Exkluzív interjú Karapándzsity Kristóffal!
2013. november 04. 18:22
Én személy szerint örültem volna ha bejut az élő show-ba. Sajnos Tóth Marci elvitte a helyét de én például Szabó Ádám helyett is el tudnám képzelni. Miért ne? Tehetséges, intelligens, kedves srác ráadásul milyen megfontoltan, kimérten nyilatkozott!
2013. november 04. 20:07
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Én nagyon bírtam,nem érdekelték a külsőségek,csak énekelt,és ráadásul a hangszíne is különleges és számomra tetszetős volt.Sajnáltam,hogy kiesett a mentorházban. Amúgy remélem,hogy hogy Ráduly Botonddal is lesz ilyen interjú,nekem ő volt az egyik személyes kedvencem! A kis Manó....
2013. november 05. 11:47
Idézet (Petrafranczia @ 2013.11.04. 16:22)
kit érdekelnek ezek az intejúk, a srác be se jutott az élő showba, akkor mire a felhajtás.
Engem például érdekel. Nagyon szurkoltam neki, az egyik legtehetségesebb volt a válogatón, nagyon szimpatikus, szerény és intelligens srác, viszont nem egy sztáralkat, ahogy szokták mondani az okosok. Személy szerint szívesebben nézném és hallgatnám őt minden szombaton a Dumbó-fülű Szabó Ádám helyett.
2013. november 05. 14:11
Lehet, hogy azért nem jutott tovább, mert Tóth Gabinak nehezére esett volna adásról adásra felkonferálni a srácot ezzel a névvel
Viccet félretéve, én bírtam őt, nem is kicsit. Nem is igazán a hangja, hanem a zsigerből jövő természetessége és tisztasága, maníroktól mentes jelensége fogott meg. Most mondhatnám, hogy szívesen látnám a harmonikás kiscsillag vagy a Csordás-gyerek helyett, de akkor nem biztos, hogy a show végére megmaradt volna annak az alázatos, szerény srácnak, amilyennek sokan (köztük én) megszerették.
Viccet félretéve, én bírtam őt, nem is kicsit. Nem is igazán a hangja, hanem a zsigerből jövő természetessége és tisztasága, maníroktól mentes jelensége fogott meg. Most mondhatnám, hogy szívesen látnám a harmonikás kiscsillag vagy a Csordás-gyerek helyett, de akkor nem biztos, hogy a show végére megmaradt volna annak az alázatos, szerény srácnak, amilyennek sokan (köztük én) megszerették.
2013. november 05. 15:54
errefelé,Kanizsán ami Szrbiában van,ilyesmi nevek vannak.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.