Selena Gomezt nem tartják elég szexinek
2013. október 28. 13:41
Kellyvel most rohadtul nem értek egyet, annak ellenére, hogy nagyon bírom.
Amúgy nem Selena szexiségével van a baj, hanem azzal, hogy hülyére veszi az embereket, és azt hiszi, tud énekelni. De az utolsó mondatával egyet kell,hogy értsek.
Amúgy nem Selena szexiségével van a baj, hanem azzal, hogy hülyére veszi az embereket, és azt hiszi, tud énekelni. De az utolsó mondatával egyet kell,hogy értsek.
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. október 28. 16:02
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline |
Chelsy-nek igaza van..!!
2013. október 28. 16:04
SongKiKiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 214216 offline |
Selena nem szexy, hanem úgy viselkedik ahogy egy nőnek kell. Az tény, hogy semmi hangja nincs, de gyönyörű egy csaj
2013. október 28. 18:36
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Én nem láttam a VMA-t, de ez igaz, hogy Selena élőben nem tud énekelni, csak a videoklipjeiben és a neten, ahol feljavítják a hangját.
Amúgy meg hogy nem elég szexi, az úgy jön, hogy kinek mi a szexi. Valakinek a Miley félék, van akinek Selena, és van akinek egyik sem.
Kellyvel - csakúgy mint Chelsy - nem értek egyet, holott imádom én is.
Tényleg azt hiszi tud énekelni, én személy szerint sokkal jobban szeretem színésznőként, hisz nagyon jól tud alakítani.
Amúgy meg hogy nem elég szexi, az úgy jön, hogy kinek mi a szexi. Valakinek a Miley félék, van akinek Selena, és van akinek egyik sem.
Kellyvel - csakúgy mint Chelsy - nem értek egyet, holott imádom én is.
Tényleg azt hiszi tud énekelni, én személy szerint sokkal jobban szeretem színésznőként, hisz nagyon jól tud alakítani.
2013. október 28. 20:33
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline |
Két különbség van Májli és Szelena között: Májli egy őrült, feltűnési viszketegségben szenvedő "ember", Szelena meg egy normális ember, akinek legalább esze van, ha hangja nem sok.
2013. október 28. 21:52
monika1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 214254 offline |
szerintem egész szép
2013. október 28. 23:20
Szerintem nem kell bizonyítania senkinek semmit. Nem kell ahhoz az egész világnak megmutatni, hogy mi van a lába között, hogy szexivé avanzsálják. Ne legyen mindenkiben ez a kép, hogy csak akkor vagy szexi ha kin a fél melled meg ilyenek.
Itt jön a képbe Miley akinek szüksége van a meztelenkedésre, mert ő azt hiszi ettől lesz szexi. Pedig attól, hogy a fél világ látja az amit csak jobb esetben a szülei és a pasija láthat nem lesz csak egy ócskaság. Ennyit arról, hogy nagyon lazák vagyunk meg rázzuk a seggünket, olcsóságot sugall és semmi többet, és ilyen előadót senki sem fog megbecsülni lehet akármilyen szuper tehetséges valaki.
Itt jön a képbe Miley akinek szüksége van a meztelenkedésre, mert ő azt hiszi ettől lesz szexi. Pedig attól, hogy a fél világ látja az amit csak jobb esetben a szülei és a pasija láthat nem lesz csak egy ócskaság. Ennyit arról, hogy nagyon lazák vagyunk meg rázzuk a seggünket, olcsóságot sugall és semmi többet, és ilyen előadót senki sem fog megbecsülni lehet akármilyen szuper tehetséges valaki.
2013. október 29. 00:00
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
mivan?????? a világ legszebb és legszexibb embere!!!!!
2013. október 29. 00:18
nincs semmi bajom selena gomezzel sem azzal amit csinál. abbol van elegem hogy a fanok: ő mindenkinél gyönyörűbb, ő tökéletes. nem, nem az! ő sem tökéletes és bizonyára mindenkinek más az ízlése mindenkinek mástetszik. nem ismersz, nem láttál minden embert a világon honnan tudod akkor ezt megállapítani. és mégegyszer nincs semmi bajom selenával.
2013. október 29. 00:20
kitti99 igazad van + küldtek nekem egy-két playboy os képet selenárol..lehet hogy szerkesztve volt de nem ugy tűnt.
2013. október 29. 12:18
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Szerintem ez egyáltalán nem baj,hogy nem ilyen!
Nekem eleinte Miley volt a kedvencem,de mióta megváltozott már lejjebb csúszott a ranglistámon és Selena került az első helyre.
Pontosan emiatt,mert ő nem a botrányairól híres!
Úgy,hogy én annak örülök,hogy ilyen és nem is kéne átváltoznia olyanná,mint amilyen Miley!
Nekem eleinte Miley volt a kedvencem,de mióta megváltozott már lejjebb csúszott a ranglistámon és Selena került az első helyre.
Pontosan emiatt,mert ő nem a botrányairól híres!
Úgy,hogy én annak örülök,hogy ilyen és nem is kéne átváltoznia olyanná,mint amilyen Miley!
2013. október 29. 12:35
LOL roxikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 207229 offline |
aha biztos selena
2013. október 29. 12:42
Méghogy szexy... MENJ EL AZT NÉZD MÁR MEG MAGADAT A TÜKÖRBEN!!! Mint egy kislány, aki arra vár, hogy adjanak neki cukrot, mert megrebegteti a szempilláit!!! Ez sexy???!!! VAK VAGY KISANYÁM!!!
2013. október 29. 13:09
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Sel szerintem nagyon szexi és csinos. Ízlések és pofonok...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.