, akkor hajrá.
Beyla
2013. szeptember 27. 20:44
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Nórii_xd: hatalmasat röhögtem a véleményeden. Ordít rólad az irigység. Persze, mert a Little Mix az 1D-nek köszönhetően nyerte meg az x-faktort, és nekik köszönhetően írtak történelmet. Az 1D nélkül is megállják a helyüket, és meg is teszik. Plusz nem hiszem, hogy Zayn csak a kinézete miatt van vele, annál komolyabbnak tűnik a kapcsolatuk. Persze, nyilván az arca miatt veszi feleségül, véletlenül sem azért mert talán szereti őt... ebbe bele se gondolj. És egy rövidke tanács, ne higgy el mindent amit írnak, mert ez a "hogyan csábítja el Zayn-t" dolog egy hatalmas hülyeség.
Én szurkolok nekik, szerintem aranyosak együtt. És ha úgy érzik hogy összeakarják kötni az életüket, tegyék meg.
Én szurkolok nekik, szerintem aranyosak együtt. És ha úgy érzik hogy összeakarják kötni az életüket, tegyék meg.
Pezzie92
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.