Louis Tomlinson elvesztette a hangját
2013. október 01. 16:17
Jobbulást neked drága Louis! Meglátod, nem sokáig leszel ennyire peches! reméljük találsz egy négylevelű lóherét
2013. október 01. 16:21
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
jaj nem kell ennyire oda lenni meg sajnálni. Bárkivel megeshet, különben is csak egy berekedés volt. Meg nekem és másnak is esetleg sokkal szarabb volt a szeptembere mint neki. Engem ki sajnál? SENKI!!
Nem ellene irányul hanem azok ellen akik átmennek nagy sajnálkozásba, mintha halálos beteg lenne
Nem ellene irányul hanem azok ellen akik átmennek nagy sajnálkozásba, mintha halálos beteg lenne
2013. október 01. 16:39
Hogy oda ne rohanjak! Miért kell mindig sajnálni? Sok embernek megy el a hangja pont ebben a percben, mégse sajnálja őket a kutya se. Ha eltört volna két lába meg meg kellene operálni például, akkor megérteném minek ez a nagy felhajtás, hogy "szegény Lou(is), remélem felépülsz".
Ha egy legendának megy el a hangja azt megértem, de akkor is hülyeség lenne a jobbulást komment.
Jól van balszerencsés. És? Millió ember még rajta kívül.
Nem kell minden apróságért sajnálkozni mert nem rákos meg nem halálos beteg. Komolyan ha valaki véletlen nekimenne az utcán akkor is írnátok neki Twitteren millióan, hogy: "Úúú...szegény Lou! Mégis hogy képzelte az az ember?"?
Nem mintha valami hihetetlen nagy "hangja" lenne! Úgyhogy nem vesztettünk kb. semmit.
Ha egy legendának megy el a hangja azt megértem, de akkor is hülyeség lenne a jobbulást komment.
Jól van balszerencsés. És? Millió ember még rajta kívül.
Nem kell minden apróságért sajnálkozni mert nem rákos meg nem halálos beteg. Komolyan ha valaki véletlen nekimenne az utcán akkor is írnátok neki Twitteren millióan, hogy: "Úúú...szegény Lou! Mégis hogy képzelte az az ember?"?
Nem mintha valami hihetetlen nagy "hangja" lenne! Úgyhogy nem vesztettünk kb. semmit.
2013. október 01. 16:43
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Ágika21 @ 2013.10.01. 14:45)
már rég visszajött neki ez még a múlthéten volt -.-
sokan azt gondolják, ez egy égi jel, hogy többet ne énekeljen.-az utálkozókon és a cikk íróján kívül senki nem gondolja így.
sokan azt gondolják, ez egy égi jel, hogy többet ne énekeljen.-az utálkozókon és a cikk íróján kívül senki nem gondolja így.
A mindenségit, hogy neked mindenbe belekel kötnöd! Szeptember 28.-án írta ki öregem, az a pár nap már nem oszt, s nem szoroz. Nem véletlen írtam úgy, hogy sokan úgy gondolják, hiszen rengeteg ember van, aki ki nem állhatja a hangját! Ja és te ne akard már jobban tudni nálam, hogy NEKEM KINEK A HANGJA TETSZIK, oké?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 01. 17:07
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Hát remélem nem igaz mert ő a csapat tagja és nélküle nem lenne igazi!
2013. október 01. 17:10
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Szerintem is égi jel
2013. október 01. 17:10
Hát, nem kéne énekelnie... Talán örökre lemondhatna róla.
2013. október 01. 17:14
Idézet (FeketeCseresznye @ 2013.10.01. 17:10)
Szerintem is égi jel
2013. október 01. 17:15
Ami nincs, azt nem lehet elveszíteni x) Amúgy szegény tényleg elég sok rossz dolgon esett át, én elgondolkoznék a helyében, hogy valaki esetleg üzenni akar neki valamit...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.