Sikeres gondolatátvitelt hajtottak végre Kaliforniában
2013. október 16. 18:39
Szeretem az ilyen cuccokat, de ez úgy ordít magáról, hogy baromság, hogy csak na. Mi a fenének telekinézis meg egyebek, mikor okostelefonos hülyék még a mai napig eltudnak tévedni a GPS-ükkel. Nem látom értelmét.
2013. október 16. 18:44
Azért elég érdekes, mire nem képesek már manapság az emberek..
2013. október 16. 18:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ehh, részben felbődült belőlem a hatalmas röhögés, mikor olvastam a cikket. Értem én, hogy tényleg totál-metál-szuper-modern világban élünk, de gondolatainkkal irányítani az okostelefonjainkat? Minek? Én például jobb szeretek látni valamit (vegyük példának az SMS írást), mint csak kigondolni és szevasz, tavasz. Persze, az egész gondolatátvitel kivitelezhető egy matricás tetkóval... Csak én mosolygok még mindig, mint valami vadalma?XD Gyerekek, ez nonszensz! Azért az agy működése korántsem ilyen egyszerű - idegsejtek ezreiről van szó, amik szinapszisokba rendeződve fogják fel az elektromos impulzusokat, amelyek tulajdonképpen a kívülről érkező ingerek. Én már ott elvesztem, hogy a homlokra kell helyezni azt a biszb*szt és rögvest regisztrálja az agyhullámaidat. Mi a tököm ez, mini EEG?XD Inkább kutatnák ennyi pénzért a rengeteg genetikai megbetegedést, a rákot meg a többi gyógyíthatatlan, halálos betegséget, ehelyett ilyen f*sszságokba feccolnak milliókat. Egyébként mse90 lerántotta a leplet a dologról a hozzászólásában, hogy az adott kütyüke a ki nem mondott szavakat veszi le és nem a gondolatainkat. Mindenesetre jót mosolyogtam így ezen estefelé. Ekkora marhaságot is rég olvastam már.
2013. október 16. 19:01
Ez nagyon durva... És egyben ijesztő is Gondolattal irányatani az okostelefont? Mire vannak az ujjaink?
2013. október 16. 19:12
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Inkább a jelenleg gyógyíthatatlan betegségek irányába indulnának, abba kéne engergiát fektetni. Nem ilyen ökörségekbe. Én akkor se foglakoznék ezzel, ha valóban lehetne. Szeretem a mechanikus dolgokat, okostelefonom sincs. Nem azért, mert nem tudnám megfizetni, hanem felesleges dolognak tartom. Egy sima telefonon is annyi a funkció, amit ki se használ az ember.
2013. október 16. 20:14
Általában pozitív vagyok, de most erről egyből a negatív dolgok jutnak eszembe.....az emebriség tuti a rosszra fogja használni -.-" Mint pl. az atommag hasítást...remélem nem lesz igazam .
2013. október 16. 20:29
Azta Ez tök jó Könnyű lenne a dogaírás, meg órán beszélni xd
2013. október 16. 21:13
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Kéne majd egy a felvételire..... Hihihihihi
2013. október 16. 21:17
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
De az is igaz, hogy ezzel egyre jobban el fog lustulni az emberiség. Ha már a telefonunkhoz se kell hozzányúlni, de máris rögtön hívást indít, akkor mi lesz később? Tiszta elmebaj. Lassan már a gondolataikkal fogják manipulálni az embereket, és észre sem fogják venni, hogy mit miért csinálnak.
2013. október 16. 21:35
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Ja, legyünk még kényelmesebbek,ennek aztán sok értelme volt, bravo.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.