Bírom, hogy emberek, hogy képesek szidni:) Nehéz lenne magadban tartani, nem illetni trágár szavakkal, vagy a véleményedet normálisan elmondnai?! NEM kell mindnekinek szeretni,szerintem ezt az össze Belieber képes elfogadni DE amikor valakik olyan szinten senkinek titulálják, hogy lefordulok kb a székről az zavar:) Nem kell szeretned a hangját, de legalább annyi emberiség lehetne sok 'érett' ittnei tagnak, hogy másba a véleményével nem gázol bele. Igenis Justin azt a sokmindent úgy érte el, hogy nem apuci fizette neki, mert szegény volt. Igenis sokan szeretik és nem azért mert van egy 'sármos' pofija. ( Lehet,hogy nehéz elfogadni de nem egy senki szar.)
Mindegy leszarom, mondhatok én bármit az embereknek meg lesz róla a véleménye.
Hetente jönnek majd az új Justin Bieber-dalok
2013. október 06. 16:16
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline |
2013. október 06. 16:20
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
jaj fúúúj, ne fenyegessen már ilyenekkel. Amúgy legalább most ezzel van elfoglalva, nem a hülye botrányaival. Ugorjon fejest egy ku*va mély kútba az új filmjével együtt. Nincs szó rá, hogy mennyire irritál ez a személy. Bocs a rajongóktól
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 06. 16:27
Nem vagyok a rajongója egyáltalán , de a zenéit szeretem és kiváncsian várom mit alkotott:)
2013. október 06. 16:37
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Na már csak ez hiányzott a "boldogságomhoz"...
Szandiiii
2013. október 06. 16:45
jaj már alig várom <3<3 egyébként meg, ti annyira seggfejek vagytok, ha nem szeretitek Biebert meg a zenééjét, akkor ne hallgassad.De annak semmi értelem hogy itt ócsárolof, szóval húzzatok innen IQ bajnokok
2013. október 06. 17:05
ÚRISTEN!Imádom a dalait,legyen az lassú vagy pörgős MINDET IMÁDOM! Kíváncsi vagyok rájuk.!
2013. október 06. 17:10
jézusmáriaszentjózsef. Mindegyiket meghallgatom majd remélem nem kell csalódnom benned, Juss!:$
2013. október 06. 17:15
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Még egy csodálatos hír..Nem szeretne ő is kalapácsot nyalni,meg úthengeren vonaglani? Lehetene benne annyi emberség, hogy megkímél minket a fantasztikusan szar dolgaitól..
Szandiiii
2013. október 06. 17:18
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2013.10.06. 13:38)
Ez nem őrömhír, hanem egy globális természeti katasztrófa
Ezt jól megmondtad. Amúgy meg nem szeretem Justin Biebert, de ez nem is annyira rossz ötlet, csak úgyse fogom meghallgatni őket.!!!
2013. október 06. 17:40
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Aha, és nem megoldható ezt a hörtbrékört egyben leközölni? Bár esélytelennek látom, mert Bieber, és mindenkinek hallania kell 10 számon keresztül, hogy összetörték a szívét. Kreativitás.
Szandiiii
2013. október 06. 18:23
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Máig nem értem.. aki nem szereti a zenéjét, miért önti sorokba fájdalmát, hogy pl. mennyi ideig marad a pályán, mire nem képes stb... Eleve ha nem érdekel titeket, miért ócsároljátok széjjel a róla szóló cikkeket? Hagyjon hidegen továbbra is, a megjelenő dalait pedig nem kell meghallgatnod ennyi. Nehéz lesz, de megér egy próbát...
2013. október 06. 19:01
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Istenem de örülök!!!..
2013. október 06. 19:35
Idézet (coney island queen. @ 2013.10.06. 15:08)
Igazad van talán kicsit tényleg magamra szabtam a dolgokat elismerem. Te is megcáfolod magad mivel itt mondod ,hogy magánvélemény nekem különösebben nem ezzel van a gondom. Nézd egy szóval nem mondtam direkt egy előadót sem az igazi pop-hoz de azért TE! nem gondolod ,hogy kicsit idegesítő amikor komolyan a 12 évesek szablyák meg a világon azt ,hogy mi a pop zene ? Természetesen igazad van mindenkinek saját ízlése van de attól még mert Kis Pista szereti Lagzi Lajcsit attól még az nem lesz jó zene érted? Tőlem aztán te hallgathatod a Bikicsunájt is csak attól még ne adjunk nekik zenei díjat meg saját filmet mert a kis csajok sikítoznak. Különösebben arra akartam rámutatni ,hogy egy olyan előadó aki komolyan törődik a zenéjével és nem ad ki magáról mindent az égvilágon és nem erőlteti magát nem azt kell hallgatni ,hogy itt szakított ott szakított is megérdemelheti az elismerést de helyettük Téjlor kapja meg a Grammy díjat. Remélem most már érted mire akarok rámutatni. Köszönöm a figyelmed!
Nem, egyáltalán nem gondolom, mert nem határozzák meg. Attól, hogy éppen az a divat, attól még nem kötelező szeretni, ha a rádióban zavar, kapcsolj telefonról, vagy olyan csatornára, te döntöd el mit hallgatsz, a zenei trenddel szerintem nem kell foglalkozni. (: "attól még mert Kis Pista szereti Lagzi Lajcsit attól még az nem lesz jó zene érted?" Nem egészen értem, mert ami szerinted nem jó, az más szerint meg jó, szóval tárgytalan a dolog. Egyébként számodra unszimpatikus előadó albuma is lehet igényes munka, mert nem tudhatod hogy az illető mennyit dolgozott vele, ezt általában nem szokták közzétenni. Abban viszont egyetértek - ha erre céloztál - hogy felettébb idegesítő, hogy valaki csak azért hallgat egy zenét, mert épp az a sláger, és közben egyrészt nem ért belőle semmit, másrészt nem esik le neki a lényege, pedig szerintem minden dalnak van valami mondandója. Viszont itt picit elkanyarodtam... A díjátadókat én se mindig helyeslem, szerintem jobb lenne ha minden kategóriában/stílusban csinálnának ilyet, legalábbis ennyire nagyszabásúakat, ne csak a popban/rapben és társaiban.
Így utólag is bocsi, ha az előző kommentemben kissé bunkón fogalmaztam, nem indult valami jól a napom. ^^"
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.