Harry Stylest kikosarazták
2013. október 28. 22:25
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Visszautasította Harry-t? ---ez most komoly??? Ő tökéletes ... melyik idióta utasította volna vissza...
2013. október 28. 23:35
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
oké h idősebb, de nem akárki udvarolt neki...
2013. október 29. 00:09
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Beyla, totál igazad van. Száz százalékig egyet értek. Nem kell neki mindenkinek behódolnia, csak azért, mert ő a kis "Harry".
Amúgy ha nekem "bókolt" volna, én úgy képen röhögtem volna, hogy a haja még hülyébben állna...
Amúgy ha nekem "bókolt" volna, én úgy képen röhögtem volna, hogy a haja még hülyébben állna...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 29. 10:20
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Directioner12 ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? Mi az, hogy idióta?! Az ő szíve joga, hogy kinek mit mond, kit utasít vissza. Ráadásul attól, hogy ő Harry Styles, még nem kell mindenkinek azonnal leborulnia elé...
2013. október 29. 10:32
Bocs fanok, de a popszenzáció megnevezésen röhögtem egy sort. Leszögezem, semmi bajom a Harry-vel vagy a One Direction-nel, de ez enyhe túlzás.
Ami a srác kinézetét illeti, egyetértek Beyla-val. A haja egy katasztrófa, megmoshatná vagy megfésülhetné és a testalkata is olyan, mint a 10 éves öcsémé. Én is elküldtem volna a búsba. Egy férfi nézzen ki úgy, mint egy férfi, ne úgy, mint egy napos csibe. Bár lehet, én vagyok régimódi vagy nekem nagyok az elvárásaim ezzel az erkolcsosult társadalommal szemben.
Ami a srác kinézetét illeti, egyetértek Beyla-val. A haja egy katasztrófa, megmoshatná vagy megfésülhetné és a testalkata is olyan, mint a 10 éves öcsémé. Én is elküldtem volna a búsba. Egy férfi nézzen ki úgy, mint egy férfi, ne úgy, mint egy napos csibe. Bár lehet, én vagyok régimódi vagy nekem nagyok az elvárásaim ezzel az erkolcsosult társadalommal szemben.
Beyla
2013. október 29. 11:08
Rekchaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 176180 offline |
Zsécii, nem megbántani akarlak, de szerintem nics igazad! Harry szerintem nagyon helyes, és a hajával sincs semmi probléma...göndör! Naés? Örülnék ha nekem is göndör lehetne a hajam! Nos a teste pedig...nemtudom h láttad e már félmeztelenül mert ha nem javaslom h nézd meg! És már igenis mind az ötük popszenzációnak számít mert teljesen jogosan tartanak ott, ahol. Igenis megérdemlik!! És tényleg nem bántás vagy valami de ez a véleményem!
2013. október 29. 11:20
Idézet (Rekcha @ 2013.10.29. 11:08)
Zsécii, nem megbántani akarlak, de szerintem nics igazad! Harry szerintem nagyon helyes, és a hajával sincs semmi probléma...göndör! Naés? Örülnék ha nekem is göndör lehetne a hajam! Nos a teste pedig...nemtudom h láttad e már félmeztelenül mert ha nem javaslom h nézd meg! És már igenis mind az ötük popszenzációnak számít mert teljesen jogosan tartanak ott, ahol. Igenis megérdemlik!! És tényleg nem bántás vagy valami de ez a véleményem!
Nem bántottál meg. Csak annyit tudok mondani, kinek a pap, kinek a papné (vagy esetleg mindkettő). Nekem nem tetszenek az ilyen típusú fiúk (fiú, mert számomra egy férfi nem ilyen). Neked tetszik, ez van. Szíved joga eldönteni. Talán azért is különbözik az ízlésünk, mert nagyon valószínű, hogy nem is egy korosztály vagyunk. A hajával sem az a gond, hogy göndör, hanem ahogy hordja, az igénytelen hatást kelt számomra. Egyébként az meg az én véleményem volt, ami talán 10 év múlva megváltozik róla. Ki tudja.
Beyla
2013. október 29. 12:01
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
ÓÓ Harry szokj hozzá!! Beyla teljesen igazad van !
2013. október 29. 13:32
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Nekem valamiért soha nem lesz az esetem a srác. Az is biztos, hogy én sem leszek az ő esete, de nekem valahogy nem jön be a stílusa. (az meg főleg nem, hogy egy 36 éves nővel flörtöl.)
2013. október 29. 15:07
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline |
Hát nem tom 19, 36? Biológiailag tényleg az anyja lehetne, ami mint nőt engem is zavarna... Marha öregnek érezném magamat Mindegy, hogy mennyire érett gondolkodású Harry, akkor is csak egy 19 éves kisfiú, akinek hiányzik az anyukája! Nagyon gáznak érezném, ha 36 évesen egy szinten lennék egy 19 évessel... (érzelmileg!)
2013. október 29. 15:25
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline |
"Meg, hogy elhívott valakit golfozni abból nem az következik, hogy mindjárt feleségül is venné. Ebből egy kis barátság is létrejöhetett volna."
Nagyon naiv vagy Had áruljam el, hogy egy fiú sem hív meg téged, azért egy kávéra, golfozni, moziba, hogy barátkozzon... Ezt felejtsd el Az más dolog, hogy ha nem jön össze akkor lehetnek barátok...
Nagyon naiv vagy Had áruljam el, hogy egy fiú sem hív meg téged, azért egy kávéra, golfozni, moziba, hogy barátkozzon... Ezt felejtsd el Az más dolog, hogy ha nem jön össze akkor lehetnek barátok...
2013. október 31. 10:53
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.10.29. 10:32)
Bocs fanok, de a popszenzáció megnevezésen röhögtem egy sort. Leszögezem, semmi bajom a Harry-vel vagy a One Direction-nel, de ez enyhe túlzás.
A 10 éves öcséd kicsit túlfejlett, nem? (Linkelt szöveg) Másrészről pedig Harry távol áll még a FÉRFI-től. Annak is eljön majd az ideje, mikor középkorú nők is pisilni fognak utána. A haját pedig órákig szárítják, hogy így nézzen ki, úgyhogy a hipotézised nem helyénvaló. Viszont amiben egyetértek: kinek a pap...
2013. november 01. 14:24
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
vannak ilyenek
2013. november 07. 21:03
Miféle " szívtipró meg popszenzáció és még a helyes"????
Beyla igazad van:)
Beyla igazad van:)
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.