Harry Styles zongorázni tanul
2013. október 30. 13:09
Marryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212195 offline |
Istenem, már megint jönnek a rosszakarók kommentjei -.- Mi is vele a bajotok? Bántott titeket vagy leszólt? Semmit nem ártott, akkor miért támadjátok? Persze, ő sem tökéletes, vannak hibái, de mondjatok 5 olyan embert aki hibátlan! Ha meg nem szeretitek, senki nem tart pisztolyt a fejetekhez, hogy elolvassátok az 1D-s cikkeket. Ha nem tetszik a kinézete vagy hangja, esetleg az egész személyisége, akkor sincs semmi baj. Ízlések és pofonok, én például nem szeretem Mileyt, és akkor mi van? Tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, mert anyátokon kívül senkit sem érdekel...
2013. október 30. 13:51
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Ez igaz, pozitív hozzá állás! #iloveyouHarry#
2013. október 30. 13:55
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
kicsit fura,hogy valaki 19 évesen kezd el hangszerttanulni, de hajrá
2013. október 30. 14:06
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Világhírű, sztár, és zenével keresi a kenyerét. Ember, mi abban az oltogatás ha azt mondom ez rohadtul ciki? Hogy élhet meg az zenéből, aki még egy hangszeren se játszik? vajon kottátolvasni honnan tanult? Énekelni hogy tanult meg úgy hogy még zenélni nem tanult? Ez szar má bocsi. Nem, egyáltalán nem esik bele a normál zónába.
2013. október 30. 14:10
Mivel Harry egy bandában szerepel, ezért van más aki hangszeren játszik. Ha szóló énekes lenne, akkor már ciki lenne. De így nem olyan nagy kurszt.
2013. október 30. 14:30
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nekem gitarom van 2010 ota es sose tudtam hangszeren jatszani, de tenyleg pozitiv hozzaallas kell es ido gondolom neki van tanarja vagy aki tanitja, nekem az sincs konyvem van de kottat se tudok olvasni lol
2013. október 30. 14:44
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline |
szívesen adnék neki zongoraleckéket...
2013. október 30. 14:48
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Idézet (Henna100 @ 2013.10.30. 09:12)
Én erről már értesültem,sőt mi több.
Azzal,hogy megtanul gitározni?Értelek.
MercuryFan :Szerinted most komolyan azért szánalmas ember,mert eddig semmilyen hangszeren nem játszott ?! Ohh egek!Ezen is csak nevetni tudok.
Azzal,hogy megtanul gitározni?Értelek.
MercuryFan :Szerinted most komolyan azért szánalmas ember,mert eddig semmilyen hangszeren nem játszott ?! Ohh egek!Ezen is csak nevetni tudok.
Azért szánalmas, mert nem tud egy hangszeren se játszani és mégis zenésznek képzeli magát. Ha hangja nincs, legalább zenei alaptudással kezdett volna zenész karriert. Ráadásul szerintem sok esetben még egy hangszer is kevés, ahhoz, hogy valaki tényleg zenész legyen. És miért mondod azt, hogy "eddig semmilyen hangszeren"? Még nem tud játszani semmin. És ha fog is tudni, akkor is egy nulla marad, mert nem fog felébredni egy reggel, hogy hopp! tehetséges lett.
2013. október 30. 15:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát... ez nagyon gáz. Én is amondó vagyok, hogyha már zenével keresem a napi betevőmet, akkor minimum egy hangszeren, de tanuljak már meg játszani. Habár jó magam sosem voltam zenetagozatos, a kotta nekem olyan, mint a kínai nyelv, énekelni nem tudok, ráadásul fahangom is van - szóval összegezve, szerény személyem egy zenei analfabéta.XD Én nem értek a zenéhez, de be is vallom, bár az akusztikus gitár ezer éve vonz, csak időm és pénzem nincsen rá. Egy minőségibb gitár azért jócskán elkérik, pluszban magánórákra kéne járnom, ami ismételten pénz, de leginkább időm nincsen az ág világon semmire sem az iskola miatt. Herike még iskolába sem jár, akkor mi akadályozta meg abban, hogy minimum egy hangszeren megtanuljon játszani? Látszik, hogy ezeknek a megkreált majmoknak annyi közük van a zenéléshez, mint a matematikának az irodalomhoz. Fingjuk sincs az egészről. Megtanulták szerintem a nagyon alap fogalmakat és szevasz tavasz. Oszt' még ezeket ismerjem el? Hagyjuk má'! Bár arra kíváncsi vagyok, hogy a mai popsztárok közül hányan tudnak ténylegesen hangszeren játszani - valószínűleg nagyon kevesen, és ez a szomorú az egészben. És a poén az, hogy ezek a tini előadók tartják magukat olyan hatalmas művésznek!
2013. október 30. 15:17
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
hajráá sok sikert
2013. október 30. 15:20
Mrs. shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 211519 offline |
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.