Starity

Exkluzív interjú Karapándzsity Kristóffal!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 04. 18:22 #21
- törölt felhasználó -    
Én személy szerint örültem volna ha bejut az élő show-ba. Sajnos Tóth Marci elvitte a helyét de én például Szabó Ádám helyett is el tudnám képzelni. Miért ne? Tehetséges, intelligens, kedves srác ráadásul milyen megfontoltan, kimérten nyilatkozott!
2013. november 04. 20:07 #22
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Én nagyon bírtam,nem érdekelték a külsőségek,csak énekelt,és ráadásul a hangszíne is különleges és számomra tetszetős volt.Sajnáltam,hogy kiesett a mentorházban. Amúgy remélem,hogy hogy Ráduly Botonddal is lesz ilyen interjú,nekem ő volt az egyik személyes kedvencem! heart.gif A kis Manó....biggrin.gif
2013. november 05. 11:47 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petrafranczia @ 2013.11.04. 16:22)
kit érdekelnek ezek az intejúk, a srác be se jutott az élő showba, akkor mire a felhajtás.

Engem például érdekel. Nagyon szurkoltam neki, az egyik legtehetségesebb volt a válogatón, nagyon szimpatikus, szerény és intelligens srác, viszont nem egy sztáralkat, ahogy szokták mondani az okosok. Személy szerint szívesebben nézném és hallgatnám őt minden szombaton a Dumbó-fülű Szabó Ádám helyett.
2013. november 05. 14:11 #24
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy azért nem jutott tovább, mert Tóth Gabinak nehezére esett volna adásról adásra felkonferálni a srácot ezzel a névvel rohog.gif

Viccet félretéve, én bírtam őt, nem is kicsit. Nem is igazán a hangja, hanem a zsigerből jövő természetessége és tisztasága, maníroktól mentes jelensége fogott meg. Most mondhatnám, hogy szívesen látnám a harmonikás kiscsillag vagy a Csordás-gyerek helyett, de akkor nem biztos, hogy a show végére megmaradt volna annak az alázatos, szerény srácnak, amilyennek sokan (köztük én) megszerették.
2013. november 05. 15:54 #25
- törölt felhasználó -    
errefelé,Kanizsán ami Szrbiában van,ilyesmi nevek vannak.
2013. november 05. 18:10 #26
- törölt felhasználó -    
....................
2013. november 22. 16:53 #27
esztis11
esztis11
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 105
Csatolások: 0
Azonosító: 215633
Egész jó volt szerintem. hülye Tóth Gabi. Inkább saját magát kellet volna kirugnia!!!!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok