Pár tinédzser megpróbált betörni Liam hotelszobájába, de csak a kint száradó boxerekkel távoztak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ellopták a rajongók Liam Payne alsónadrágjait
2013. október 08. 09:47
2013. október 08. 09:52
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én már nagyon sajnálom őket. Oké, hogy ha az ember híres akar lenni akkor tudja mire vállalkozik, de ez már túl megy minden határon. És nem borulhatnak ki mert akkor kapják majd sorra a "Nem becsüli a rajongóit" hozzászólásokat!
Ez az egész már kezelhetetlen, én el nem tudom képzelni mit tennék a fiúk helyében, de, hogy dühös lennék és halálra ijednék az biztos!
Ez az egész már kezelhetetlen, én el nem tudom képzelni mit tennék a fiúk helyében, de, hogy dühös lennék és halálra ijednék az biztos!
2013. október 08. 10:00
Jó ég. És mit fog csinálni a gatyával? Felakasztja otthon a falra?
2013. október 08. 10:10
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
o.o Undorító sok directioner.
2013. október 08. 10:55
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Tudtam h lesz belőle cikk!
Minek írja ki az egész világnak, ha annyira kínos? Ezt már tegnap is kérdezgettem. Ha annyira szégyenli akkor még annak is meg kell tudnia akik még nem tudnak róla? (bár teljesen mindegy, mert enélkül is elterjedt volna a hír).
És akik ellopták, azokra nem tudok mit mondani, agybetegek az biztos -.-
Ja és lehet h még kicsik és nem fogták fel, de ez már lopásnak minősül
Minek írja ki az egész világnak, ha annyira kínos? Ezt már tegnap is kérdezgettem. Ha annyira szégyenli akkor még annak is meg kell tudnia akik még nem tudnak róla? (bár teljesen mindegy, mert enélkül is elterjedt volna a hír).
És akik ellopták, azokra nem tudok mit mondani, agybetegek az biztos -.-
Ja és lehet h még kicsik és nem fogták fel, de ez már lopásnak minősül
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. október 08. 11:03
KiRa0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199578 offline |
Hogy őszinte legyek, nem kedvelem a zenéjüket. Őket meg nyilván nem ismerem. Cikkekből, meg ilye-olyan dolgokból nem is fogok valakiről véleményt alkotni. De, azért valamilyen szinten sajnálom őket. Persze ők akarták ezt, meg a rajongóknak köszönhetnek egy csomó mindent, de azért ilyet?!! Már az is elég rossz lehet, hogy a barátnőiket fenyegetik, igazából teljesen ok nélkül. Ezt meg igazából, fel se fogom. Egytértek, mit akartak ezekkel kezdeni?
2013. október 08. 11:08
DirectionerGirl1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 211963 offline |
Ez már szánalmas,elmebetegek ezek a csajok?Szeretni,én is szeretem őket,de ennyire fúú hát ez elmebetegség......sőőt még a pasi hülyének is nézi...
2013. október 08. 11:08
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2013.10.08. 11:04)
Ezek képesek lennének a szaros wc papírjukat is vitrinbe tenni?
Valószínűleg igen.
2013. október 08. 11:15
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Pfff háhá ezen muszáj volt röhögnöm XDDDDD
Szerencsétlen...
Nem normálisak az emberek komolyan mondom
Szerencsétlen...
Nem normálisak az emberek komolyan mondom
2013. október 08. 12:26
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Agybetegek.... ráadásul fel is vanni... szánalmas.... O_O
2013. október 08. 12:47
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Ez nagyon durva.... És szegények nem tehetnek ellene semmit. Most bárki mondhatja, hogy ők választották ezt az utat, de szerintem nagyon nincs igazuk. Ha valaki vesz egy lottót amivel aztán megnyeri a milliárdokat és halálra issza magát, arra is lehet mondani, hogy miért vett lottót, hiszen gondolhatta, hogy ez lesz... Az emberek teljesen megőrültek.
Amúgy a 2. képen Liam mellett Louis van? Előre is köszi a válaszokat!
2013. október 08. 13:18
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (rozi12 @ 2013.10.08. 12:47)
Ez nagyon durva.. És szegények nem tehetnek ellene semmit. Most bárki mondhatja, hogy ők választották ezt az utat, de szerintem nagyon nincs igazuk. Ha valaki vesz egy lottót amivel aztán megnyeri a milliárdokat és halálra issza magát, arra is lehet mondani, hogy miért vett lottót, hiszen gondolhatta, hogy ez lesz... Az emberek teljesen megőrültek.
igen, mivel együtt mentek el szörfözni, ha láttad vna a képeket
2013. október 08. 14:14
annyira jól nézk ki, nem is kell neki olyan hogy alsónadrág <3 D
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!