Louis Tomlinson megint balhézik a Twitteren
2013. október 11. 18:10
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Én mindkettőjükkel egyet értek. Louisnak tényleg nem kéne panaszkodni de Nick meg minek szól bele???
2013. október 11. 18:45
Istenem, ez annyira gyerekes.. Most meg jöttök azzal, hogy Zayn milyen kis édeske, hogy lezárja a vitát.. Ugyanmár!
2013. október 11. 18:52
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Szűz Márja repedt sarkára mondom nem értem!
komolyan néha már azt hiszem , hogy ennyi szabadidejük , van hogy ilyenekkel foglalkozzanak...azért ez már tényleg gyerekes..
komolyan néha már azt hiszem , hogy ennyi szabadidejük , van hogy ilyenekkel foglalkozzanak...azért ez már tényleg gyerekes..
2013. október 11. 18:52
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline |
mindhármójuknak igaza van valamiben!! louisnak igaza van de nem kéne panaszkodnia! Nicknek pedig nem kéne más emberek életébe beleszólnia!! Zaynnek meg igaza van!! ennyi!
2013. október 11. 19:03
Én totál kiakadnék, ha Harry kiakadna ezen! Már nem is azért, de Nick-nek nem mindegy Louis mit ír? Még nem is neki írta... Ja és Louis helyében nem írtam volna vissza...
2013. október 11. 19:12
Idézet (Lucky5 @ 2013.10.11. 17:24)
Nekem is körülbelül ez jutott eszembe a cikk elolvasása után. Nem törődnek a rajongóikkal, vagy ha mégis, csak panaszkodnak rájuk.
Nem szeretnék a kis hülye fanatikus rajongócska álarcába bújni, és már kevés dologgal lehet kihozni a sodromból a fiúkkal kapcsolatban, de ezen megakadtam. Sok mindent lehet rájuk mondani, de azt nem, hogy nem törődnek a rajongókkal, a családjukkal, vagyis azokkal, akik fontosak nekik. Nem, nem ismerem Őket személyesen, de sok videót és nyilatkozásukat láttam már (oké, ebből sem tudom leszűrni milyen ember úgy igazából, de) és azokból nem én nem tudtam semmi olyat leszűrni, ami azokra utalt volna, amiket leírtál. Louisnak van egyedül egy bizonyos stílusa, ami nem mindenkinek tetszik, én sem szeretem, ha Twitteren akar nagyfiúskodni, de mindegy. Egyébként igen, 2016-ig vannak szerződtetve, azt hiszem, ha már rákérdeztél
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. október 11. 19:28
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Hayleez @ 2013.10.11. 19:12)
Nem szeretnék a kis hülye fanatikus rajongócska álarcába bújni, és már kevés dologgal lehet kihozni a sodromból a fiúkkal kapcsolatban, de ezen megakadtam. Sok mindent lehet rájuk mondani, de azt nem, hogy nem törődnek a rajongókkal, a családjukkal, vagyis azokkal, akik fontosak nekik. Nem, nem ismerem Őket személyesen, de sok videót és nyilatkozásukat láttam már (oké, ebből sem tudom leszűrni milyen ember úgy igazából, de) és azokból nem én nem tudtam semmi olyat leszűrni, ami azokra utalt volna, amiket leírtál. Louisnak van egyedül egy bizonyos stílusa, ami nem mindenkinek tetszik, én sem szeretem, ha Twitteren akar nagyfiúskodni, de mindegy. Egyébként igen, 2016-ig vannak szerződtetve, azt hiszem, ha már rákérdeztél
Állandóan azzal jönnek, hogy nem tudnak kijönni a lakásból, félnek a rajongó tömegtől, meg nem is tudom hányszor panaszkodtak már ilyen dolgok miatt. Azt nem mondtam, hogy a családjukkal nem törődnek. Nem is tudom, de én valahogy azt látom rajtuk, hogy már az agyukra megy a sok sikítozó kislány. Nyilván egy interjúban nem fognak ilyesmit mondani, de elég ránézni a fejükre. Látszik rajtuk, hogy hiányzik nekik az az időszak, amikor még úgy mászkálhattak az utcán, hogy békén hagyták őket. Ez a Louis gyerek talán a legunszimpatikusabb (Herri mellett), pont az általad említett furcsa stílus miatt, ami szerintem rohadt lenéző és flegma, nekem ettől pedig feláll a hátamon a szőr.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 11. 19:34
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
jajj istenem attól h Nick nem híres még nem kell irigykedni -.- és Zaynek igaza van
2013. október 11. 19:40
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Ritka irritálóak már... Jajj szegény nem tud ki menni a szállodából.
2013. október 11. 19:57
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Azért kötnek bele, mert minden unatkozó pincsifing az interneten picsog, panaszkodik, veri a nyálát jó dolgában, a helyett, hogy valami értelmeset csinálna!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.