Kedves cikkíró! Miért kell álszenteskedni? Te talán soha életedben nem követtél el semmilyen csínyt?
A szabályok meg azért vannak, hogy megszegjék őket!
Noah RULEZ!!
Volán mögé ült Miley Cyrus 13 éves húga
2013. december 07. 12:57
Kit érdekel ez?! Utálom az egész Cyrus családot.
2013. december 25. 17:18
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
hát ez szép!!!! és még adja a lovat alá!!
2014. március 09. 01:41
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
AM jogsi, Apám Megengedte..
Most egyébként nem tudom mit kell ezen felháborodni annyira, itt Magyarországon is szoktak (jóval) fiatalabbakat engedni vezetni kis utcákban, ahol aligha van rendőr..
Jó, nem azt mondom, hogy örülök neki, meg hagynia kellene, csak nem kell akkora nagy dobra verni, végül is, nem ártott senkinek..
Azt vettem észre, hogy Ha a Cyrus család csinál valamit, az felháborító, akármi is legyen az, és ez azért már egy kicsit idegesítő..
Most egyébként nem tudom mit kell ezen felháborodni annyira, itt Magyarországon is szoktak (jóval) fiatalabbakat engedni vezetni kis utcákban, ahol aligha van rendőr..
Jó, nem azt mondom, hogy örülök neki, meg hagynia kellene, csak nem kell akkora nagy dobra verni, végül is, nem ártott senkinek..
Azt vettem észre, hogy Ha a Cyrus család csinál valamit, az felháborító, akármi is legyen az, és ez azért már egy kicsit idegesítő..
2014. április 03. 21:30
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Mi ezzel a baj? Sokan M.O.-n is ezt teszik, ja és igen ha Cyrus-ék csinálnak valamit, az BAJ, de ha mondjug Gaga, az meg nem... Hogy is van ez?
2014. május 31. 22:01
Én 13 évesen nem az autót vezettem,hanem homokoztam Nyilván tisztába vagyok vele,hogy a mai világban már gáznak számít de akkor is..A Cyrus family fanok meg ne védjék,belül ők is tudják,hogy az ellenkezője az igaz *saját kis véleményem*
2014. június 03. 17:32
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
sissy0803
Nekem is ez volt az első gondolatom
Nekem is ez volt az első gondolatom
2014. június 16. 17:49
G.Majavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 216924 offline |
Most eze ekkora nagy ügy?
Itt Magyarországon is vezetnek 13 évesek kocsit sőt az egyik barátnőm is vezetett kocsit pedig még nem vezethetne!
de persze itt az a legnagyobb baj, hogy a nevükbe szerepel az a szó, hogy Cyrus!
Itt Magyarországon is vezetnek 13 évesek kocsit sőt az egyik barátnőm is vezetett kocsit pedig még nem vezethetne!
de persze itt az a legnagyobb baj, hogy a nevükbe szerepel az a szó, hogy Cyrus!
2014. június 21. 12:39
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Igen, ha a Cyrus szülők kicsit erősebben fogták volna anno, még az elején a gyerekeket, akkor nem ltt volna a "jó kis" Mileyból egy ribi, aki vetkőzik a videoklipjeiben, és a hugocskája sem őt tartaná példaképnek, hanem talán megválogatná, kire néz fel.
2014. június 21. 12:46
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
"Netti35
Annyira retardált itt nagy többség, titeket apukátok sose akart tanítgatni vezeteni egy kisutcában ahol kb senki se jár? Minden lányt az apukája tanítn meg vezetni...Nektek nem volt gyerek szobátok?
Nem, mert vannak törvények, és törvénytisztelő magyarokként azt gondoltuk a szüleimmel, hogy megvárjuk a 16. szülinapomat, és akkor elmegyek egy autósiskolába, mert ez így szabályos. Az pedig csak amerikai divat, hogy a szülők taníthatják vezetni a gyerekeiket, nem itteni.
És nem tudom, hogy jön ehhez a gyerekszoba. Annak nincs gyerekszobája, aki tizenkettő-három éves korában felnőtnek akar látszani, többek között azzal, hogy illegálisan vezet.
Annyira retardált itt nagy többség, titeket apukátok sose akart tanítgatni vezeteni egy kisutcában ahol kb senki se jár? Minden lányt az apukája tanítn meg vezetni...Nektek nem volt gyerek szobátok?
Nem, mert vannak törvények, és törvénytisztelő magyarokként azt gondoltuk a szüleimmel, hogy megvárjuk a 16. szülinapomat, és akkor elmegyek egy autósiskolába, mert ez így szabályos. Az pedig csak amerikai divat, hogy a szülők taníthatják vezetni a gyerekeiket, nem itteni.
És nem tudom, hogy jön ehhez a gyerekszoba. Annak nincs gyerekszobája, aki tizenkettő-három éves korában felnőtnek akar látszani, többek között azzal, hogy illegálisan vezet.
2014. augusztus 13. 00:04
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
le kell őt törölni a starityről a francba
2015. január 31. 15:08
Sötét csaj001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 239687 offline |
ügyes vagy xdd szószerint büszke vagyok!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.