8. nap: A kedvenc Disney sztárod
Nem nagyon néztem Disney sorozatokat..
20 napos sztárkihívás
2013. október 13. 11:18
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt
Szívem szerint mindenkivel eltöltenék egy kis időt, aki az első két oldalon található a kedvenceim között, de vacsorázni inkább egy kicsit meghittebb, és romantikusabb esemény -legalábbis számomra, ahova inkább egy érettebb férfit vinnék el. Ha étteremben lennénk akkor újra, François Arnaud vagy ha esetleg magunk főznénk, akkor Jamie Campbell Bower.
Szívem szerint mindenkivel eltöltenék egy kis időt, aki az első két oldalon található a kedvenceim között, de vacsorázni inkább egy kicsit meghittebb, és romantikusabb esemény -legalábbis számomra, ahova inkább egy érettebb férfit vinnék el. Ha étteremben lennénk akkor újra, François Arnaud vagy ha esetleg magunk főznénk, akkor Jamie Campbell Bower.
2013. október 13. 11:22
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline |
Ian Somerhalder
Ian Somerhalder
2013. október 13. 11:22
16. nap - Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:.Taylor Lautner és Zayn Malik.
2013. október 13. 11:25
16. nap - Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:
JJ Hamblett, Tyler Hoechlin, Adam Pitts, Colton Haynes.
JJ Hamblett, Tyler Hoechlin, Adam Pitts, Colton Haynes.
2013. október 13. 11:31
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Abban a zenei műfajban, amiben én mozgok, nincs olyan előadó, vagy együttes aki a pénz miatt csinálná a dolgot. Ezek az emberek a rajongóikért élnek, néha sírhatnéka van az embernek amikor látja, mennyire törődnek velük. Úgy hogy nem tudok ilyet mondan,passzolom.
Abban a zenei műfajban, amiben én mozgok, nincs olyan előadó, vagy együttes aki a pénz miatt csinálná a dolgot. Ezek az emberek a rajongóikért élnek, néha sírhatnéka van az embernek amikor látja, mennyire törődnek velük. Úgy hogy nem tudok ilyet mondan,passzolom.
2013. október 13. 11:36
Joel Peat, Alex Gaskarth, Dougie Poynter
Joel Peat, Alex Gaskarth, Dougie Poynter
2013. október 13. 11:38
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ne gondoljatok feltétlenül romantikus vacsira ez esetben. Az egyik Constance Jablonski lenne, a másik pedig Anthony Kiedis. Persze ennél sokkal több van. Elbeszélgetnék Velük, és legalább megismerhetném Őket egy picit közelebbről is.
Ne gondoljatok feltétlenül romantikus vacsira ez esetben. Az egyik Constance Jablonski lenne, a másik pedig Anthony Kiedis. Persze ennél sokkal több van. Elbeszélgetnék Velük, és legalább megismerhetném Őket egy picit közelebbről is.
2013. október 13. 12:14
5.nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját
Egyértelműen Miley Cyrus
Egyértelműen Miley Cyrus
2013. október 13. 12:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Senkivel, mivel nem igazán szoktam vacsorázni. De ha valakit muszáj mondani, akkor mindenképpen Paul McCartneyt mondanám. Azt hallottam, hogy király szendvicseket tud sütni. Egyébként én sem arra a romantikus vacsorára gondolok, mert attól felfordul a gyomrom. Sokkal jobban szeretek a haverokkal tartani egy röhögős, marhulós evészetet.
Senkivel, mivel nem igazán szoktam vacsorázni. De ha valakit muszáj mondani, akkor mindenképpen Paul McCartneyt mondanám. Azt hallottam, hogy király szendvicseket tud sütni. Egyébként én sem arra a romantikus vacsorára gondolok, mert attól felfordul a gyomrom. Sokkal jobban szeretek a haverokkal tartani egy röhögős, marhulós evészetet.
2013. október 13. 12:49
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben
Most komolyan kezdjem el felsorolni? Na jó, aki először eszembe jutott: Jesse Williams
Most komolyan kezdjem el felsorolni? Na jó, aki először eszembe jutott: Jesse Williams
2013. október 13. 13:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hmmm... rengeteg kedvencem van, akivel szívesen vacsoráznék, de, hogy őszinte legyek, ezúttal Jennifer Hale-re teszem le a voksomat, akit szerintem úgysem ismer senki. A Mass Effect RPG PC játék trilógiában ő adta Sheppard hangját. Nem is lenne rossz mondjuk egy hamburger evés közben kifaggatni őt a játékról, Sheppard karakteréről és magáról a játékról alkotott véleményéről. Iszonyat tündéri és jófej csaj lehet.
Hmmm... rengeteg kedvencem van, akivel szívesen vacsoráznék, de, hogy őszinte legyek, ezúttal Jennifer Hale-re teszem le a voksomat, akit szerintem úgysem ismer senki. A Mass Effect RPG PC játék trilógiában ő adta Sheppard hangját. Nem is lenne rossz mondjuk egy hamburger evés közben kifaggatni őt a játékról, Sheppard karakteréről és magáról a játékról alkotott véleményéről. Iszonyat tündéri és jófej csaj lehet.
2013. október 13. 13:11
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed
Justin Timberlake, Avril Lavigne
Justin Timberlake, Avril Lavigne
2013. október 13. 14:12
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Megint lemaradtam
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja
Olly Murs Olyan mókás srác
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed
Nem vagyok nagy country-s, de talán Faith Hill vagy Kimberly Perry
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Mondjuk Kye Sones
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Rupert Friend (Homeland)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Danny O'Donoghue
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél
The Script
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Dzsásztin Bíber
Danny O'Donoghue
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja
Olly Murs Olyan mókás srác
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed
Nem vagyok nagy country-s, de talán Faith Hill vagy Kimberly Perry
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Mondjuk Kye Sones
Rupert Friend (Homeland)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Danny O'Donoghue
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél
The Script
Dzsásztin Bíber
Danny O'Donoghue
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 13. 14:20
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival:
Justin Bieber
Justin Bieber
2013. október 13. 14:28
Matthew Perry - Jóbarátok
Matthew Perry - Jóbarátok
2013. október 13. 14:31
16. nap: Chris Hemsworth, Josh Holloway, RDJ, Ryan Gosling. Házinyulak tudom, de nézni ahogy esznek szabad.
2013. október 13. 14:47
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Szinte mindig ugyanazt írom, így most akkor legyen más is: Natalia Killsszel szívesen vacsoráznék
Szinte mindig ugyanazt írom, így most akkor legyen más is: Natalia Killsszel szívesen vacsoráznék
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!