Harry Stylest kikosarazták
2013. október 28. 11:35
The Sun. Lehet, hogy igaz, de ennek a lapnak egy szavát sem hiszem el, ennyi. Mellesleg megnéztem Samanthát, és nem azért mondom ezt, mert bunkó vagyok vagy valami ilyesmi, semmi bajom nincs a vele, de szerintem Harry-nek jobb ízlése van.
2013. október 28. 11:39
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
(...) "popszenzáció" na ne nevettessetek már!
2013. október 28. 11:40
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Okos nő. Nagyon okos nő, hogy lekoptatta. Respect!
2013. október 28. 12:05
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Sajna Harrynek ez a hibája az idősebb nőket szereti.remélem majd tanu
l a lekoptatásokból.de előbb-utóbb megint lesz barátnője
l a lekoptatásokból.de előbb-utóbb megint lesz barátnője
2013. október 28. 12:30
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Szegény srácnak anyakomplexusa van... Egyébként sem kaphat meg mindenkit.
2013. október 28. 12:32
Harry mindig a nála idősebb nőkre hajt, ne csodálkozzon ha néha visszautasítják!
2013. október 28. 13:00
ivlisaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 189130 offline |
Csak azért, mert Harry udvariasan viselkedik, és arcon puszilja a műsörvezetőt, amikor üdvözli az nem azt jelenti, hogy már rá is hajt a nőre. Ő csak szimplán kedves, nemedig 'flörtöl'.
2013. október 28. 13:09
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline |
Szegény Harry.Nem tehet róla hogy az idősebb nőkre bukik.Ilyen az ízlése.És senki nem tudja megvéltoztani az ízlését.A nő helyében biztos,hogy a nyákába ugrattam volna.De hát talán a nőnek már tetszett valaki:(( Sajnálom azért Harry-t♥
2013. október 28. 13:13
perfzen teljesen egyetértek!
Ayame.01 igazad van!
Ti most ezt komolyan elhiszitek ?! Ne legyetek már ennyire naivak!Eleven annyi pletykát halmozz fel az oldal,hogy az már magában borzasztó.És,hogy akkor mégis miért vagyok itt?Mert a sok hazugság,pletyka között is találni 1-2 igazságot.
Én azt mondom,hogy nekem sántít ez a dolog.Előre is elnézést,de megnéztem a hölgyeményt és Harry-nek ennek 1OOO% jobb ízlése van.(Kivéve a Taylor korszakot...)Ez a nő is az anya lehetne és nem hiszem,hogy felnevelni,babusgatni akar egy 19 éves érett férfit,akinek erre már nincs szüksége!Meg különben is 36 éves az ember gyereket (ha van esetleg még többet) akar,plusz egy igazán szerető hű férj sem árt!
Ha Harry szemszögét nézzük ez az egész golfos dolog...arra még ,hogy hogy senki nem gondolt,hogy lehetséges pusztán baráti,ismerkedős alapon hívta el ?!
Az nem azt jelenti rögtön,hogy már akar tőle is valamit.
Ayame.01 igazad van!
Ti most ezt komolyan elhiszitek ?! Ne legyetek már ennyire naivak!Eleven annyi pletykát halmozz fel az oldal,hogy az már magában borzasztó.És,hogy akkor mégis miért vagyok itt?Mert a sok hazugság,pletyka között is találni 1-2 igazságot.
Én azt mondom,hogy nekem sántít ez a dolog.Előre is elnézést,de megnéztem a hölgyeményt és Harry-nek ennek 1OOO% jobb ízlése van.(Kivéve a Taylor korszakot...)Ez a nő is az anya lehetne és nem hiszem,hogy felnevelni,babusgatni akar egy 19 éves érett férfit,akinek erre már nincs szüksége!Meg különben is 36 éves az ember gyereket (ha van esetleg még többet) akar,plusz egy igazán szerető hű férj sem árt!
Ha Harry szemszögét nézzük ez az egész golfos dolog...arra még ,hogy hogy senki nem gondolt,hogy lehetséges pusztán baráti,ismerkedős alapon hívta el ?!
Az nem azt jelenti rögtön,hogy már akar tőle is valamit.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.