Dalpremier: Justin Bieber - All That Matters
2013. október 15. 10:23
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Már vasárnap megjelent
2013. október 15. 10:57
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline |
Szandiiii írta:
Ezek a hétfői napok már az őrületbe kergetnek...
bíbör kisasszony ismét megcsillogtatta tehetségtelenségét és nyervogását. Szegény kölök úgy nyekereg benne, mintha ráléptek volna a lábára, förtelmes.
basszus akkor mi a francnak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor bazdmeg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire szar! k*rvára elegem van az ilyen r*bikből!!
Egyszerűen imádom ezt a számot, és a heartbreakert is, és persze Justint! nagyon nagyon jó lett!! IMÁDOM FOREVER!! <3
bíbör kisasszony ismét megcsillogtatta tehetségtelenségét és nyervogását. Szegény kölök úgy nyekereg benne, mintha ráléptek volna a lábára, förtelmes.
basszus akkor mi a francnak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor bazdmeg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire szar! k*rvára elegem van az ilyen r*bikből!!
Egyszerűen imádom ezt a számot, és a heartbreakert is, és persze Justint! nagyon nagyon jó lett!! IMÁDOM FOREVER!! <3
1 felhasználónak tetszik:
MartinX
2013. október 15. 11:40
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
AnyyBeebs,
Nem szeretem Bíbőrt de meghallgattam hátha kellemeset csalódok benne. De nem XD
Mindenkinek joga van leírni a véleményét sztem. Imádd (bár erre nem lennék büszke), szíved joga. Nekem meg jogom van leírni, h tehetségtelen és egy síkú semmi extra hanggal megáldott töki ez a gyerek, aki csak a botrányokhoz ért... Illetve egyet tud... Táncolni... Azt elismerem.
Nem szeretem Bíbőrt de meghallgattam hátha kellemeset csalódok benne. De nem XD
Mindenkinek joga van leírni a véleményét sztem. Imádd (bár erre nem lennék büszke), szíved joga. Nekem meg jogom van leírni, h tehetségtelen és egy síkú semmi extra hanggal megáldott töki ez a gyerek, aki csak a botrányokhoz ért... Illetve egyet tud... Táncolni... Azt elismerem.
2013. október 15. 14:42
Idézet (AnyyBeebs @ 2013.10.15. 10:57)
Szandii írta:
basszus akkor mi a francnak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor bzdmeg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire szar! k*rvára elegem van az ilyen r*bikből!!
basszus akkor mi a francnak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor bzdmeg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire szar! k*rvára elegem van az ilyen r*bikből!!
ne törödj ezzel a szandii nevű taggal... átnésztem a komcsijait és mindebhol szidja Justint
2013. október 15. 16:45
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Idézet (AnyyBeebs @ 2013.10.15. 10:57)
Szandii írta:
basszus akkor mi a fr***nak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor b***eg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire s***r! k*r**ra elegem van az ilyen r*b***ből!!
basszus akkor mi a fr***nak hallgatod meg?? annyira szánalmas vagy.. és annyira gyerekes hogy az már undorító, ha nem vagy oda Justinért akkor b***eg ne hallgasd, és utána ne itt osszad az észt hogy mennyire s***r! k*r**ra elegem van az ilyen r*b***ből!!
Drágám, nem tehetek arról, hogy nem vagyok elvakult, mint te. Az a szánalmas, hogy itt pattogsz nekem, kábé 10 éves lehetsz, ha nem több, és úgy beszélsz velem, mint egy kutyával, nem, én ezt nem tűröm el.
Ha már itt oltogatsz, akkor legalább kultúráltan tennéd, mert ezzel csak magadat égeted. Én csak azt mondom, amit látok/hallok, megvan a véleményem, nem kell egyből nekem esni, mert nem istenítem ezt a drágaságot. Annyit még mondanék, hogy én nem vagyok r*bi, esetleg te, de nem is érdekel, hogy mi vagy ki vagy, de azért javaslom, hogy nézz utánna ennek a bizonyos szó jelentésének, mert nem azt jelenti, aminek hiszed. A helyesírásodról meg inkább nem is adnék tájékoztatót.
Megértésedet előre is köszönöm.
Beyla
2013. október 15. 16:46
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Most is kímélem a fülem, ugyanis nem fogom meghallgatni
Szandiiii
2013. október 15. 17:38
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline |
Annyira jol sikerült<3
2013. október 15. 18:03
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Idézet (MartinX @ 2013.10.14. 12:16)
"kedves" JUSTIN utálók!
Ez a "gyerek" durván tehetséges , nagyon sok ideje húzza már a médiában és nem is fog eltünni akárhogy is akarjátok! Ő egy IKON a popzenében , szinte mindnekit képes megelőzni az összes csaj érte van oda , ha őt választom PÉLDAKÉPKÉNT fiú létemre sikert sikrerre halmozok a csajoknál!! És csak köszönhetek JUSTINNAK! A botrányai meg.. MENŐ És vagány , én is ilyen akarok lenni. Nagyfiús , tökös bármit meg mer csinálni. Most én is pocskondiázhatnám a ti kis kedvenceiteket de én nem süllyedek idáig!! Gondoljatok arra amit a ködvönc' énekesnőcskétek Hayley mondott: " nincs jogom bírálni mer nem tom min megy keresztül" Ez igaz JUSTINRA IS! Akármennyire is nem tetszik nektek ő vad és vagány! Nem maradhat örökké az az aranytorkú 'kisfiú' aki volt pár évvel ezelőtt.
Ez a "gyerek" durván tehetséges , nagyon sok ideje húzza már a médiában és nem is fog eltünni akárhogy is akarjátok! Ő egy IKON a popzenében , szinte mindnekit képes megelőzni az összes csaj érte van oda , ha őt választom PÉLDAKÉPKÉNT fiú létemre sikert sikrerre halmozok a csajoknál!! És csak köszönhetek JUSTINNAK! A botrányai meg.. MENŐ És vagány , én is ilyen akarok lenni. Nagyfiús , tökös bármit meg mer csinálni. Most én is pocskondiázhatnám a ti kis kedvenceiteket de én nem süllyedek idáig!! Gondoljatok arra amit a ködvönc' énekesnőcskétek Hayley mondott: " nincs jogom bírálni mer nem tom min megy keresztül" Ez igaz JUSTINRA IS! Akármennyire is nem tetszik nektek ő vad és vagány! Nem maradhat örökké az az aranytorkú 'kisfiú' aki volt pár évvel ezelőtt.
Popzene ikonja? Aranytorkú énekes? Ugyan kérlek! Eddigi öt éve alatt semmi múlhatatlant nem alkotott, ami miatt az emberek pozitív értelemben tekintenének vissza a zenei tevékenységére. Tucatszámok feljavítva. Dunát lehet rekeszteni velük.(..) A botrányai cseppet sem menőek, hiába hiszi magáról, hogy ő az istencsászár. Még magát se tudja megvédeni a nagy gyúrós. Narcisztikus idióta. Ha példaképként tekintesz Bieberre, akkor egészségedre váljon. Majd idővel kitisztul a kép.
Ez a szám sem több egy tucatnál. Végig se hallgattam, mert borzalmas.
2013. október 15. 18:58
Idézet (Jody @ 2013.10.15. 18:03)
Popzene ikonja? Aranytorkú énekes? Ugyan kérlek! Eddigi öt éve alatt semmi múlhatatlant nem alkotott, ami miatt az emberek pozitív értelemben tekintenének vissza a zenei tevékenységére. Tucatszámok feljavítva. Dunát lehet rekeszteni velük.(..) A botrányai cseppet sem menőek, hiába hiszi magáról, hogy ő az istencsászár. Még magát se tudja megvédeni a nagy gyúrós. Narcisztikus idióta. Ha példaképként tekintesz Bieberre, akkor egészségedre váljon. Majd idővel kitisztul a kép.
idővel mindneki ijen lesz mint ő meglátod:)
2013. október 15. 20:42
Fanni.Hajko2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213512 offline |
Amugy hogy ha enyire utáljátok Justint mert nem tudgyätok magatokban tartani a a utälatot´??????? Nem vagytok jobak mint ö!!! Nagyon tehecseges job mint egy buzi one direction.Jol esne hogyha nektek irnänak ijet?? szerintem nem. Inkäb mäsik oldalra menyetek
2013. október 16. 15:42
BarbeeKaaa00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 209167 offline |
OMG *-* nagyon jó az új száma és Heartbreaker is :3 *.* imádom!!!
2013. október 16. 18:08
Első hallásra nem éppen a szívem csücske lett, de talán majd jobban megszeretem.
2013. október 19. 08:34
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
♥ All that Matters ♥ imádom<33333 olyan jó lett
2013. október 19. 15:28
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline |
imádom ezt számot ♥ a Heartbreker együtt ♥
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.