19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének
Marilyn Manson
20 napos sztárkihívás
2013. október 20. 17:26
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed
Ross Lynch
Ross Lynch
2013. október 20. 20:01
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17586 Csatolások: 18379 Azonosító: 168141 offline |
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének
James Maslow, Neil Patrick Harris, de Randy Orton házára is kíváncsi lennék. Amit az életrajzi filmében már láttam nagyon tetszik.
James Maslow, Neil Patrick Harris, de Randy Orton házára is kíváncsi lennék. Amit az életrajzi filmében már láttam nagyon tetszik.
2013. október 20. 22:13
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Lemaradásaimat pótolom.
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed
Régebben Taylor Swift-et írtam volna. Szeretem, de nem kedvenc. Azt hiszem, a tavalyi amerikai X-Faktor győztesét, Tate Stevens-et emelném ki!
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Sajnos hazánkban nem sokan ismerik a Blue együttest. Legalábbis nem annyian, mint a 1D-t.
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Sok kedvenc sorozatom van, sok kedvenc színésszel. A két régi nagy kedvencemet fogom most ide írni, ugyanis csodáltam, sőt csodálom őket mind a mai napig. A Beverly Hills 90210 színészei hatalmas kedvenceim: Jennie Garth és Luke Perry.
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Több is van, de akin pont ma gondolkodtam, hogy mindenképp találkoznom kell vele, az Demi Lovato.
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed
Régebben Taylor Swift-et írtam volna. Szeretem, de nem kedvenc. Azt hiszem, a tavalyi amerikai X-Faktor győztesét, Tate Stevens-et emelném ki!
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Sajnos hazánkban nem sokan ismerik a Blue együttest. Legalábbis nem annyian, mint a 1D-t.
Sok kedvenc sorozatom van, sok kedvenc színésszel. A két régi nagy kedvencemet fogom most ide írni, ugyanis csodáltam, sőt csodálom őket mind a mai napig. A Beverly Hills 90210 színészei hatalmas kedvenceim: Jennie Garth és Luke Perry.
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Több is van, de akin pont ma gondolkodtam, hogy mindenképp találkoznom kell vele, az Demi Lovato.
2013. október 21. 01:38
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként
Én örülök, ha a kedvencem boldog...
Én örülök, ha a kedvencem boldog...
2013. október 21. 15:15
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként
nincs olyan.
nincs olyan.
2013. október 21. 20:30
1. nap: A kedvenc zenekarod/együttesed
Sok van, pl: Green Day, Nirvana...
Sok van, pl: Green Day, Nirvana...
2013. október 21. 22:58
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline |
Az új, hatalmas kedvencem a Sons of Anarchy és a sorozat remek színészgárdájából Charlie Hunnam-ot emelném ki, mert eszméletlen jól hozza Jax figuráját. Nem mellesleg a pasi irtó dögös!
Az új, hatalmas kedvencem a Sons of Anarchy és a sorozat remek színészgárdájából Charlie Hunnam-ot emelném ki, mert eszméletlen jól hozza Jax figuráját. Nem mellesleg a pasi irtó dögös!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!