Így ünnepelte születésnapját Bella Thorne
2013. október 11. 12:15
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Boldog szülinapot neki
2013. október 11. 13:43
Csurog a nyálam a torta látványától. Hehe! Boldog szülinapot neki!!
2013. október 11. 13:51
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.10.10. 18:09)
egyáltalán nincs igazad, ismered egyáltalán személyesen? Mert csak képeken és a tv-ben láttad eddig, semmit sem tudsz róla és ne magadból indulj ki. Legközelebb inkább tartsd meg magadnak a véleményed vagy legalább írd meg normálisan :/
Jó lehet ,hogy nem ismerem személyesen de te se úgyhogy ne védd.Ugyan olyan lecsúszott Drogos lessz (vagy már az) mint mindenmás énekes:/
2013. október 11. 15:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Ignes @ 2013.10.11. 13:51)
Jó lehet ,hogy nem ismerem személyesen de te se úgyhogy ne védd.Ugyan olyan lecsúszott Drogos lessz (vagy már az) mint mindenmás énekes:/
Annyira irritatív vagy, komolyan: nagy kedvenced, Kurt sem vetette meg a drogokat, ahogyan, ha jól tudom Bob Marley és Amy Winehouse sem. Ennyit arról, hogy ki mennyire szereti a drogosokat, ráadásul az utolsó túl is adagolta magát. De persze, részedről fő a gyűlölközés egy olyan ember iránt, akit egyáltalán nem ismersz. Hihetetlen, hogy egyesek milyen irigyek tudnak lenni...
2013. október 11. 15:59
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
BOLDOOG SZÜLIINAAAPOT,
BOLDOG SZÜLIINAAAPOOOT,
BOLDOOG SZÜÜLIIINAAAAPOOOOOT BELLAAAAA,
BOLDOG SZÜLIIIIINAAAAAAAPOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!
ÉLJEN SOKÁÁÁÁÁÁÁIG BELLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
BOLDOG SZÜLIINAAAPOOOT,
BOLDOOG SZÜÜLIIINAAAAPOOOOOT BELLAAAAA,
BOLDOG SZÜLIIIIINAAAAAAAPOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!
ÉLJEN SOKÁÁÁÁÁÁÁIG BELLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
2013. október 11. 16:17
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.10.11. 15:19)
Annyira irritatív vagy, komolyan: nagy kedvenced, Kurt sem vetette meg a drogokat, ahogyan, ha jól tudom Bob Marley és Amy Winehouse sem. Ennyit arról, hogy ki mennyire szereti a drogosokat, ráadásul az utolsó túl is adagolta magát. De persze, részedről fő a gyűlölközés egy olyan ember iránt, akit egyáltalán nem ismersz. Hihetetlen, hogy egyesek milyen irigyek tudnak lenni...
Egyetértek veled, bár Amynek nem a drog túladagolás volt a veszte, hanem a hatalmas mennyiségű alkohol, legalábbis én így tudom, viszont jelenleg ez a lényegen semmit sem változtat. Egyébként ha azt vesszük, akkor az én kedvenceim több mint fele is drogos (volt), sokan abba haltak bele, a heroinba. Slash könyvének az erről szóló részeit mindig többször elolvastam.
Idézet (Ignes @ 2013.10.11. 13:51)
Bella egyáltalán nem néz ki lecsúszott drogospalántának. Akármennyire nem bírom a csajt, de ő tényleg nem olyan. A helyzet az, hogy látom, hogy szereted Hendrixet, Jim Morrisont, Bob Marleyt, a Beatlest vagy Janis Joplint (én is imádom őket egytől egyig), de rohadtul túlzás azt állítani, hogy ők nem voltak "lecsúszott drogosok". Ha lecsúszottak nem is, de drogfüggők voltak és brutálisan tolták az anyagot. Nem akarom védeni Bellát, mert mondom, nem bírom a leányzót, de nem vagy igazságos.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 11. 16:48
Vártam már ezt a cikket. Boldog szülinapot,Bella.Szép a tortája.Ezeken a fotókon kicsit "mű" kinézete van,pedig amúgy szép lány.Na mindegy.Drogos?Ez meg honnan jött?Ő egy ártatlan színész-énekeslányka,aki így is fogja leélni az életét.
2013. október 11. 17:47
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hihetetlen mennyire mű ez a csaj 16 évesen... O.o
2013. október 11. 18:50
Boldog szülinapot neki, így utólag is. Szerintem is 16 évesen nem így kéne kinéznie, annyira... nem is tudom.... nem natural szépség. Mert Bella smink nélkül sokkal szebb... Ezekről a képekről szinte fel sem ismerem
2013. október 11. 20:25
Idézet (ColorBird @ 2013.10.10. 18:57)
Szerintem Apucika ajándékozta.
Hogy "szebb" legyen a "lánya".
Hogy "szebb" legyen a "lánya".
honnan veszed,hogy feltöltette a száját,ráadásul 16 évesen?
És hogyan ajándékozta volna neki az apja,ha már nem is él neki?Grtaulálok az értelmes hozzászólásokhoz-.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.