Ariana tweet-jei Jai-ére válaszképp:
"Woke up this morning in complete and utter shock... I guess I shouldn't be so surprised."
"Reggel felkelve teljes sokkban voltam...Azthiszem nemkéne annyira meglepettnek lennem."
"You said to me if I didn't come back to you, you'd make me look bad to the entire world... I'm no longer afraid of you or your lies anymore."
"Azt mondtad, ha nem megyek vissza hozzád, az egész világ előtt rossznak állítasz be...Nem félek többé tőled, vagy a hazugságaidtól."
"I'm going to be the lady my mother raised and carry myself with class and dignity... But I will never be any man's press opportunity."
"Olyan hölgy leszek, amilyennek édesanyám nevelt és méltósággal, kedvesen élni, de soha nem hagyom hogy egy férfi kihasználjon."
"Girls... RESPECT YOURSELVES. Keep your head held high and speak only kind words. Know your truth... no one can ever take that away from you."
"Lányok...TISZTELJÉTEK MAGATOKAT. Tartsd magasan a tekinteted és csak kedves szavakkal beszélj. Tudd az igazságod...ezt soha senki nem veheti el tőled."
*bocs a rossz fordításért.
Ariana Grande megcsalta korábbi barátját
2013. október 07. 20:31
2013. október 07. 21:01
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Hát igen Ariana
2013. október 07. 21:13
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Elhiszem hogy fáj neki, és nem volt szép dolog Arianától és Nathantől sem, de Jai, légy egy kicsit férfi! Nem kéne ezen nyafogni (főleg nem a neten)...ha valami baja van velük, mondja meg nekik személyesen vagy telefonon, mert ezzel inkább magát járatja le..
2013. október 07. 21:13
Nem néztem volna ezt ki Arianából és valamennyire sajnálom is a srácot, de ezt akkor sem a világhálón kellett volna kiteregetni..
2013. október 07. 21:15
Háh végre valaki megírta..Kiderült, hogy a drága cukimuki Ariana nem egy angyal. Én már csak szegény Jait sajnélom, aki ennek a levét issza. Ja és a csajt még szánalmasabbá teszi, hogy mindezt letagadja.. nem is tudom, mi lett belőle.
2013. október 07. 21:16
Mondjuk azt nem tudjuk, hogy Jai hogyan bánt Arianával. Lehet, hogy a Twittert összenyálazza érte, valójában meg nem passzoltak össze. Szóval nem ítélkezem, amíg nem ismerem a teljes történetüket.
2013. október 07. 21:43
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
na ez most váratlanul ért! szegény srác nagyon össze lehet törve...:/
2013. október 07. 21:49
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Szegény srác. Ezt nem néztem volna ki Nathan-ból és Ariana-ból sem. Eléggé meglepett...
2013. október 07. 22:05
NE HIGGYÉTEK EL EZT A SZÁNALMAS LEJÁRATÓ CIKKET!!!
Rossz a fordítás (szándékosan?)! Pont hogy Jai csalta meg Arit (most látta be milyen hülye volt), ráadásul megpróbálta visszakönyörögni magát, és amikor kosarat kapott, megfenyegette Arit!
Itt a valós fordítás Jai üzenetéről:
"Igen, megcsaltam. Igen, ez szívás. Elhagytam egy másik emberért. (.....) Nathan, ha ezt olvasod, akkor tudd, ha a kezét fogod, szorítsd erősen, mert a világomat tartod a kezedben. Azt kívánom nektek, hogy boldogak legyetek és egy remek világban éljetek. (...)"
Ari válaszát meg lásd nssk007 kommentjében. Amúgy nssk007: jó az a fordítás.
Rossz a fordítás (szándékosan?)! Pont hogy Jai csalta meg Arit (most látta be milyen hülye volt), ráadásul megpróbálta visszakönyörögni magát, és amikor kosarat kapott, megfenyegette Arit!
Itt a valós fordítás Jai üzenetéről:
"Igen, megcsaltam. Igen, ez szívás. Elhagytam egy másik emberért. (.....) Nathan, ha ezt olvasod, akkor tudd, ha a kezét fogod, szorítsd erősen, mert a világomat tartod a kezedben. Azt kívánom nektek, hogy boldogak legyetek és egy remek világban éljetek. (...)"
Ari válaszát meg lásd nssk007 kommentjében. Amúgy nssk007: jó az a fordítás.
2013. október 07. 22:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Anyám, de kevés az ilyen romantikus srác! Szó szerint érezni a kiírásán, hogy iszonyatosan szerette a csajt és szereti még a mai napig is, ám kezdi elfogadni a dolgok mibenlétét. Sosem értettem azt, hogy miért jó egy kapcsolatban félrelépni, hisz, ha már nem szeretjük a másikat, akkor hagyjuk el, senki sem kötelez minket arra, hogy egy olyannal legyünk, akivel nem akarunk. Tökéletes példa arra, hogy általában a legártatlanabbak a legnagyobb r*bancok, mert amúgy is falra mászok a kiscsaj tehetségnek nevezett valamijétől, ám azt sosem gondoltam volna, hogy megcsalja a párját, s cseréli le arra az illetőre. Remélem a srác megtalálja az ő hozzá méltó hercegnőjét, valamint mellette a boldogságot, mert abszolút megérdemli. Ariana meg nagyjából foghatja a lapátot és eláshatja magát, hisz nőként ő is egy jó nagy büdös nulla.
2013. október 07. 22:53
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Ez nagyin romantikus volt .!! <3
2013. október 07. 22:58
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Tipikus kikapós csajXD Látszik rajta, ártatlannak tűnik, de velük kell legjobban vigyázni:) Ha lesz egy kisfiam, az ilyenektől óva intem..Az biztos h én nem hagyom majd hogy a fiammal szórakozzanak! Jó kis anyós leszek:P
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.