Miley Cyrus megrontotta kedvenc Disney-hercegnőinket
2013. november 03. 19:50
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline |
Ez már amúgy sok..
2013. november 03. 19:56
Szerintem nagyon jók lettek. Jasmine nagyon vagány. Pocahontas is tök jó
2013. november 03. 20:05
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Vicces bár tény, hogy májli már kezd unalmas lenni...
2013. november 03. 20:07
Erről a hírről kb. egy hete értesültem. Amúgy lássuk be, Miley polgárpukkasztó viselkedése rengeteg kreatív embert megihletett, szóval mégis csak van jó oldala a dolognak. (Bár nekem alapból tetszik Miley stílusa, ez inkább azoknak szól akik felháborítónak tartják.)
2013. november 03. 20:10
"hungergamesFan16
Rohadt unalmas már Miley Cyrus. Az elején még viccesek voltak az ilyen képek, de most már sok lesz ebből a baromságból. Nem érdekel senkit."
Ne általánosíts, ha megkérhetlek, én spec. nagyon szeretem nézni az ilyen alkotásokat. ^-^ Érdekes, hogy egy szokatlan dolog(személy) mennyi embert képes megihletni.
Rohadt unalmas már Miley Cyrus. Az elején még viccesek voltak az ilyen képek, de most már sok lesz ebből a baromságból. Nem érdekel senkit."
Ne általánosíts, ha megkérhetlek, én spec. nagyon szeretem nézni az ilyen alkotásokat. ^-^ Érdekes, hogy egy szokatlan dolog(személy) mennyi embert képes megihletni.
2013. november 03. 20:17
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline |
A világ szüli ezeket a furcsa, olykor botrányos alkotásokat, helyzeteket, szóval nem tudom, hogy miért vannak eggyesek kiakadva... Sajnos már csak arra figyelnek fel, aki valami nagyon durva dolgot mutat fel. Ez van, ezt kell szeretni, mivel a világ ezt szereti. Én nem itélem el az ilyen embereket, megértem, hogy miért csinálják azt, amit. Persze néha van olyan, ami már tényleg kicsit sok, de hát mindenki hibázik, vagy tulzásokba esik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.