Starity

Miley Cyrus ezúttal mindent megmutat - újabb botrányos fotók (18+)

21 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 04. 19:24 #201
Frost
Frost
új tag

Státusz決して諦めない
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 34
Csatolások: 0
Azonosító: 195623
imádom a zenéit és ez a lényeg a stílusa is nagyon jó ,tőlem a pin@ját is kirakhatja úgy is szeretni fogom smileeee.gif
2013. október 04. 19:24 #202
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Ez maga az óborzalom..
2013. október 04. 19:30 #203
orsi14678
orsi14678
visszatérő vendég
Hozzászólás: 237
Azonosító: 195103
olyan csúnya... mindjárt hányok tőle..... egyszer le kéne vágni a nyelvét annyit mutogatja -.-
2013. október 04. 19:33 #204
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5018
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
ez nem normális ohmy.gif ohmy.gif
2013. október 04. 19:35 #205
- törölt felhasználó -    
Visszafogott Terry képek smileeee.gif
2013. október 04. 19:37 #206
manna2k
manna2k
visszatérő vendég

StátuszEvery finish line is the beginning of a new race!!
Hozzászólás: 146
Azonosító: 162990
a számai jók,meg minden,de a viselkedése egyre rosszabb..talán a szakítás vagy vmi lelkig ható dolog miatt változott meg ennyire,..én nem tudom,de az biztos h EZ MÁR SOK...
2013. október 04. 19:38 #207
- törölt felhasználó -    
Ő mutatta meg nekem,hogy hogy megváltozhatunk.Akár ön tudathatatlanul is.Lehet,hogy ő most nem érzi,de később,idősebb korára rá fog jönni a dolgokra és azokat megfogja bánni.Nincs olyan élete egyetlen egy embernek sem amiben soha semmit nem bánt volna meg.Nyilván neki is voltak és a képeket láttán most is vannak és lesznek is még.Ha visszaemlékezünk az elején egy kis kedves,aranyos mindig mosolygós, "pici" lányt ismerhettünk meg,de bárhogy is van ez így rendjén,fenőt.És ezen mi,se senki más nem tud változtatni.Mostanra már mást nem látunk csak a nyelvét,a nemi szervét, a melleit és azt ahogy díjátadón egy házas pasinak rázza a seggét,akinek ráadásul a felesége is jelen van.De ebben persze nem csak az egyik fél hibás.De amikor valaki vagy valakik a színpadon vannak,akkor azt és úgy csinálják ahogy ők akarják.Mert akkor csak az övéké a színpad,akkor nincs rajta más aki navigálja,irányítsa őket,hanem képesek lesznek felszabadulni és magukat adni.Egyre jobban kibontakozik és megmutatja a valós énjét.Még most él igazán 2O éves.Némelyik ember se tenne mást ha a helyében lenne.siker,pénz,filmszerepek,díjak,videoklipek,rengeteg rajongó (amelyek közé betuszkolták magukat az utálkozók is)nincs ember aki ezt nem élvezné ki.
Ez ő;Miley Cyrus.
Smiler
2013. október 04. 19:39 #208
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1097
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
jujjj.. miley nagyon de nagyon undoritó. nem értem hogy tusja magát igy lealárni valaki nyilvánnosság elött.
2013. október 04. 19:39 #209
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
szerintem jok lettek!!!!!
2013. október 04. 19:40 #210
- törölt felhasználó -    
Hát most mit lehet ehhez hozzá fűzni?Semmit,szerintem senki sincsen meglepve hogy Miley ilyen,már ez nem csoda.Nem kéne vele foglalkozni és nem írnának róla cikkeket hagynák inkább őt a francba mert már nem csoda nincs mit rajta ámulni-bámulni..Vagy most megint írjam őt le minden k*rvának vagy ilyenek..Nem az hosszú idő lenne ,Miley-tól minden kitelik,szerintem ez nagyon nem meglepő hogy miket csinál...
2013. október 04. 19:43 #211
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Terry képeit szeretem, főként a Jaredről készülteket. Őrült fickó. Az a gond, hogy Miley elhiszi, hogy ő most már nagy kislány és bármit megtehet. Megfeledkezik arról, hogy rajongóinak zöme még mindig 12-13 évesekből áll, akikben az a kép tudatosul, hogy ez a felnőtté válás. A tartalmas "életművét" prezentáló dokumentumfilmben nyilván másfél órán át részletezi, hogy tönkretették a gyerekkorát, ezért lázadt. Lázadó. Ha-ha.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 04. 19:44 #212
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1236
Azonosító: 203214
Nagyon jók mondhatom!
2013. október 04. 19:45 #213
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Amit nagyon sokan nem láttok, az az, hogy a megbotránkozásotokkal -nem tudatosan ugyan, de- Mileynak kedveztek, mert pont ezt akarja. Nem a "jaj de szép, szeretem" véleményeket, abból mindig kapott eleget, hanem ezt, hogy le legyetek döbbenve, hogy mekkora krva lett belőle. Az egész imidzse erre van építve, de ez nem esik le nektek, szerintetek azzal tesznek rosszat neki, ha utáljátok, pedig valójában akkor koppanna nagyot, ha az emberek ignorálnák a vergődését, nem botránkoznának meg, nem lepődnének meg, nem siránkoznának, egyszerűen nem foglalkoznának vele és nem vennék komolyan. Mert azzal, amit minden cikknél leműveltek, utáljátok ugyan, de komolyan veszitek, neki ebből csak annyi jön le, hogy mennyire bejött ez a vadulós imidzs, mert hoppá az emberek tényleg kivannak tőle, krvának tartják, azt gondolják hogy nem normális, végre kilépett a régi szerepéből és polgárpukkasztó weirdo lett. Pedig nem csinál ő semmi különöset, semmi újat, semmi iszonyat durvát, amit más ne tenne/tett volna (az is látszik, hogy csak erőlteti az egészet és görcsösen próbálkozik, hiteltelen) csak vele most jobban foglalkoznak. Titeket szétvet az ideg, ő meg röhög a markába és elhiszi, hogy mekkora lázadó, ez a helyzet...
5 felhasználónak tetszik: Jody, corny4, Beyla, Im a SlaveForBritney, Grace Benning
2013. október 04. 19:45 #214
wirdzsi
wirdzsi
visszatérő vendég

Státuszjól elvagyok az itteni barátaimmal!
Hozzászólás: 196
Azonosító: 152532
A zenéi attól függetlenül jók, de hogy lehet ennyire alulra süllyedni?
2013. október 04. 19:49 #215
Vanessa Bloom
Vanessa Bloom
Yoncé

StátuszYoncé
Hozzászólás: 1318
Csatolások: 3477
Azonosító: 194184
Egy kötelet adnánk ennek a kis csitrinek undorító!!Annyira szépnek hiszi magát miközben egy kis zsebpiszok.
Azt hiszi ezzel felnőtté válik nem mutat jó példát a rajongóinak,de hogyan is lehet ezt a nőt szeretni.
Lázadó stílusa szánalmas és a nyelv nyújtogatása kiborító.
Utálom de nagyon!!!!!!!
2013. október 04. 19:54 #216
Vanessa Bloom
Vanessa Bloom
Yoncé

StátuszYoncé
Hozzászólás: 1318
Csatolások: 3477
Azonosító: 194184
janet7
Szépen megfogalmaztad és van is igazad a dolgok rálátásában!!!
De nem lehet szó nélkül elmenni mellette mert egy irritáló személyiség.
A véleményünk meg az által fogalmazódik meg amit a képeken látunk..és ez nem felháborodás vagy bosszankodás..csak egy vélemény!!
2013. október 04. 20:00 #217
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2013.10.04. 19:45)
Amit nagyon sokan nem láttok, az az, hogy a megbotránkozásotokkal -nem tudatosan ugyan, de- Mileynak kedveztek, mert pont ezt akarja. Nem a "jaj de szép, szeretem" véleményeket, abból mindig kapott eleget, hanem ezt, hogy le legyetek döbbenve, hogy mekkora krva lett belőle. Az egész imidzse erre van építve, de ez nem esik le nektek, szerintetek azzal tesznek rosszat neki, ha utáljátok, pedig valójában akkor koppanna nagyot, ha az emberek ignorálnák a vergődését, nem botránkoznának meg, nem lepődnének meg, nem siránkoznának, egyszerűen nem foglalkoznának vele és nem vennék komolyan. Mert azzal, amit minden cikknél leműveltek, utáljátok ugyan, de komolyan veszitek, neki ebből csak annyi jön le, hogy mennyire bejött ez a vadulós imidzs, mert hoppá az emberek tényleg kivannak tőle, krvának tartják, azt gondolják hogy nem normális, végre kilépett a régi szerepéből és polgárpukkasztó weirdo lett. Pedig nem csinál ő semmi különöset, semmi újat, semmi iszonyat durvát, amit más ne tenne/tett volna (az is látszik, hogy csak erőlteti az egészet és görcsösen próbálkozik, hiteltelen) csak vele most jobban foglalkoznak. Titeket szétvet az ideg, ő meg röhög a markába és elhiszi, hogy mekkora lázadó, ez a helyzet...

Én is ezt próbáltam elmagyarázni csak egy kicsit rövidebben,nem értem hogy miért nem tudnak elmenni mellette vélemény nélkül,de egyáltalán minek kell ilyen cikkeket írniuk???!
2013. október 04. 20:06 #218
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Valaki szóljon már neki, hogy ehhez nincs meg a teste!!!!!
2013. október 04. 20:14 #219
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.04. 20:00)
Én is ezt próbáltam elmagyarázni csak egy kicsit rövidebben,nem értem hogy miért nem tudnak elmenni mellette vélemény nélkül,de egyáltalán minek kell ilyen cikkeket írniuk???!

Azért kell ilyen cikket írni, mert görbe tükröt mutat azoknak a fiataloknak, akiknek nincsenek saját gondolataik, és ezt a stílust (a Miley által képviseltet) tartják követendő példának. Szerintem ez elrettentő. Mellesleg jó nagy olvasottságot produkál a Staritynek. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 04. 20:36 #220
- törölt felhasználó -    
Hányok! DE komolyan! Abnormális csaj. janet7 gyönyörűen megfogalmazta hogy tulajdonképpen miről is van szó:
janet7 írta:
21 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok