Kat Von D exe is beszólt Biebernek
2013. október 13. 13:11
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Kezdem unni, hogy folyton ezt lehet csak olvasni...
2013. október 13. 13:18
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Ki az Atya úr isten nem sz@rja le hogy ilyenkor éli az életét?!! nem ő az egyetlen 20 éves aki bulizni jár! Komolyan mondom jó lenne már ha eltűnne végre ez a gyerek a süllyesztőbe mert kezd egy KICSIT elegem lenni belőle...
Isteneeem nem akarja már valaki végre jól megverni ezt a kölköt?!
Isteneeem nem akarja már valaki végre jól megverni ezt a kölköt?!
2013. október 13. 13:22
Abba lehetne már hagyni ezt a "menő vagyok" viselkedést.
2013. október 13. 13:26
Mrs.Brownstoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 212682 offline |
Mindenki bezsól neki :DDD xddd Úgy kell az neki
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Egyszerűen utálom ezt a b*z*t,nem volt tőle elegendő hogy csokolózott egy babával.Már kezdhetné szégyelni magát aki szereti,és aki szereti az is egy tökfej.
bye justin imádok és közben b*rm*k
bye justin imádok és közben b*rm*k
Mrs.Brownstoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 212682 offline |
Mielőtt még valaki belém kötne : *beszól
2013. október 13. 13:32
Egyébként a videóban a zene ritka sza....vagyis nagyon rossz ://///
2013. október 13. 13:50
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline |
Idézet (év 2000.02.17 @ 2013.10.13. 12:10)
komolyan egy dj egyátalán be MER szolni egy 12X-es platna lemezesü embernek szép az emberek 99%nem is ismeri
Justinkát sem ismeri az emberek 99%-a, nehogy azt hidd. Kapásból 3 térséget és 1 kontinenst tudnék neked mondani, ahol alig, vagy szinte nem is ismerik. Csak mi, magyarok, Big jueszé hulláma miatt ismerjük. És ez a hullám sem lenne, ha pár dolog máshogy alakul a történelemben.
Cikkhez szólva: Pelyhesedő bajusz? Ugyan má', 10 évesen nagyobb bajszom volt, mint neki. (bár ez egyéni adottság )
Szerintem meg az, hogy beszólogat és elbújik a testőrök között nem, hogy férfira, de még egy kislányra sem jellemző.
Inkább úgy lehetne egy kicsit férfiasabb, ha intelligensebben, értelmesebben viselkedne, ha nem köpködne, mint a vadlibák, ha nem vizelne illetlen helyekre, ha tiszteletbe venné mások jogait, ha alázatot mutatna és ha megválogatná a szavait. Tudom, hogy nehéz úgy viselkedni, mint ahogyan egy értelmesen gondolkodó ember szokott (szarkazmus), de egyszer az életben megpróbálhatná.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 13. 13:52
Most miért szól be neki?Talán ő jobb Justintól?Nem hinném Akárhogy is viselkedik ő még mindig sikeres,és több millió rajongója van.Nem b*zi,és erről a témáról is leszállhatnátok,mert egy b*zi egyáltalán nem így néz ki,de mindegy.Talán ha jobb lenne Jb-től,akkor azt mondanám"ennek lehet hogy igaza van" de így csak saját magát minősíti,hogy ő mással van elfoglalva.Foglalkozzon a kis Dj "karrierjével" ne más életével.Akit nem érdekli Justin,az ne nézegesse,én se nézem egy olyan dolgait,akiét utálok.
2013. október 13. 14:00
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline |
Én kifejezetten jót nevettem ezen:D:D:D Mire képes egy kis pia...
2013. október 13. 14:12
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Milyen igaza van!
2013. október 13. 14:22
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Botrányhősök már pedig kellenek, nem ő az első és nem is az utolsó híresség, aki kiváltságokat élvez. Például felmehet a dj mellé, azt játszák, amik ő szeretne, némi milláért cserébe egy nyilvános szórakozóhelyből fél perc alatt privát bulit intézhet. Összegezve ez engem nem borít ki, fiatal, népszerű a gyerek miért ne villoghatna?
2013. október 13. 14:28
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Kat Von D exe meg kapja be a baratja F*at ...
Szep magyar szoval megmondva .
Milyen kis ringyo az ilyen !
Mi a franc koze van hozza .
K****ra idegesito , hogy mindig massal foglalkoznak .
Foglalkozzanak a sajat dolgukkal ne a Justin-eval ! Ilyen egyszeru !
Szep magyar szoval megmondva .
Milyen kis ringyo az ilyen !
Mi a franc koze van hozza .
K****ra idegesito , hogy mindig massal foglalkoznak .
Foglalkozzanak a sajat dolgukkal ne a Justin-eval ! Ilyen egyszeru !
2013. október 13. 14:32
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Justinnak nem kéne mindig bajba kerülni,de amúgy meg van pénze,ezt is elintézi
2013. október 13. 14:50
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Nem értem hogy miért kell mindig a más ügyeivel ennyit problémázni!! Mindig Justin-t kell fikázni :OOO bármit csinál az rossz Pff! már felnőtt azt csinál amit akar és a tetteiért ő felel és nem más...tudja hogy mit csinál és azt hogy hol a határ! én nem nagyon hiszek ezeknek a cikkeknek..majd talán akkor ha ezt ő fogja mondani mert írni bármit lehet bárkiről de az igazságot csak Justin tudja. mindenki foglalkozzon a saját dolgával ne mindig a Justinéval. szerintetek majd ilyen élettel mint ami neki van érdekli hogy mit mondanak róla mások?? D hányan szóltak már neki hogy hagyja abba ezt a viselkedést?!...és hányszor tartotta be????! ő ezt nagyon leszarja és jól is teszi...ja meg hogy azért bújik a testőrei mögé mert gyáva?? xddd szerintetek mi a dolga a testőröknek...az hogy vigyázzanak a személyre és JB testőrei is ezt csinálják...ha nem lennének ott a testőrök ki merne állni bárkivel és bármikor de a testőrök azért vannak neki ott hogy intézkedjenek helyette! de olyan jó ezt egyes emberek megváltoztatják :$$$
Mindenki foglalkozzon magvál és ne mással!
Annyira édes a mozgása ahw♥♥ )
Mindenki foglalkozzon magvál és ne mással!
Annyira édes a mozgása ahw♥♥ )
2013. október 13. 14:58
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
én szeretem, de mostanában tényleg elég sok rosszat lehet róla hallani...sajnos...
2013. október 13. 15:08
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline |
pff..anyám... és aztán?!! nem veszik észre egyszerűen h jb-t nem érdekli?!! úgy látom nekik ez már magas... jól teszed justin h leszarsz mindenkit :*
2013. október 13. 15:11
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Igaza van Kat exének.
Ez a kis suttyó most már tényleg eltűnhet a süllyesztőben, mert senki se kíváncsi a vinnyogására se a hülyeségeire.
Jaj má'! Én lány létemre férfiasabb vagyok, mint ez kölök.
Ez a kis suttyó most már tényleg eltűnhet a süllyesztőben, mert senki se kíváncsi a vinnyogására se a hülyeségeire.
Idézet
Biebs minden bizonnyal azért járkál az év négy évszakában félmeztelenül, mert férfiasnak érzi magát.
Jaj má'! Én lány létemre férfiasabb vagyok, mint ez kölök.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.