Perrie Edwards már izgatottan várja az esküvőjét
2013. szeptember 28. 09:06
AmyPondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 205948 offline |
én inkább megvárom hogy mi sül ki ebből az egészből, az esküvő nagyon komoly dolog és csomó sztár kapcsolatnál akkor mennek szét mikor már jöne az esküvő.. Pl Mileyék, de még sok ilyen volt...
nem értek eggyet senki olyannak aki azt mondja az 1d miatt nyerték meg az x-faktort, nem vagyok little mix fan de az hogy ők is besegitettek, még nem jelenti hogy csak ővék az érdem...
az hogy elhamarkodot?? hát ehhez nincs mit hozzáfűznöm... szerintem nem kell megvárni az esküvőhöz 30 éves koráig az embernek....
hogy perrie ronda?? nem tom nekem hjobban tetteszett a haja sima szőkén , de nem tartom rondának..
Hogy a hangja nem szép?? hát nekem bejön a hangja , bár nem halgatom gyakran, de megrtem azt is ha valakinek nem tettszik a hangja....
Jah és én gratulálok nekik hogyha összeházasodnak, nem mondok olyanokat hogy hamar el fognak válni, meg hogy csak a pénzért, meg a hirnévért csinálják... legyenek boldogok, és szerintem, se perrie-t se zayn-t nem érdeklik az olyan vélemények, amik csak irigységből, féltékenységből, meg gyerekes csúfolódásból állnak...
nem értek eggyet senki olyannak aki azt mondja az 1d miatt nyerték meg az x-faktort, nem vagyok little mix fan de az hogy ők is besegitettek, még nem jelenti hogy csak ővék az érdem...
az hogy elhamarkodot?? hát ehhez nincs mit hozzáfűznöm... szerintem nem kell megvárni az esküvőhöz 30 éves koráig az embernek....
hogy perrie ronda?? nem tom nekem hjobban tetteszett a haja sima szőkén , de nem tartom rondának..
Hogy a hangja nem szép?? hát nekem bejön a hangja , bár nem halgatom gyakran, de megrtem azt is ha valakinek nem tettszik a hangja....
Jah és én gratulálok nekik hogyha összeházasodnak, nem mondok olyanokat hogy hamar el fognak válni, meg hogy csak a pénzért, meg a hirnévért csinálják... legyenek boldogok, és szerintem, se perrie-t se zayn-t nem érdeklik az olyan vélemények, amik csak irigységből, féltékenységből, meg gyerekes csúfolódásból állnak...
2013. szeptember 28. 09:11
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline |
Várja a PÉNZÉT!
2013. szeptember 28. 09:28
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Csak nehogy addigra elmúljon a nagy szerelem...
2013. szeptember 28. 10:07
sok boldogságot nekik.. bár nem értem minek kell ilyen fiatalon összeházasodni aztán meg majd pár év múlva elválnak..
2013. szeptember 28. 12:12
Én is izgatottan várom, hogy mikor kelnek egybe. De még ráérnek, addig is élvezzék egymás társaságát.
2013. szeptember 28. 14:07
Nekem még mindig nem tetszik ez az eljegyzés dolog, hiszen még nagyon fiatalok, az se biztos, hogy jövőre együtt lesznek-e még egyáltalán. Persze, imádom őket együtt és külön-külön is, de ez nagyon szúrja a szememet. Nem hiszem, hogy ilyen idős korban el lehetne dönteni, hogy ki a nagy Ő, mindenesetre a legjobbakat kívánom nekik.
És még kitérek valamire. Megértem, ha valaki nem kedveli Perrie-t, hiszen ez tök természetes dolog, mármint nem szeretheti őt mindenki, de nem kell ennyire szapulni ezt a lányt. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, lehet, hogy az utálat vakít el titeket vagy nem is tudom, de Perrie-nek igenis jó hangja van, sőt. Engem speciel mindig kiráz a hideg amikor meghallom, és persze jó értelemben. Igenis megérdemli azokat a dolgokat, amiket eddig kapott, a többi lánnyal együtt. Én elhiszem, hogy Zayn és Perrie kapcsolata sokat segített a bandának, ugyanis híresebbek lettek, de én úgy gondolom, hogy a lányok is dolgoztak azért, hogy elérjék a céljaikat, sőt. Szóval csak ennyit akartam. A csajok is rengeteget dolgoznak.
És még kitérek valamire. Megértem, ha valaki nem kedveli Perrie-t, hiszen ez tök természetes dolog, mármint nem szeretheti őt mindenki, de nem kell ennyire szapulni ezt a lányt. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, lehet, hogy az utálat vakít el titeket vagy nem is tudom, de Perrie-nek igenis jó hangja van, sőt. Engem speciel mindig kiráz a hideg amikor meghallom, és persze jó értelemben. Igenis megérdemli azokat a dolgokat, amiket eddig kapott, a többi lánnyal együtt. Én elhiszem, hogy Zayn és Perrie kapcsolata sokat segített a bandának, ugyanis híresebbek lettek, de én úgy gondolom, hogy a lányok is dolgoztak azért, hogy elérjék a céljaikat, sőt. Szóval csak ennyit akartam. A csajok is rengeteget dolgoznak.
2013. szeptember 28. 15:58
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
De cuki Amúgy meg igaza van A little mix nélkül már nem is lenne igazi
2013. szeptember 28. 18:05
tünde.berkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 172099 offline |
már én is várom az esküvőt (Y) Imádom Zerriet ♥
2013. szeptember 28. 18:29
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
húúú már nagyon várom h milyen lesz az esküvőjük!!!!vííííííí!!!!!!
2013. szeptember 28. 18:58
Nem értem, mit kell fikázni Perrie-t. Hiszen NEM kamu a kapcsolatuk, lehet látni. És drágalátos directionerek, akik szerint Zayn jobbat is választhatott volna, csak abban reménykedtek hogy egyszer ott feszíthettek Zayn mellett >< A féltékenységnek is van határa!
Perrie csak szeret jól kinézni. Nincs rajta öt tonna smink, és szerintem smink nélkül se csúnya. És nem erőlteti az éneklést. Vagy akkor szerintetek a Little mix ilyen sikeres lenne ha rémes hangja lenne? Vagy ti jobban tudnátok énekelni? Ti szebbek vagytok? Cöhh... Szánalmasak vagytok! (Tisztelet a kivételeknek.)
Perrie csak szeret jól kinézni. Nincs rajta öt tonna smink, és szerintem smink nélkül se csúnya. És nem erőlteti az éneklést. Vagy akkor szerintetek a Little mix ilyen sikeres lenne ha rémes hangja lenne? Vagy ti jobban tudnátok énekelni? Ti szebbek vagytok? Cöhh... Szánalmasak vagytok! (Tisztelet a kivételeknek.)
2013. szeptember 28. 19:20
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Már várom az eskuvot
2013. szeptember 28. 21:38
Nórii_xd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 510 Csatolások: 6 Azonosító: 195601 offline |
macsi40-pfff na ne röhögtess már még hogy smink nélkül jól néz ki?! láttad eggyátalán smink nélkül?! xD
http://instagram.com/p/ec_dSLOGSc/# és akkor most hasonlítsd össze egy olyan képet amin ki van sminkelve... AZÉRT VAN KÜLÖNBSÉG!nem is kicsi
http://instagram.com/p/ec_dSLOGSc/# és akkor most hasonlítsd össze egy olyan képet amin ki van sminkelve... AZÉRT VAN KÜLÖNBSÉG!nem is kicsi
2013. szeptember 28. 22:51
Nórii_xd Lehet van különbség, de egyesek örülnének ha smink nélkül így néznének ki Láttam róla képet, de nem ezt, hanem ezt:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/littlemix/icons/l25577610.jpg
És ezt:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/littlemix/icons/l25577613.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/littlemix/icons/l25577610.jpg
És ezt:
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/littlemix/icons/l25577613.jpg
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.