"Szörnyanya"... Na megint jöhet egy kisebb regény! ( ^-^; )
Igen, tényleg szánalmas. Igen, undorító dolgokat művel. Igen, sokan nem szeretik, ahogyan én sem. Igen, feltűnési viszketegségben szenved - valószínűleg. Igen, így van. Minden így van. De mindenki csinál hülyeségeket, ha ekkorákat nem is, minthogy majdhogynem meztelenül mászkáljon az utcán. És mindenkit el is ítélnek az ilyen dolgok miatt, amit nem is csodálok. De a véleményünket TARTSUK MEG magunknak. Elgondolkozhatsz rajta, hogy; Hú- szegény nem valami szép. De nem Ő tehet róla. Vagy azon is járhat az agyad, hogy; Lady Gaga egyre borzalmasabb. Hiszen megértem, ezzel nincs semmi gond, mert ez így van, de ha Te így gondolod, azt megtarthatod magadnak. Rossz szavak tömkelege jellemzi ezt az embert, de mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, csak a mennyiség különbözik.
Amint már mondtam, én sem szeretem, most nem védtem... De már azt is leírtam, hogy a vélemény megalakítása nem rossz. De ha nyilvánosság előtt nyilvánítod ki akárkiről a ROSSZ véleményedet, az már sértő.
Elnézést kérek a cikkek alatti hosszú-hosszú kifakadásaim miatt, de most néztem egy filmet, és enyhén hatással volt rám erre az estére. ( ;w; )
Melleit mutogatta az utcán Lady Gaga
2013. október 27. 21:29
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
2013. október 27. 22:14
szörnyű ez a jelmez vagy mi... pedig szép nő, miért rondítja el magát ...
2013. október 27. 22:41
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Le a kalappal.am no comment
2013. október 28. 07:58
Go Gaga! Ha nem is ez a 'legtökéletesebb' outfit-je.. (Öhm, jah), akkkor is benne van az egészben az a fura, őrült, dilis, bolond lendület. Jó, ne értsetek félre, én sem kultiválom a nyilvános majdnem-ádám-kosztümben járkálást, de ez például nem állatok húsából készült. Na, ennyi. Lehet őt ocsmánynak, rondának nevezni, csak baromira nem érdemes. Mert attól függetlenül, hogy utáljátok, beszéltek róla. Hmmm igen. Szívesen.
2013. október 28. 08:04
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Rosszat fogok álmodni ez a nő őrült!!!
2013. október 28. 08:33
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline |
Ahh en sirok ezen a non :DDD
2013. október 28. 10:43
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Na jó. Ezt nem néztem volna ki belőle.
2013. október 28. 10:56
Erowingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 136156 offline |
Ennél a nőnél egészen biztos már, hogy valami mentális gondok vannak... hogy ez nem tud úgy megjelenni, hogy ruha legyen rajta amiből SEMMI nem látszik ki az is biztos.. lehet valami önértékelési gondjai vannak...
2013. október 28. 11:00
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Régóta nem hallotunk felőle és most muszáj volt valami botrányosat csinálnia. Figyeljük meg, mert jövőhéten Nicki Minaj fog feltenni magáról Instára egy félpucér képet, mert már őkörülötte is lecsitult minden az utóbbi időben...Szánalmas!
2013. október 28. 11:15
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Idézet (ZsocchanD @ 2013.10.28. 11:00)
Régóta nem hallotunk felőle és most muszáj volt valami botrányosat csinálnia. Figyeljük meg, mert jövőhéten Nicki Minaj fog feltenni magáról Instára egy félpucér képet, mert már őkörülötte is lecsitult minden az utóbbi időben...Szánalmas!
Igazad van! Ezt már csak azért csinálja hogy legyen aki olvas róla..
Tényleg eléggé szánalmas, Nickivel együtt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.