14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél
Infinite.
20 napos sztárkihívás
2013. október 12. 20:37
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
2013. október 12. 22:37
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline |
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja
Személyiség alapján Vanessa Hudgens, Nikki Reed vagy Saoirse Ronan lehetne az a sztár, akivel össze tudnék barátkozni Legalábbis szerintem.
Személyiség alapján Vanessa Hudgens, Nikki Reed vagy Saoirse Ronan lehetne az a sztár, akivel össze tudnék barátkozni Legalábbis szerintem.
2013. október 12. 22:51
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz: X-5, F.Cuz
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból: Nikolaj Coster-Waldau, Sean Bean, Emilia Clark (Game Of Thrones)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass: Robert Downey Jr., Ricky Martin; Kim Jaejoong
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél: SuJu; B.A.P; SHINee *-*
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból: Nikolaj Coster-Waldau, Sean Bean, Emilia Clark (Game Of Thrones)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass: Robert Downey Jr., Ricky Martin; Kim Jaejoong
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél: SuJu; B.A.P; SHINee *-*
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Shawool Lilla
2013. október 12. 23:39
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Mostanában teljesen leszoktam a sorozatokról, régebben viszont volt olyan, hogy tízet is követtem egyszerre Akik nagy kedvencek voltak: William L. Petersen (CSI), Eddie Cahill (CSI: New York), Teri Hatcher (Született feleségek), Damian Lewis, Ross McCall (Band of Brothers), Rami Malek (The Pacific), John Noble (Fringe), Kyra Sedgwick (A főnök).
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Na nem, azért se fogom agyonpüfölni a klaviatúrát A választásom viszont Sigourney Weaver-re esik. Ha mást nem is, azt megköszönném neki, hogy úgy lett minden idők egyik legtutibb akcióhősnője, hogy nem kellett alulöltözött bombázóként föl-le grasszálnia. Ja, meg hogy megszabadított a mumusaimtól Mind a négyszer
Adj nékem ide tengernyi helyett... Legyen az Apocalyptica.
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Most felsorolhatnám a jelenkor megcsinált sztárocskáit kezdve a tehetségkutatós mitugrászokkal (tisztelet a kivételnek!) és egyéb antitálentumokkal, de inkább megköszönöm a többi fórumtagnak, hogy helyettem leírták őket név szerint
Mostanában teljesen leszoktam a sorozatokról, régebben viszont volt olyan, hogy tízet is követtem egyszerre Akik nagy kedvencek voltak: William L. Petersen (CSI), Eddie Cahill (CSI: New York), Teri Hatcher (Született feleségek), Damian Lewis, Ross McCall (Band of Brothers), Rami Malek (The Pacific), John Noble (Fringe), Kyra Sedgwick (A főnök).
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Na nem, azért se fogom agyonpüfölni a klaviatúrát A választásom viszont Sigourney Weaver-re esik. Ha mást nem is, azt megköszönném neki, hogy úgy lett minden idők egyik legtutibb akcióhősnője, hogy nem kellett alulöltözött bombázóként föl-le grasszálnia. Ja, meg hogy megszabadított a mumusaimtól Mind a négyszer
Adj nékem ide tengernyi helyett... Legyen az Apocalyptica.
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Most felsorolhatnám a jelenkor megcsinált sztárocskáit kezdve a tehetségkutatós mitugrászokkal (tisztelet a kivételnek!) és egyéb antitálentumokkal, de inkább megköszönöm a többi fórumtagnak, hogy helyettem leírták őket név szerint
2013. október 13. 08:44
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt
Shay Mitchell
Shay Mitchell
2013. október 13. 08:56
nem tudom
nem tudom
2013. október 13. 09:08
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Csak hogy ne megint ugyanazokat írjam akiket a barátkoznál, találkoznál, koncertjét csodálnád napokon, legyen Jamie Oliver nem tudom belefér-e a sztár kategóriába de megetethetne egyszer.
Csak hogy ne megint ugyanazokat írjam akiket a barátkoznál, találkoznál, koncertjét csodálnád napokon, legyen Jamie Oliver nem tudom belefér-e a sztár kategóriába de megetethetne egyszer.
2013. október 13. 09:08
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:
óóóó hát ez nehéz kérdés mivel ittvan Jari Mäenpää hát vele kinemhagynám azután Petri Lindroos,és akkormég Teemu Mäntysaari meg J.Ahola és akkormég egész Suomi metalegyüttesének frontembere,de szerintem mindegyikkel egy élmény lenne szóval ...
óóóó hát ez nehéz kérdés mivel ittvan Jari Mäenpää hát vele kinemhagynám azután Petri Lindroos,és akkormég Teemu Mäntysaari meg J.Ahola és akkormég egész Suomi metalegyüttesének frontembere,de szerintem mindegyikkel egy élmény lenne szóval ...
2013. október 13. 09:53
Jared Padalecki
Jared Padalecki
2013. október 13. 10:25
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival:
Miley Cyrus.
Ööö...Johnny Deep. Vagy nem,tuti elfelejtenék az evésre koncentrálni.
Miley Cyrus.
Ööö...Johnny Deep. Vagy nem,tuti elfelejtenék az evésre koncentrálni.
2013. október 13. 10:27
Még ilyen baromságot... Fogalmam sincs.
Még ilyen baromságot... Fogalmam sincs.
2013. október 13. 10:45
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
hu,nem is tudom,talán Gordon Remsey
hu,nem is tudom,talán Gordon Remsey
2013. október 13. 11:00
1. nap: A kedvenc zenekarod/együttesed Paramore, The Pretty Reckless
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed Josh Farro
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként ??
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed Hayley Williams, Taylor Momsen
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját Hayley Williams(de amikor hosszú volt )
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben Taylor Lautner
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt Stana Katic
8. nap: A kedvenc Disney sztárod ---
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja Hayley Williams
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed --
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz Evan Taubenfeld
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból Stana Katic *-* - Castle
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass Hayley Williams
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél The Pretty Reckless, Paramore
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival Justin Bieber
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt Nathan Fillion
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben Stana Katic
18. nap: Egy sztár, akinek a gardróbjából szívesen öltözködnél Taylor omsen
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének Avril Lavigne
20. nap: A kedvenc modelled Palvin Barbara
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed Josh Farro
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként ??
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed Hayley Williams, Taylor Momsen
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját Hayley Williams(de amikor hosszú volt )
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben Taylor Lautner
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt Stana Katic
8. nap: A kedvenc Disney sztárod ---
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja Hayley Williams
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed --
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz Evan Taubenfeld
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból Stana Katic *-* - Castle
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass Hayley Williams
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél The Pretty Reckless, Paramore
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival Justin Bieber
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt Nathan Fillion
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben Stana Katic
18. nap: Egy sztár, akinek a gardróbjából szívesen öltözködnél Taylor omsen
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének Avril Lavigne
20. nap: A kedvenc modelled Palvin Barbara
2013. október 13. 11:01
Miley Cyrus..
Miley Cyrus..
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.