Hetente jönnek majd az új Justin Bieber-dalok
2013. október 06. 14:25
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Jaj ne.... pedig azt hittem már rájött, hogy semmi zenei tehetsége sincs, de ezek szerint még mindig azt hiszi, hogy ő egy előadó... Csak az a baj, hogy minden tele lesz a szarjával. Azért imádkozom, hogy megbukjon az album. XD
2013. október 06. 14:57
ááááá jézusom ! :w00: már alig várom a filmet és a dalokat is
2013. október 06. 14:57
Idézet (coney island queen. @ 2013.10.06. 14:10)
Hát ,hogy én ennek mennyire örülök.
Kicsit gyanús is volt ez a vihar előtti csend.
Egyébként szerintem meg nem volt jó ötlet Dzsásztintól. Oké most itt álljunk meg.
Ez az ember másokat köpdös le,arrogancia lvl 100555 egy igaz IQ fighter és még mellé rohadt tehetséggel nincs megáldva még csinos pofikája sincsen. Persze most a 12 éveseknél ez az álom pasi de kérlek 12 évesen én kitalált világokról írtam nem ilyeneket nyomattam a francba is. Mi ez? Az a baj ,hogy még érteni sem értem ,hogy miért a 10 évesek határozzák meg a mai pop ipar "nagy embereit". Átmegyünk óvodába? Készüljek rá ,hogy a rádióban kiskölykök zenei ízlésére szabott moslék megy?
Miért van az ,hogy az igenis tehetséges és ízléses igazi POP! előadókat nem becsüljük meg? Csak mert ők nem adják a nevüket rózsaszín matrica gyűjtő füzethez? Vagy mert a 15 éves már nem nyávog az anyjának ,hogy "Yay anya ez rózsaszín vegyük meg.." ?
Kicsit gyanús is volt ez a vihar előtti csend.
Egyébként szerintem meg nem volt jó ötlet Dzsásztintól. Oké most itt álljunk meg.
Ez az ember másokat köpdös le,arrogancia lvl 100555 egy igaz IQ fighter és még mellé rohadt tehetséggel nincs megáldva még csinos pofikája sincsen. Persze most a 12 éveseknél ez az álom pasi de kérlek 12 évesen én kitalált világokról írtam nem ilyeneket nyomattam a francba is. Mi ez? Az a baj ,hogy még érteni sem értem ,hogy miért a 10 évesek határozzák meg a mai pop ipar "nagy embereit". Átmegyünk óvodába? Készüljek rá ,hogy a rádióban kiskölykök zenei ízlésére szabott moslék megy?
Miért van az ,hogy az igenis tehetséges és ízléses igazi POP! előadókat nem becsüljük meg? Csak mert ők nem adják a nevüket rózsaszín matrica gyűjtő füzethez? Vagy mert a 15 éves már nem nyávog az anyjának ,hogy "Yay anya ez rózsaszín vegyük meg.." ?
Ezzel a kommenttel egyes helyeken magadat cáfoltad meg. Az, hogy kinek mi a helyes, az teljes mértékben ízlés kérdése, ezt te nem döntheted el, hogy másnak ki a helyes és ki nem. Mellesleg nem mindenki te... Te lehet hogy gyerekkorodban kitalált világokról írtál, ami szép, jó és igazán fantáziadús, de ez nem jelenti azt hogy mindenkinek ezt kell csinálnia.
Mellesleg ha tényleg semennyi tehetsége nem lenne Justinnak, akkor nem lenne ott ahol... Elismerem, hogy mostanában leginkább a botrányokkal került a színpadra, de kezdetben nem. Azt meg végképp nem értem, hogy miért az az igazi POP amit te szeretsz? Ez így eléggé egysíkú, nem? Hogy csak az a jó, amit te szeretsz, az az igazi pop amit te szeretsz, csak azok a száz százalékban tehetségesek akiket te elismersz. SZERINTED. Magánvélemény.
Egyébként meg szerintem tökéletesen mindegy hogy ki mit hallgat és éppen mi a trend, én a magam részéről mindig azt hallgattam ami nekem tetszik, és nem azt amit rendszeresen nyomattak a rádióban. Mindenkinek SAJÁT, ÖNÁLLÓ ízlése van, és ami neked épp nem tetszik, azt nem kell automatikusan szarnak kikiáltani, mert van aki szereti.
2013. október 06. 15:08
Idézet (HB08 @ 2013.10.06. 14:57)
Ezzel a kommenttel egyes helyeken magadat cáfoltad meg. Az, hogy kinek mi a helyes, az teljes mértékben ízlés kérdése, ezt te nem döntheted el, hogy másnak ki a helyes és ki nem. Mellesleg nem mindenki te... Te lehet hogy gyerekkorodban kitalált világokról írtál, ami szép, jó és igazán fantáziadús, de ez nem jelenti azt hogy mindenkinek ezt kell csinálnia.
Mellesleg ha tényleg semennyi tehetsége nem lenne Justinnak, akkor nem lenne ott ahol... Elismerem, hogy mostanában leginkább a botrányokkal került a színpadra, de kezdetben nem. Azt meg végképp nem értem, hogy miért az az igazi POP amit te szeretsz? Ez így eléggé egysíkú, nem? Hogy csak az a jó, amit te szeretsz, az az igazi pop amit te szeretsz, csak azok a száz százalékban tehetségesek akiket te elismersz. SZERINTED. Magánvélemény.
Egyébként meg szerintem tökéletesen mindegy hogy ki mit hallgat és éppen mi a trend, én a magam részéről mindig azt hallgattam ami nekem tetszik, és nem azt amit rendszeresen nyomattak a rádióban. Mindenkinek SAJÁT, ÖNÁLLÓ ízlése van, és ami neked épp nem tetszik, azt nem kell automatikusan szarnak kikiáltani, mert van aki szereti.
Igazad van talán kicsit tényleg magamra szabtam a dolgokat elismerem. Te is megcáfolod magad mivel itt mondod ,hogy magánvélemény nekem különösebben nem ezzel van a gondom. Nézd egy szóval nem mondtam direkt egy előadót sem az igazi pop-hoz de azért TE! nem gondolod ,hogy kicsit idegesítő amikor komolyan a 12 évesek szablyák meg a világon azt ,hogy mi a pop zene ? Természetesen igazad van mindenkinek saját ízlése van de attól még mert Kis Pista szereti Lagzi Lajcsit attól még az nem lesz jó zene érted? Tőlem aztán te hallgathatod a Bikicsunájt is csak attól még ne adjunk nekik zenei díjat meg saját filmet mert a kis csajok sikítoznak. Különösebben arra akartam rámutatni ,hogy egy olyan előadó aki komolyan törődik a zenéjével és nem ad ki magáról mindent az égvilágon és nem erőlteti magát nem azt kell hallgatni ,hogy itt szakított ott szakított is megérdemelheti az elismerést de helyettük Téjlor kapja meg a Grammy díjat. Remélem most már érted mire akarok rámutatni. Köszönöm a figyelmed!
2013. október 06. 15:09
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline |
De jóó juj alig varom ♥ *-*
2013. október 06. 15:48
Idézet (Tuncsi @ 2013.10.06. 13:22)
Nee! Tartsa meg magának. Nehogy meghallja a világ , mert akkor itt lesz a világ vége! De most komolyan: ennyi az egész: vinnyogás+ valami tánc: - ennyi! Kíméljék meg ettől a világot. Most mire jó ez?? Nem jött be neki az éneklés... Háát akkor csináljon mást, pl. legyen public worker-közmunkás, takarítónő, pincér vagy ne is csináljon semmit! Már így is eléggé gazdag... Be sem kapcsolhatom a rádiót se a zenecsatornát mert Bieberke fülsiketítő vinnyogását hallom! Nee És ha az első nap nem lesz halláskárosodásom vagy nem nyúvadnak ki az idegeim még Justinka ad rá még kilenc lehetőséget. Nee mááár! gratuláok az ötlet kitalálójinak úgy 1-2 napot szívnánk most meg..
Egyet értek. Szerintem is ennyi a Bieber zene. És Justin ezzel szivatja a hate Belibeket! De lehet, hogy mégtöbb rajongója lesz.
2013. október 06. 15:49
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Kíváncsi vagyok, hogy milyen új dalai lesznek, remélem egy-egy jó számmal sikerül Neki megmutatni, hogy nem az a nyávogós hangú kisfiú, akit az utálók a Baby óta emlegetnek...
2013. október 06. 15:54
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
olyan régen olvastam dzsásztinkáról, hogy már teljesen elfelejtettem, milyen mértékű fizikai fájdalmat képes okozni egyes tagok megnyilvánulása.
egyébként gratulálok, ez egy igazán csodálatos ötlet volt, így nem csak a kislemezként kiadott dalai fog folyni a csapból is, hanem egy egész lemez - csodálatos, erre volt még szüksége a világnak, nem volt elég sz*r eddig a zenecsatornák illetve rádiók által akaratlanul ráerőltetve az emberre. azt hiszem, nem mostanában lesz az az idő, amikor ismételten elkezdtek tévét nézni...
egyébként gratulálok, ez egy igazán csodálatos ötlet volt, így nem csak a kislemezként kiadott dalai fog folyni a csapból is, hanem egy egész lemez - csodálatos, erre volt még szüksége a világnak, nem volt elég sz*r eddig a zenecsatornák illetve rádiók által akaratlanul ráerőltetve az emberre. azt hiszem, nem mostanában lesz az az idő, amikor ismételten elkezdtek tévét nézni...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 06. 15:58
Idézet (CsakegyFanni @ 2013.10.06. 15:48)
Egyet értek. Szerintem is ennyi a Bieber zene. És Justin ezzel szivatja a hate Belibeket! De lehet, hogy mégtöbb rajongója lesz.
Sajna igazad van, valószínű, hogy lesz még néhány+ rajongó. De ez tényleg eléggé szemétség volt..
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.