Ariana Grande megcsalta korábbi barátját
2013. október 10. 19:44
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline |
Azt a k****! és én még ezt a csajt próbáltam elfogadni....
2013. október 10. 21:11
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Van ilyen! De ez tényleg szemétség..
2013. október 11. 12:59
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline |
Hogy valaki kepes azt irni ide, hogy azert utalja mert mosolyog.. akkor mennyel bazdmeg vagjal eret es soha ne mosolyogj.
Masreszrol ha megcsalsz valakit arra nincs magyarazat vagy bocsanat. Attol meg senkinek sem kell megutalni Arianat, csalodni viszont termeszetes ha emiatt csalodnak benne. Reszemrol o dolguk ha nem kepesek megbeszelni a dolgolat az csak az erettseguket mutatja
Masreszrol ha megcsalsz valakit arra nincs magyarazat vagy bocsanat. Attol meg senkinek sem kell megutalni Arianat, csalodni viszont termeszetes ha emiatt csalodnak benne. Reszemrol o dolguk ha nem kepesek megbeszelni a dolgolat az csak az erettseguket mutatja
2013. október 11. 18:21
Ellie Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209870 offline |
Ariana lett volna az utolsó akiről feltételeztem volna ezt.Aranyos,ártatlan külsővel ki tudta volna hogy ilyenre képes.De attól még nem rossz ember és nem kell utálni.Tényleg nagyon elszúrta ezt az egészet,mert megkellett volna beszélniük Jai-val.Van ilyen és biztos nem direkt csinálta hogy kiszúrjon Jai-vel csak félrelépett.Mindnesetre csalódtam Ariban.
2013. október 11. 18:54
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Igen a gondolkodás most is meghozta a gyümölcsét. És tudjátok mire jutottam?? Arra hogy kívülről mindenki okosabb. És most félretéve az utálatot vagy esetleg az imádatot gondoljátok végig a szemszögükből: Lehet-e hogy a sztori kamu?? Attól hogy Jai (akinek amúgy a pártját fogom) kiírta az nem szentírás. Lehet, hogy a megcsalás csak a rossz kifejezés? Ariana elhagyta Nathanért, de nem csalta meg? Nagyon sok kédésem van, és szerintem nektek is. És most tényleg félretéve mindent:
Lehet Hogy Ari nem volt boldog??
Így most az??
És még EZEK sem okok a megcsalásra. Hogy én mit teszek? Egy picit máshogy nézek Arira, de nem lehet elhanyagolni, hogy ő egy JÓ énekesnő. És bár lezuhant az én képzeletbeli létrámon, még van lentebb. Van egy pici hely amit nem törlök ki, és csak arra gondolok, hogy egy átlag ember is tesz ilyet.. Köszi, hogy végigolvastad!
Lehet Hogy Ari nem volt boldog??
Így most az??
És még EZEK sem okok a megcsalásra. Hogy én mit teszek? Egy picit máshogy nézek Arira, de nem lehet elhanyagolni, hogy ő egy JÓ énekesnő. És bár lezuhant az én képzeletbeli létrámon, még van lentebb. Van egy pici hely amit nem törlök ki, és csak arra gondolok, hogy egy átlag ember is tesz ilyet.. Köszi, hogy végigolvastad!
2013. október 11. 21:45
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Most kicsit csalódtam Arianában, de mentségére legyen mondva, hogy mindenki mindent túlspiláz. A sajtó, a ,,megcsalt" stb. Az a baj, hogy ilyenkor nem tudom, hogy kinek hiddjek
2013. október 12. 09:02
Eddig se csíptem ezt a Grande kisasszonyt, de most már végképp nem. Aztán kiderül, hogy Nathan-t is megfogja majd csalni. Semmit nem lehet tudni előre..
2013. október 12. 14:37
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Hogy ha ez igaz akkor Ariana nagyot esett a szememben.
2013. október 12. 16:39
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
pedig a mostani pasija akivel megcsalta az előzőt nagyon ronda :$$
2013. október 12. 17:13
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Ariana most hatalmasat csökkent a szememben ha ez igaz
Nathant 1 hete ismertem meg és azt hittem hogy jó ember
hát tévedtem...
Jait sajnálom
Nathant 1 hete ismertem meg és azt hittem hogy jó ember
hát tévedtem...
Jait sajnálom
2013. október 12. 18:44
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline |
Jézusom.... Ezt azért nem néztem volna ki belőlee!!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.