Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt
2013. november 01. 18:21
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Szerintem van egy kis féltékenység Selenában,bár a meztelenkedés nekem se tetszik túlságosan,de ettől még ugyan úgy szeretem Mileyt mint a stílusváltása előtt És kitudja? Talán ő is visszatalál régi stílusához
2013. november 01. 18:21
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
A lényeg,hogy a zenéjét bírjam,a többi nem érdekel.
2013. november 01. 18:25
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline |
Nem csak szerinte.. A zenéjét imádoom Miley-nak de nekem sokkal jobban tetszett a régi külseje
2013. november 01. 18:28
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Mindenkinek megvan a saját véleménye,ha ezt gondolja Selena és Katy akkor tiszteletbe kell tartani.
Engem Pl. Nem zavar,hogy viselkedik Miley . A hangja ettől függetlenül nem fog megváltozni. :*
Engem Pl. Nem zavar,hogy viselkedik Miley . A hangja ettől függetlenül nem fog megváltozni. :*
2013. november 01. 18:28
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Kíváncsi lettem volna, hogyha Miley-nak nem jön ez a béna imidzs váltása, akkor elért volna-e ennyi mindent. Lett volna Vevo rekord meg hasonlók?! Nem hiszem. Ha ilyen undorító magamutogatás nélkül érte volna el ezeket, akkor talán én is azt mndom, hogy tud valamit a csaj. De így...
2013. november 01. 18:30
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Nem csak Selena és Katy aggódig Mileyért, hanem én is! Egyre rosszab! De attól még imádom! De nekem is jobban tetszett a régi stílusa!
2013. november 01. 18:32
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline |
Jaj nehogymár ez az álszent ribi mondja már meg hogy mint csináljon Miley,csak azért pattog mert most nem Ő áll a középpontban............ SZÁ-NAL-MAS!!!!!!!!!!!MILEYNAK LEGALÁBB VAN HANGJA NEMÚGY MINT NEKIIII!!!!!!!!Felgépelve nekem is jó hangom lenne -'_- neki még saját stílusa sincs csak másodat koppint mint pl. Britneyt,Ririt és Nessát!!!!!!!!!!!!!!!
2013. november 01. 18:38
Selena meg úgy marad a köztudatban, hogy minden olyasmibe beleüti a turcsi orrát, amihez semmi köze és eljátssza az ártatlan, feddhetetlen jókislányt. Ő is változna, csak könnyebb így belopni magát az emberek szívébe (már akiébe sikerül), hogy játssza a kis eszét és veri a mellét, hogy 'bezzeg én milyen remek lány vagyok'. És ez undorító. Bár le merem fogadni, hogy ezt a nyilatkozatot is a menedzsment rágta a szájába.
2013. november 01. 18:39
Teljesen igaza van Selenanak...Szerintem Miley mar tulzasba viszi ezt az egeszet nem ertem mi ertelme van ennek az egesznek sokkal tobben szerettek a regi Mileyt az teny hogy sokat javult a hangja es meg az is igaz hogy majdenm minden sztar at esik ezen a korszakon de szerintem meg senki se vitte ennyire tulzasba a stilus valtast meg mi a fennenek mutogatja magat minden hol......es az nem mentseg hogy felnote kezd valni mi lenne a vilaggal ha mindenki igy none fel...na de ez csak az en velemenyem!!!!
2013. november 01. 18:42
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Igaza van. Miley eddig sem volt teljesen százas, de most aztán már ötvenes sincsen...
2013. november 01. 18:43
Drága Seleníta már odáig süllyedt, hogy pocskondiáznia kell másokat azért, hogy figyeljenek rá. A karrierje lefelé ível, már a magánélete sem elég érdekes a népeknek, hát szóljunk be valakinek, akivel mostanában foglalkozik a média. Esetleg törődhetne a saját dolgával, és beiratkozhatna egy színiiskolába vagy énektanárhoz. (És mondom ezt úgy, hogy Miley-ért sem vagyok oda.)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.