Manapság szinte lehetetlen olyan embert találni, aki ne hódolt volna be bármelyik közösségi portálnak. Sokan életük minden percét megosztják a nagyvilággal, melyet később csúnyán megbánhatnak - ha adódik még rá alkalmuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt megdöbbentő tragédia, amit a közösségi médiának köszönhetünk
2013. október 29. 18:17
2013. október 29. 18:25
Úristen, ezek nagyon durva dolgok. Szerintem is hülyeségek ezek a közösségi portálok.
2013. október 29. 18:26
Hát, aki ilyet tesz, az hülye
Lelőni valakit, csak mert nem gépezhet? -.-' Rémes hogy ilyen emberek is vannak.
Lelőni valakit, csak mert nem gépezhet? -.-' Rémes hogy ilyen emberek is vannak.
2013. október 29. 18:28
Ezt azért tették mert annyira függők lettek.
Nem tudom hova romlik még a világ.
Nem tudom hova romlik még a világ.
2013. október 29. 18:29
Sajnos ezek igy igazak :\\ a mai vilagban az internet jelenti az eletet!(tisztelet a kivetelnek bar kevesen vannak)
2013. október 29. 18:29
undorító a mai társadalom, és sajnos egyre fiatalabban kezdik el. nem értem miért jó az valakinek, hogy névtelenül zaklasson bárkit is? és persze személyesen is vagy akár névvel, de ezek az internetes anonok, akik simán az ismeretlen emberrel is úgy beszélnek mint a kutyával. miért kell bántani a gyengébbet? és sajnos egyre több az ilyen öngyilkosság, de nem értem ezek az emberek akik bántják és zaklatják a másikat miért érzik ettől jobbnak magukat? meg bárki más, aki bánt valakit csak mert máshogy néz ki, mást szeret, vagy teljesen más.
2013. október 29. 18:31
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Olvasom, olvasom és a szívem megszakad. Nem is azért,
hogy mi történt, inkább, hogy milyen egy romlott világban élünk.
Sajnálom, és azt hiszem ennél dühösebb még nem voltam emberre
hogy mi történt, inkább, hogy milyen egy romlott világban élünk.
Sajnálom, és azt hiszem ennél dühösebb még nem voltam emberre
2013. október 29. 18:34
Hopszmapszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 207344 offline |
nagyon rossz!!!Nem is olvastam végig...nem hiszem el h az ember ilyeneket tud csinálni...
2013. október 29. 18:34
Nagyon tanulságos ez a cikk! Szörnyű, hogy ilyen dolgok történnek a közösségi oldalak miatt. Borzasztó, hogy hová tart a világ.
2013. október 29. 18:36
Szomorú, hogy az internet hatalma szörnyeteggé változtatja az embereket.
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
sajnos ez a mai világ!!.. őszíntén sajnálom h eggyáltalán léteznek ilyen emberek!!!pont akk ha ilyenek nem lennének sokkal jobb világot élnénk!!
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Ha a butaság fájna, sokan ordítanának. A szülők kötelessége nem csupán a gyerek ellátása, hanem az életre való felkészítése. Az pedig nem abból áll, hogy hat évesen már szélessáv kell neki.
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Ez fájt
2013. október 29. 18:37
Ezért sajnálom, hogy ilyen lett a mai világ. Sose fogom megérteni, miért jó másokat a neten piszkálni. Engem sosem tudott lekötni a Facebook, nem az én világom, hogy mindenfélét kiírkálhassak magamról. Ez a Twitterre is igaz. Sajnálom őket, hogy így haltak meg.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.