Miley Cyrus ezúttal mindent megmutat - újabb botrányos fotók (18+)
2013. október 05. 17:16
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (pseudovirus @ 2013.10.05. 12:10)
Tehetséges, sőt az én szememben nagyon szép alakja is van, olyan "bárcsak olyan lehetnék mint, ő" érzést kelt bennem. Mert akárki akármit mond, szerintem irigylésre méltó ahogy kinéz és sokat dolgozott azért, hogy így nézzen ki. Nyilván, ha "kövérebb" - és ezt képletesen értem- lenne nem csinálna ilyen fotósorozatokat.. de ha Miley Cyrus vagy akkor miért ne készülhetnének rólad ilyen képek?!
Tudod, nincs rossz alakja -de irigylésre sem méltó, nincsenek mellei és lapos a segge-, de nem minden a külső. Fontos a belbecs is, ami az ő esetében eléggé szegényes...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 05. 17:26
Úgy őszíntén. Ez a viselkedés mire jó? Mert én nem tudok rájönni. Néha csak nézem a barátnőmet mikor új klipje jelenik meg, hogy mekkorát csalódott benne. Úgy látszik nekem sikerült megúznom anno a Hannah Montana rajongást, és így most nem fáj annyira. Nem tudom, hogy ilyenkor mikor ezeket csinálja részeg-e vagy be van szívva? Valahogy ez nem az igazi Miley.
2013. október 05. 18:10
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline |
Hát ezzel nekem nem bizonyít semmit, csek annyit, hogy mennyire... nincs észnél. Régen, amit csinált az jó volt!
Meg van a hangja, sőt a tehetsége a színészethez. Miért kell ezt elrontania ilyen hülyeséggel? Esküszöm már nekem fáj, amit csinál..
Meg van a hangja, sőt a tehetsége a színészethez. Miért kell ezt elrontania ilyen hülyeséggel? Esküszöm már nekem fáj, amit csinál..
2013. október 05. 19:05
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Hát nem tudom,de egyet mondok nem érte kell szeretni hanem a zenéért...
2013. október 05. 19:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (CandUs @ 2013.10.05. 17:16)
Tudod, nincs rossz alakja -de irigylésre sem méltó, nincsenek mellei és lapos a segge-, de nem minden a külső. Fontos a belbecs is, ami az ő esetében eléggé szegényes...
Ez nagyon is így van. Én speciel nem irigylem az alakját, mert olyan tipikus elől deszka, hátul léc, én meg szintén így nézek ki, úgyhogy abszolút nem vágom mi az, amit ténylegesen mutogatnia. Valamint Isten bocsássa meg bűnömet, de olyan mellei vannak, hogyha ingyen adnák sem kéne. A belbecsnek minden nőben benne kéne lennie, de sokakban a mai világban amúgy sincs meg (gondolok itt arra, amikor egy pasi mond egy csajnak két szót a diszkóban, az meg szét is teszi a lábát), de egy híres embernek egyáltalán nem azt kéne reklámoznia húsz évesen, hogy mennyire menő mindenkivel d*gni és drogozni. Nekem speciel hihetetlen, hogy neki nincs önértékelése és, ha belenéz a tükörbe, akkor nem egy szakadt r*ngyót lát. Ha én ilyen lennék, akkor már rég felakasztottam volna magamat. Valamint a legnagyobb probléma az, hogy emiatt gondolják úgy a fiúk/férfiak többsége, hogy a nő egy tárgy, amivel úgy bánnak, ahogy csak akarnak. Nekem nagy mákom van, mert a párom a tenyerén hordoz, de hallottam nem egy olyan esetet, amikor is az adott férfiegyed úgy bánt a barátnőjével, mint egy cafat hússal.
2013. október 05. 19:18
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Már bánom hogy megnéztem a cikket xDDD
2013. október 05. 19:28
Vadmacskavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 210411 offline |
Na jó ezt nem gondoltam volna de sokat filóztam meg nézzem -e a képeket mert rosszabra számítottam nekem ő volt az egyik példaképem, hát már nem az szerezni kéne neki egy pszhiológust mert AGYBETEG!Fuj
2013. október 05. 19:33
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Most mondanám, hogy "Úristen, micsoda meglepetés", de nem. Egyáltalán nem lepődtem meg a képek láttán. Azt látom rajtuk, amit már jó ideje, ha a szemem elé kerül ez az egyed. Egy kiélt, olcsó l*tyót, akit a legnagyobb jóindulattal sem neveznék nőnek. Terry Richardsont, meg még csak véletlenül sem nevezném fotósnak. Egy beteg, perverz figura, aki annyira tud fényképezni, mint minden második ember az utcán.
2013. október 05. 20:15
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Egyre jobban undorodom ettől az "embertől".
2013. október 05. 20:15
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline |
Csak gratulálni tudok hozzá. Nekem eddig se volt valami nagy kedvencem de most... Úgy lejáratja magát, hogy a jövőben már soha senki sem fogja a kedvencének/példaképének tartani. De hagy csinálja ha jól esik neki.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.