Nem az a gond, hogy anya, ha valakinek gyereke van, akkor mindig azzal jönnek, hogy háát egy anyának nem kéne ilyet csinálnia, nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. Nem kell zárdába vonulnia anya létére, DE ez a kép teljesen röhejes, középiskolás hatást kelt.
Meg ami mégfontosabb, hogy emellett azt hangoztatja, hogy szeretné már az ha emberek elfelejtenék a múltját, de amellett, hogy anélkül ismert sem lenne, még mindig annyiból él meg, hogy "jócsaj". Nem MÚLT az...
Ja, vagyis elfelejtettem a valóságshowját, amibe múltkor belenéztem és az egyik csaj a pasijával arról beszélgetett, hogy síkosítót akarnak venni, utána pedig a csaj közölte, hogy nem megy be érte a boltba, mert lefotózzák a kosarát és olyan ciki... ZSENIÁLIS.
Kim Kardashian provokatív fotója megőrjítette az internetet
2013. október 19. 20:01
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Szent ég, így meghízott? Tudtam, hogy felszedett magára több kilót, de hogy ennyire, és ezt még mutogatja? Mekkora feneke van már, mint egy fél ház és azok a vastag combjai! Pedig az arca szép. De ez a magamutogató életmód, szánalmas, röhejes, nem is tudok mit mondani.
2013. október 19. 20:16
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Lisa 7003 nem...ennél még jóval kövérebb volt :/ de ez nem botrány, vagy bármi....fürdőruhába van és büszke hogy kezdi visszakapni az alakját, szerintem jó anyuka lesz, nagyon aranyos a kislánya
2013. október 19. 21:59
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Nem semmi az alakja és nem jó értelemben. Én megértem, ha valaki magától duci, én sem vagyok valami csontsovány, mondjuk dagi sem, de mindegy is. A lényeg, hogy, ha valaki nem tehet róla, hogy milyen azt elfogadom, de mikor megműtteti magát és arról tetet fel képeket az szánalmas.
2013. október 19. 22:35
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Ugyan már, valaki komolyan azt hitte hogy egy gyerek iq-t tud növeszteni egy ilyen szinten csökkent élőlénynek? Sajnálom a kölköt, ilyen szülők mellett neki sem fog megadatni az intelligencia megszerzésének lehetősége.
2013. október 19. 23:51
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Nicki Minajnak sincs ekkora :DDD
2013. október 20. 09:41
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
kurrek, teljes mértékben egyetértek.
2013. október 20. 10:54
Nagyon hülye egy nő. A gyerekével mi van? Inkább róla kéne képeket felrakni, nem a saját hülyeségéről!
2013. október 20. 16:14
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Ez undorító, felháborító, gusztustalan, írtózatos....
Ezzel, akar a címlapokon lenni??? Pont így???
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezzel, akar a címlapokon lenni??? Pont így???
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. október 20. 19:35
Akkora fertálya van mint egy 2 mázsás nőnek.. Nem szép látvány. Annyira aránytalan a teste. Olyan mintha az egész nő egy p*csából állna.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.