Dasha Kapustina: „Elegem van az utazgatásból”
2013. október 24. 21:44
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Hát, meg tudom érteni. Nem lehet könnyű neki.
2013. október 24. 23:31
Komolyan mindjárt megsajnálom... Tény, hogy egy idő után biztos fárasztó, de gondolom sejtette, hogy mit vállal Alonso barátnőjeként. Én mit meg nem adnék azért, hogy a barátom oldalán beutazhassam a világot, luxusszállodákban tölthessem a napjaimat és ehhez hasonlók...
2013. október 25. 16:47
LiyQvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 185632 offline |
Szerintem nem normális.. Ez csúnya volt tőle. Míg mások alig engedhetnek meg maguknak valamit ő addig azon sír hogy beutazza a világot. Nem tudom mit szól ehhez Alonso.. :/
2013. október 26. 14:34
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline |
Megértem, hogy nem túl jó az időeltolódások miatt ez az egész utazásos dolog, de legalább bejárja a világot, másrészt: nincs is minden héten f1. Sőt vannak - számomra - nagyon hosszú szünetek, amikor nem kell utazgatni.
Én speciel visítva rohannék, ha felajánlanák azt a lehetőséget, hogy minden gp-n Alonso közelében lehetnék és a fáradtság sem érdekelne Szerintem letörölhetetlen lenne a vigyor a fejemről.
Én speciel visítva rohannék, ha felajánlanák azt a lehetőséget, hogy minden gp-n Alonso közelében lehetnék és a fáradtság sem érdekelne Szerintem letörölhetetlen lenne a vigyor a fejemről.
2013. október 30. 08:44
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Hehe, Te írtad a cikket, de ez a komment a legigazabb
Egyébként sem értem, akkor mi a fenéért utazgat. Maradjon csak otthon a hátsóján, oszt hello. Legalább nekünk fanoknak több jut Aloból
Egyébként sem értem, akkor mi a fenéért utazgat. Maradjon csak otthon a hátsóján, oszt hello. Legalább nekünk fanoknak több jut Aloból
Idézet (Shenayla @ 2013.10.24. 18:53)
Félre ne értse senki nem vagyok Dasha ellenes, sőt igazán szimpatikus lány, DE senki nem tartja a fegyvert a fejéhez, hogy modellkedjen, vagy utazgasson. Tanult, végzett egyetemet, menjen és keressen munkát Oroszországban, Spanyolországban, vagy ahol élni kíván aztán dolgozzon. Gyanítom az az élet még ennyire sem tetszene neki.
2013. november 15. 21:49
zsancika1115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 214658 offline |
Én csípem a csajt de sztm, Alonak nem nagyon tetszett.De am cukik együtt.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.