Miley Cyrus ezúttal mindent megmutat - újabb botrányos fotók (18+)
2013. október 04. 19:24
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Ez maga az óborzalom..
2013. október 04. 19:33
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ez nem normális
2013. október 04. 19:37
manna2kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 162990 offline |
a számai jók,meg minden,de a viselkedése egyre rosszabb..talán a szakítás vagy vmi lelkig ható dolog miatt változott meg ennyire,..én nem tudom,de az biztos h EZ MÁR SOK...
2013. október 04. 19:38
Ő mutatta meg nekem,hogy hogy megváltozhatunk.Akár ön tudathatatlanul is.Lehet,hogy ő most nem érzi,de később,idősebb korára rá fog jönni a dolgokra és azokat megfogja bánni.Nincs olyan élete egyetlen egy embernek sem amiben soha semmit nem bánt volna meg.Nyilván neki is voltak és a képeket láttán most is vannak és lesznek is még.Ha visszaemlékezünk az elején egy kis kedves,aranyos mindig mosolygós, "pici" lányt ismerhettünk meg,de bárhogy is van ez így rendjén,fenőt.És ezen mi,se senki más nem tud változtatni.Mostanra már mást nem látunk csak a nyelvét,a nemi szervét, a melleit és azt ahogy díjátadón egy házas pasinak rázza a seggét,akinek ráadásul a felesége is jelen van.De ebben persze nem csak az egyik fél hibás.De amikor valaki vagy valakik a színpadon vannak,akkor azt és úgy csinálják ahogy ők akarják.Mert akkor csak az övéké a színpad,akkor nincs rajta más aki navigálja,irányítsa őket,hanem képesek lesznek felszabadulni és magukat adni.Egyre jobban kibontakozik és megmutatja a valós énjét.Még most él igazán 2O éves.Némelyik ember se tenne mást ha a helyében lenne.siker,pénz,filmszerepek,díjak,videoklipek,rengeteg rajongó (amelyek közé betuszkolták magukat az utálkozók is)nincs ember aki ezt nem élvezné ki.
Ez ő;Miley Cyrus.
Smiler
Ez ő;Miley Cyrus.
Smiler
2013. október 04. 19:39
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
jujjj.. miley nagyon de nagyon undoritó. nem értem hogy tusja magát igy lealárni valaki nyilvánnosság elött.
2013. október 04. 19:39
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
szerintem jok lettek!!!!!
2013. október 04. 19:40
Hát most mit lehet ehhez hozzá fűzni?Semmit,szerintem senki sincsen meglepve hogy Miley ilyen,már ez nem csoda.Nem kéne vele foglalkozni és nem írnának róla cikkeket hagynák inkább őt a francba mert már nem csoda nincs mit rajta ámulni-bámulni..Vagy most megint írjam őt le minden k*rvának vagy ilyenek..Nem az hosszú idő lenne ,Miley-tól minden kitelik,szerintem ez nagyon nem meglepő hogy miket csinál...
2013. október 04. 19:43
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Terry képeit szeretem, főként a Jaredről készülteket. Őrült fickó. Az a gond, hogy Miley elhiszi, hogy ő most már nagy kislány és bármit megtehet. Megfeledkezik arról, hogy rajongóinak zöme még mindig 12-13 évesekből áll, akikben az a kép tudatosul, hogy ez a felnőtté válás. A tartalmas "életművét" prezentáló dokumentumfilmben nyilván másfél órán át részletezi, hogy tönkretették a gyerekkorát, ezért lázadt. Lázadó. Ha-ha.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 04. 19:45
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Amit nagyon sokan nem láttok, az az, hogy a megbotránkozásotokkal -nem tudatosan ugyan, de- Mileynak kedveztek, mert pont ezt akarja. Nem a "jaj de szép, szeretem" véleményeket, abból mindig kapott eleget, hanem ezt, hogy le legyetek döbbenve, hogy mekkora krva lett belőle. Az egész imidzse erre van építve, de ez nem esik le nektek, szerintetek azzal tesznek rosszat neki, ha utáljátok, pedig valójában akkor koppanna nagyot, ha az emberek ignorálnák a vergődését, nem botránkoznának meg, nem lepődnének meg, nem siránkoznának, egyszerűen nem foglalkoznának vele és nem vennék komolyan. Mert azzal, amit minden cikknél leműveltek, utáljátok ugyan, de komolyan veszitek, neki ebből csak annyi jön le, hogy mennyire bejött ez a vadulós imidzs, mert hoppá az emberek tényleg kivannak tőle, krvának tartják, azt gondolják hogy nem normális, végre kilépett a régi szerepéből és polgárpukkasztó weirdo lett. Pedig nem csinál ő semmi különöset, semmi újat, semmi iszonyat durvát, amit más ne tenne/tett volna (az is látszik, hogy csak erőlteti az egészet és görcsösen próbálkozik, hiteltelen) csak vele most jobban foglalkoznak. Titeket szétvet az ideg, ő meg röhög a markába és elhiszi, hogy mekkora lázadó, ez a helyzet...
2013. október 04. 19:49
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Egy kötelet adnánk ennek a kis csitrinek undorító!!Annyira szépnek hiszi magát miközben egy kis zsebpiszok.
Azt hiszi ezzel felnőtté válik nem mutat jó példát a rajongóinak,de hogyan is lehet ezt a nőt szeretni.
Lázadó stílusa szánalmas és a nyelv nyújtogatása kiborító.
Utálom de nagyon!!!!!!!
Azt hiszi ezzel felnőtté válik nem mutat jó példát a rajongóinak,de hogyan is lehet ezt a nőt szeretni.
Lázadó stílusa szánalmas és a nyelv nyújtogatása kiborító.
Utálom de nagyon!!!!!!!
2013. október 04. 19:54
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
janet7
Szépen megfogalmaztad és van is igazad a dolgok rálátásában!!!
De nem lehet szó nélkül elmenni mellette mert egy irritáló személyiség.
A véleményünk meg az által fogalmazódik meg amit a képeken látunk..és ez nem felháborodás vagy bosszankodás..csak egy vélemény!!
Szépen megfogalmaztad és van is igazad a dolgok rálátásában!!!
De nem lehet szó nélkül elmenni mellette mert egy irritáló személyiség.
A véleményünk meg az által fogalmazódik meg amit a képeken látunk..és ez nem felháborodás vagy bosszankodás..csak egy vélemény!!
2013. október 04. 20:00
Idézet (janet7 @ 2013.10.04. 19:45)
Amit nagyon sokan nem láttok, az az, hogy a megbotránkozásotokkal -nem tudatosan ugyan, de- Mileynak kedveztek, mert pont ezt akarja. Nem a "jaj de szép, szeretem" véleményeket, abból mindig kapott eleget, hanem ezt, hogy le legyetek döbbenve, hogy mekkora krva lett belőle. Az egész imidzse erre van építve, de ez nem esik le nektek, szerintetek azzal tesznek rosszat neki, ha utáljátok, pedig valójában akkor koppanna nagyot, ha az emberek ignorálnák a vergődését, nem botránkoznának meg, nem lepődnének meg, nem siránkoznának, egyszerűen nem foglalkoznának vele és nem vennék komolyan. Mert azzal, amit minden cikknél leműveltek, utáljátok ugyan, de komolyan veszitek, neki ebből csak annyi jön le, hogy mennyire bejött ez a vadulós imidzs, mert hoppá az emberek tényleg kivannak tőle, krvának tartják, azt gondolják hogy nem normális, végre kilépett a régi szerepéből és polgárpukkasztó weirdo lett. Pedig nem csinál ő semmi különöset, semmi újat, semmi iszonyat durvát, amit más ne tenne/tett volna (az is látszik, hogy csak erőlteti az egészet és görcsösen próbálkozik, hiteltelen) csak vele most jobban foglalkoznak. Titeket szétvet az ideg, ő meg röhög a markába és elhiszi, hogy mekkora lázadó, ez a helyzet...
Én is ezt próbáltam elmagyarázni csak egy kicsit rövidebben,nem értem hogy miért nem tudnak elmenni mellette vélemény nélkül,de egyáltalán minek kell ilyen cikkeket írniuk???!
2013. október 04. 20:14
Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.04. 20:00)
Én is ezt próbáltam elmagyarázni csak egy kicsit rövidebben,nem értem hogy miért nem tudnak elmenni mellette vélemény nélkül,de egyáltalán minek kell ilyen cikkeket írniuk???!
Azért kell ilyen cikket írni, mert görbe tükröt mutat azoknak a fiataloknak, akiknek nincsenek saját gondolataik, és ezt a stílust (a Miley által képviseltet) tartják követendő példának. Szerintem ez elrettentő. Mellesleg jó nagy olvasottságot produkál a Staritynek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 04. 20:36
Hányok! DE komolyan! Abnormális csaj. janet7 gyönyörűen megfogalmazta hogy tulajdonképpen miről is van szó:
janet7 írta:
janet7 írta:
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.