Így ünnepelte születésnapját Bella Thorne
2013. október 10. 18:08
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Tipikus Disneys parti A ruhája szép, mondjuk én nem venném fel, de rajta nagyon jól mutat és ő is nagyon szép. A tortája pedig nagyon klassz.
2013. október 10. 18:08
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ahogy néztem a képeket, semmi természetesen nem akadt meg a szemem, annyira mű az egész, leginkább bella, az arca mint egy barbie babáé, és az a torta rettenetesen ronda
2013. október 10. 18:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Ignes @ 2013.10.10. 17:57)
Már nem azért de 16-évesen ki akar ekkora r.ibanc lenni?Ez egy...Na jó nem mondok semmit.De 14 évesen is már egy k.urva volt.És egy kicsit sem túlzok.Ja és elgem van abból a "party" képekből ami azt sugallja ,hogy "juj b.azd.meg én mindent meg tehetek ,mert k.urva gazdag vagyok" Hülye p.icsa!Ez amúgy eggyeltalán nem számít hírnek, csak hülye képek egy kib.aszott p.icsáról és a k.urva barátnőjiről :/
Nem azért, nem rajongok sem érte, sem a drága diznis kolléganőiért, de én a képekben semmi kivetnivalót nem találok. Megünnepelte a születésnapját szűk baráti körben egy étteremben. Van néhány kép a barátaival, meg néhány szólóban és egy kép a tortájáról, ami szvsz tényleg elég ízléses és szép. Most ettől miért r*banc? Nem találom az összefüggést. Szerintem meg csak szimplán féltékeny vagy, hogy mindezt megteheti, hisz neki van elég pénze, neked nincs. Úgy vagyok ezzel a dologgal, hogyha megteheti, akkor tegye, én aztán nem vagyok irigy emiatt senkire sem, ha normálisan tud ünnepelni. Bella meg nem néz ki úgy ezeken a képeken, mint valami r*banc és még a valagát sem rázza egy fiú ölében sem. Talán még ő a legnormálisabb diznisztár úgy magunk között szólva... A szótárad meg állhatna másból is, mint káromkodásból. Olyan gyönyörűen beszélsz Kislányom 10-11 évesen, hogy a kapa kiáll a szádból! Gratulálok! Nem győztem pontozgatni a hozzászólásodban a ocsmány szavakat, mivel a rendszer nekem legalábbis nem hajlandó úgy elküldeni a hozzászólást.
1 felhasználónak tetszik:
Selena Gomez 199
2013. október 10. 18:09
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Már nem azért de 16-évesen ki akar ekkora..
egyáltalán nincs igazad, ismered egyáltalán személyesen? Mert csak képeken és a tv-ben láttad eddig, semmit sem tudsz róla és ne magadból indulj ki. Legközelebb inkább tartsd meg magadnak a véleményed vagy legalább írd meg normálisan :/
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. október 10. 18:14
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Boldog szülinapot neki
2013. október 10. 18:15
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Ignes @ 2013.10.10. 18:02)
Ja igazad van k*rva "csini" tortája van :/Baz+ mi azon a csini? Az egy k*rva cipő meg valami álarc.Ja és aki az ilyen szarokat nézi az egy kis idegesítő hüllye kib*szott p*csa lehet Már bocs
Hééé..fogd már magad vissza egy kicsit...az utolsó mondatot nagyon nem kellett volna...mert k*rvára nincs jogod arra, hogy valakire csak úgy rámondd, hogy idegesítő hülye kib*szott p*csa és ezt eléggé magamra vettem én is, mert én is szoktam néha nézni a sorozatot és szeretem nagyon Bellát is és a sorozatot is...jobb lett volna, ha a sértegetés helyett inkább a helyesírásodra koncentrálsz.. a másik dolog meg, hogy mindenkinek meg van a joga arra, hogy elmondja itt a véleményét, szóval ezért se nagyon értem, hogy most miért kellett belekötni..
2013. október 10. 18:16
Legjobb tudomásom szerint csak kerek évszámkor szokás cikket írni. Bár igaz, a csaj kinéz vagy 30nak. Olyan, mintha teljesen szét lenne plasztikázva a feje. Igen, éljen 16 évesen - de ne így. :/
2013. október 10. 18:17
Nagyon tetszik a torta, és boldog szülinapot Bellának!
2013. október 10. 18:18
16 éves Bella ??? Azért ez durva és milyen igaz,hogy furcsa módon az angol származású 16 éves lányok legtöbbje többnek nézz ki,mint amennyi. Happy Birthday Bella!
2013. október 10. 18:21
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Már nem azért de 16-évesen ki akar ekkora r.ibanc lenni?Ez egy...Na jó nem mondok semmit.De 14 évesen is már egy k.urva volt.És egy kicsit sem túlzok.Ja és elgem van abból a "party" képekből ami azt sugallja ,hogy "juj ba.zdmeg én mindent meg tehetek ,mert ku.rva gazdag vagyok" Hülye picsa!Ez amúgy eggyeltalán nem számít hírnek, csak hülye képek egy kiba.szott picsáról és a ku.rva barátnőjiről :/
Imádom az ilyen hozzád hasonló, értelmes embereket. Nem értem, miért mondasz rá ilyeneket. Egyrészt nem ismered, nem tudod milyen személyesen. Másrészt had ünnepelje már meg a születésnapját úgy, ahogy szeretné. Különben is semmi olyat nem tett és nem mondott, ami zavarhatna bárkit is. Szépen fel volt öltözve, nem villantott semmit, nem csinált semmi kifogásolhatót, egyszerűen jól érezte magát családi körben. A két lány akivel a képen szerepel azok a nővérei. És már nem azért, de durva, hogy nem tudsz leírni egy mondatot trágár szavak nélkül, ki kellett javítgatnom hogy elfogadja a rendszer.
2013. október 10. 18:22
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline |
Nem értem, mi bajotok van.. Megünnepelte a születésnapját, ahova kisminkelte magát. Ti talán 1 hetes hajjal, smink nélkül jelennétek meg a szülinapi bulitokon, ami tele van fotóssal? Kétlem. Szerintem nagyon szép és a torta is gyönyörű. Boldog szülinapot neki!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.