Idézet (MartinX @ 2013.10.14. 12:16)
"kedves" JUSTIN utálók!
Ez a "gyerek" durván tehetséges , nagyon sok ideje húzza már a médiában és nem is fog eltünni akárhogy is akarjátok! Ő egy IKON a popzenében , szinte mindnekit képes megelőzni az összes csaj érte van oda , ha őt választom PÉLDAKÉPKÉNT fiú létemre sikert sikrerre halmozok a csajoknál!! És csak köszönhetek JUSTINNAK! A botrányai meg.. MENŐ
És vagány , én is ilyen akarok lenni. Nagyfiús , tökös bármit meg mer csinálni. Most én is pocskondiázhatnám a ti kis kedvenceiteket de én nem süllyedek idáig!! Gondoljatok arra amit a ködvönc' énekesnőcskétek Hayley mondott: " nincs jogom bírálni mer nem tom min megy keresztül" Ez igaz JUSTINRA IS! Akármennyire is nem tetszik nektek ő vad és vagány! Nem maradhat örökké az az aranytorkú 'kisfiú' aki volt pár évvel ezelőtt.
Már bocs, de én nem vagyok oda érte... gyűlölöm, utálom és nem tisztelem! Menők a botrányai?? Nem hinném... szerintem inkább szánalmas! Nem tudom, hogy
Idézet
halmozol sikert sikerekre a csajoknál
én ismerek egy Belibert, fiú, és még soha az életben nem volt barátnője...
És aranytorkú?? Ez komoly?? Ennél a számánál is olyan érzésem volt, mintha terhes macskák nyávogását hallanám...
Még rosszabb. És valóban köpködni akarsz mindenkire?? Étterembe vizelni?? és egyéb ilyeneket...