Miley Cyrus inkább meztelenkedik, mint sír
2013. október 30. 07:52
Hamarosan eljön az idő, amikor mégis sírni fog, mert a meztelenkedésére nem lesz kíváncsi senki sem.
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Beyla
2013. október 30. 07:59
Vettük észre Amúgy pedig ez a nő MÉG MINDIG úgy undorító ahogy van. És bár én sem szeretek sírni mások előtt, inkább bőgöm bucira a fejem, minthogy meztelenkedjek előttük.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. október 30. 08:00
Ezzel én is így vagyok. Vagyis, a sírással. Sírni más ember előtt? Inkább a halál
ELŐSZÖR NÉZZETEK MÁR MAGATOKRA! Veszek pl. egy olyan sztárt, aki esetleg a ti kedvenceitek között is szerepel. Pl. Lady Gaga. Ő pucérkodhat mindig? De Mileynak nem lehet? Van alakja, és erre büszke. Ne irigykedjetek már gyerekek
ELŐSZÖR NÉZZETEK MÁR MAGATOKRA! Veszek pl. egy olyan sztárt, aki esetleg a ti kedvenceitek között is szerepel. Pl. Lady Gaga. Ő pucérkodhat mindig? De Mileynak nem lehet? Van alakja, és erre büszke. Ne irigykedjetek már gyerekek
2013. október 30. 08:01
Nem tökmindegy? Már mindkettőt megtette - a Wrecking Ball-ban.
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. október 30. 08:02
Ja, és mindig olyan dolgokat mond, ami ellenkezik azzal, amit szintén ő mondott - nem is olyan régen.
2013. október 30. 08:24
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Hát egy nő inkább legyen érzelmes, mint egy ribanc a színpadon!
2013. október 30. 08:26
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
akkor miért teszi mindkettőt a wrecking ballban? kevés vagyok én ehhez...
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Candy Love
2013. október 30. 08:33
Mégis itt nyavalyog, aztán még azt mondja, nem akarja kimutatni a gyengeségét... Inkább a hangját csiszolná és azzal lenne híres...
2013. október 30. 08:37
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Mégis mindig nyavajog, és siránkozik
2013. október 30. 08:40
http://starity.hu/profil/211156-rihannafan26/Mégis mindig nyavajog, és siránkozik biggrin.gif
nagyon igazad van
nagyon igazad van
2013. október 30. 08:41
Valamilyen szinten mégis folyton erről beszél, mondjuk megértem hisz nyilvánvalóan jobban szerettem Liamet mint Liam őt.
2013. október 30. 08:49
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Ez ellentmondásos, mert a Wrecking Ball-ban mindkettőt megtette.
2013. október 30. 08:51
Már nagyon unalmas, hogy mindig kitalál valamit, hogy ő legyen a középpontban. Állandóan minden róla szól, hagyjátok már istenem..
2013. október 30. 08:51
Lilly-chan ,Mrs. Frankenstein , Kawaii & VastagCsabiFaan egyetértek veletek.
Ízlések és pofonok.Tiszteletem azért,mert nem sír mások előtt és ezzel nem hozza nyilvánosságra,hogy sebezhető.
Ami pedig a meztelenkedést illeti,az ő élete,az ő döntése,ha neki így jó,akkor el lehet fogadni,de nem kötelező.
De ha valami olyat tesz,később úgy is Ő fogja megbánni,s nem Te.Hiszen nem a Te életed.
Ízlések és pofonok.Tiszteletem azért,mert nem sír mások előtt és ezzel nem hozza nyilvánosságra,hogy sebezhető.
Ami pedig a meztelenkedést illeti,az ő élete,az ő döntése,ha neki így jó,akkor el lehet fogadni,de nem kötelező.
De ha valami olyat tesz,később úgy is Ő fogja megbánni,s nem Te.Hiszen nem a Te életed.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.