Starity

Hetente jönnek majd az új Justin Bieber-dalok

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 06. 14:20 #41
Timcsike
Timcsike
visszatérő vendég

StátuszÖRÖKKÉ IMÁDNI FOGLAK JUSTIN BIEBER♥♥ #FOREVER
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 135
Csatolások: 0
Azonosító: 195084
ALIG VÁROM JÉZUSOM MINDJÁRT MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥ ÁÁÁÁ IMÁDLAK JUSTIN JÉZUSOM ÚJ DALOK ÁÁÁ ÉS KILPP MEG MINDEN ELYGEN MÁR HÉTFŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!♥
2013. október 06. 14:25 #42
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Jaj ne.... pedig azt hittem már rájött, hogy semmi zenei tehetsége sincs, de ezek szerint még mindig azt hiszi, hogy ő egy előadó... Csak az a baj, hogy minden tele lesz a szarjával. Azért imádkozom, hogy megbukjon az album. XD
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Szandiiii, silenc
2013. október 06. 14:37 #43
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Remélem, lassacskán visszatér a helyes útra, mert nagyon lekanyarodott. Várom a számait, remélem jók lesznek. smileeee.gif
2013. október 06. 14:38 #44
- törölt felhasználó -    
Öröm a köbön...
2013. október 06. 14:44 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Timcsike @ 2013.10.06. 14:20)
ALIG VÁROM JÉZUSOM MINDJÁRT MEGHALOK!!♥♥♥ ÁÁÁÁ IMÁDLAK JUSTIN JÉZUSOM ÚJ DALOK ÁÁÁ ÉS KILPP MEG MINDEN ELYGEN MÁR HÉTFŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!♥

Nyugi. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, Szandiiii, MadHatter
2013. október 06. 14:57 #46
- törölt felhasználó -    
ááááá jézusom ! :w00: thumbsup.gif már alig várom a filmet és a dalokat is heart.gif wub.gif
2013. október 06. 14:57 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (coney island queen. @ 2013.10.06. 14:10)
Hát ,hogy én ennek mennyire örülök. 
Kicsit gyanús is volt ez a vihar előtti csend. 
Egyébként szerintem meg nem volt jó ötlet Dzsásztintól. Oké most itt álljunk meg.
Ez az ember másokat köpdös le,arrogancia lvl 100555 egy igaz IQ fighter és még mellé rohadt tehetséggel nincs megáldva még csinos pofikája sincsen. Persze most a 12 éveseknél ez az álom pasi de kérlek 12 évesen én kitalált világokról írtam nem ilyeneket nyomattam a francba is. Mi ez? Az a baj ,hogy még érteni sem értem ,hogy miért a 10 évesek határozzák meg a mai pop ipar "nagy embereit". Átmegyünk óvodába? Készüljek rá ,hogy a rádióban kiskölykök zenei ízlésére szabott moslék megy?
Miért van az ,hogy az igenis tehetséges és ízléses igazi POP! előadókat nem becsüljük meg? Csak mert ők nem adják a nevüket rózsaszín matrica gyűjtő füzethez? Vagy mert a 15 éves már nem nyávog az anyjának ,hogy "Yay anya ez rózsaszín vegyük meg.." ?

Ezzel a kommenttel egyes helyeken magadat cáfoltad meg. Az, hogy kinek mi a helyes, az teljes mértékben ízlés kérdése, ezt te nem döntheted el, hogy másnak ki a helyes és ki nem. Mellesleg nem mindenki te... Te lehet hogy gyerekkorodban kitalált világokról írtál, ami szép, jó és igazán fantáziadús, de ez nem jelenti azt hogy mindenkinek ezt kell csinálnia.
Mellesleg ha tényleg semennyi tehetsége nem lenne Justinnak, akkor nem lenne ott ahol... Elismerem, hogy mostanában leginkább a botrányokkal került a színpadra, de kezdetben nem. Azt meg végképp nem értem, hogy miért az az igazi POP amit te szeretsz? Ez így eléggé egysíkú, nem? Hogy csak az a jó, amit te szeretsz, az az igazi pop amit te szeretsz, csak azok a száz százalékban tehetségesek akiket te elismersz. SZERINTED. Magánvélemény.
Egyébként meg szerintem tökéletesen mindegy hogy ki mit hallgat és éppen mi a trend, én a magam részéről mindig azt hallgattam ami nekem tetszik, és nem azt amit rendszeresen nyomattak a rádióban. Mindenkinek SAJÁT, ÖNÁLLÓ ízlése van, és ami neked épp nem tetszik, azt nem kell automatikusan szarnak kikiáltani, mert van aki szereti.
2013. október 06. 14:58 #48
Kittister
Kittister
visszatérő vendég

StátuszMilyen messze járhatnak egy e-mail szavai attól, amit valójában érez az ember!
Hozzászólás: 344
Csatolások: 1
Azonosító: 207481
ezentul jobban fogom várni a hétfőket bár igy is vártam mindig de kiváncsi leszek a dalokra
2013. október 06. 15:08 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (HB08 @ 2013.10.06. 14:57)
Ezzel a kommenttel egyes helyeken magadat cáfoltad meg. Az, hogy kinek mi a helyes, az teljes mértékben ízlés kérdése, ezt te nem döntheted el, hogy másnak ki a helyes és ki nem. Mellesleg nem mindenki te... Te lehet hogy gyerekkorodban kitalált világokról írtál, ami szép, jó és igazán fantáziadús, de ez nem jelenti azt hogy mindenkinek ezt kell csinálnia. 
Mellesleg ha tényleg semennyi tehetsége nem lenne Justinnak, akkor nem lenne ott ahol... Elismerem, hogy mostanában leginkább a botrányokkal került a színpadra, de kezdetben nem. Azt meg végképp nem értem, hogy miért az az igazi POP amit te szeretsz? Ez így eléggé egysíkú, nem? Hogy csak az a jó, amit te szeretsz, az az igazi pop amit te szeretsz, csak azok a száz százalékban tehetségesek akiket te elismersz. SZERINTED. Magánvélemény. 
Egyébként meg szerintem tökéletesen mindegy hogy ki mit hallgat és éppen mi a trend, én a magam részéről mindig azt hallgattam ami nekem tetszik, és nem azt amit rendszeresen nyomattak a rádióban. Mindenkinek SAJÁT, ÖNÁLLÓ ízlése van, és ami neked épp nem tetszik, azt nem kell automatikusan szarnak kikiáltani, mert van aki szereti.

Igazad van talán kicsit tényleg magamra szabtam a dolgokat elismerem. Te is megcáfolod magad mivel itt mondod ,hogy magánvélemény nekem különösebben nem ezzel van a gondom. Nézd egy szóval nem mondtam direkt egy előadót sem az igazi pop-hoz de azért TE! nem gondolod ,hogy kicsit idegesítő amikor komolyan a 12 évesek szablyák meg a világon azt ,hogy mi a pop zene ? Természetesen igazad van mindenkinek saját ízlése van de attól még mert Kis Pista szereti Lagzi Lajcsit attól még az nem lesz jó zene érted? Tőlem aztán te hallgathatod a Bikicsunájt is csak attól még ne adjunk nekik zenei díjat meg saját filmet mert a kis csajok sikítoznak. Különösebben arra akartam rámutatni ,hogy egy olyan előadó aki komolyan törődik a zenéjével és nem ad ki magáról mindent az égvilágon és nem erőlteti magát nem azt kell hallgatni ,hogy itt szakított ott szakított is megérdemelheti az elismerést de helyettük Téjlor kapja meg a Grammy díjat. Remélem most már érted mire akarok rámutatni. Köszönöm a figyelmed!
2013. október 06. 15:09 #50
Székely Cintiaaa
Székely Cintiaaa
visszatérő vendég

Státusz:)
Hozzászólás: 135
Azonosító: 191392
De jóó juj alig varom ♥ *-*
2013. október 06. 15:17 #51
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi vagyok, milyen dalokat fog összehozni.
2013. október 06. 15:41 #52
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
de király már alig várom őket!!! főleg az új filmet!!! (Y) biggrin.gif smileeee.gif
2013. október 06. 15:48 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tuncsi @ 2013.10.06. 13:22)
Nee! Tartsa meg magának. Nehogy meghallja a világ , mert akkor itt lesz a világ vége! De most komolyan: ennyi az egész: vinnyogás+ valami tánc:  banana_moonwalk.gif  chicken.gif  csirke.gif  monkey.gif  man_in_love.gif  wub2.gif  CaveRat.gif  air_kiss.gif  pompom.gif  vampire.gif  secret.gif wink.gif  man_in_love.gif  mamba.gif  kiss2.gif  shout.gif  joker.gif  king.gif  - ennyi! Kíméljék meg ettől a világot.  help.gif  help.gif  malade.gif  malade.gif  malade.gif  cray.gif Most mire jó ez?? Nem jött be neki az éneklés... Háát akkor csináljon mást, pl. legyen public worker-közmunkás, takarítónő, pincér vagy ne is csináljon semmit! Már így is eléggé gazdag...  Be sem kapcsolhatom a rádiót se a zenecsatornát mert Bieberke fülsiketítő vinnyogását hallom! Nee  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  És ha az első nap nem lesz halláskárosodásom  vagy nem nyúvadnak ki az idegeim még Justinka  ad rá még kilenc lehetőséget.  malade.gif  Nee mááár!  taps.gif gratuláok az ötlet kitalálójinak  fool.gif  bolond.gif  taps.gif  úgy 1-2 napot szívnánk most meg..  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Egyet értek. Szerintem is ennyi a Bieber zene. És Justin ezzel szivatja a hate Belibeket! De lehet, hogy mégtöbb rajongója lesz.
2013. október 06. 15:49 #54
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1231
Azonosító: 199480
Kíváncsi vagyok, hogy milyen új dalai lesznek, remélem egy-egy jó számmal sikerül Neki megmutatni, hogy nem az a nyávogós hangú kisfiú, akit az utálók a Baby óta emlegetnek... smileeee.gif
2013. október 06. 15:54 #55
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
olyan régen olvastam dzsásztinkáról, hogy már teljesen elfelejtettem, milyen mértékű fizikai fájdalmat képes okozni egyes tagok megnyilvánulása.
egyébként gratulálok, ez egy igazán csodálatos ötlet volt, így nem csak a kislemezként kiadott dalai fog folyni a csapból is, hanem egy egész lemez - csodálatos, erre volt még szüksége a világnak, nem volt elég sz*r eddig a zenecsatornák illetve rádiók által akaratlanul ráerőltetve az emberre. azt hiszem, nem mostanában lesz az az idő, amikor ismételten elkezdtek tévét nézni...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. október 06. 15:55 #56
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Szerintem nem kellene fáradoznia vele.
2013. október 06. 15:56 #57
- törölt felhasználó -    
Inkább ásná el magát._. Az biztos, hogy egy ideig nem fogok rádiót hallgatni.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. október 06. 15:58 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (CsakegyFanni @ 2013.10.06. 15:48)
Egyet értek. Szerintem is ennyi a Bieber zene. És Justin ezzel szivatja a hate Belibeket! De lehet, hogy mégtöbb rajongója lesz.

Sajna igazad van, valószínű, hogy lesz még néhány+ rajongó. De ez tényleg eléggé szemétség volt..
2013. október 06. 16:01 #59
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 699
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
kíváncsi leszek, én már várom a számokat smileeee.gif
2013. október 06. 16:12 #60
ivett102
ivett102
visszatérő vendég

StátuszSelena and Justin <3 I wuv you
Hozzászólás: 280
Azonosító: 197630
Nem szemétség Justin-tól!!!! sokat dolgozhatott vele smileeee.gif én várom őket főleg a Heartbreakert *-* végre nem lesz SOON biggrin.gifD
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok