Justin Biebert fejbedobták a saját koncertjén
2013. november 06. 10:49
én rágyújtottam volna a színpadot, sőt az arénát is xd tudom h már írtam, de Gaga már számtalanszor elesett, megdobták, fejbevágták egy nagy és nehéz vasrúddal amitől agyrázkódást kapott, el is hányta magát, és MÉGIS FOLYTATTA a koncertet. befejezte, mert a shownak folytatódnia KELL. ez meg?! megdobják egy flakonnal és kirohan anyucihoz? egy szívlapáttal kéne tarkónb*szni, aztán helyreállnának a fejébe a dolgok - vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 06. 12:23
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (JazmynBelieber @ 2013.11.05. 16:09)
Sírós p.csa? Nem tudom nektek, hogy esne az, hogy a fellépésed végén megdobnak valamivel. És azt se csodálom, hogy nem ment vissza. Én se tettem volna. Remélem az illető elgondolkodott azon, hogy mit csinált. Mert az ő hülyesége miatt több ezren rá*asztak.
Justin egy puhány, hisztis, besz-ri alak. Lehet, hogy kicsit fájt neki, de könyörgöm, egy flakon ennyire kifog Bieberen, hogy nem képes tovább plejbekkelni a koncertet, vagy legalábbis azt, ami még hátramaradt belőle? Az én kedvenc együttesem, a Guns N' Roses basszusgitárosával, Duffal is volt egyszer ilyen, csak akkor nem egy műanyag flakon repült neki a kezének, hanem egy teli üveg Jack Daniel's a fejének. Ott esett össze a színpadon, elvesztette az eszméletét, a mentők vitték el. Komolyan megsérült, hetekig kórházban lábadozott. Elég veszélyes dolog volt, a koncert is azonnal végetért, pedig már 90 percen keresztül játszottak. Azt viszont nem értem, hogy egy sima vizes palack miatt, ami mellesleg főleg csak a mikrofonját érte, miért kell egy egész koncertet félbehagyni. Nem egy két kilós Jack találta telibe a koponyáját.
2013. november 06. 14:37
Idézet (MadHatter @ 2013.11.06. 12:23)
Justin egy puhány, hisztis, besz-ri alak. Lehet, hogy kicsit fájt neki, de könyörgöm, egy flakon ennyire kifog Bieberen, hogy nem képes tovább plejbekkelni a koncertet, vagy legalábbis azt, ami még hátramaradt belőle? Az én kedvenc együttesem, a Guns N' Roses basszusgitárosával, Duffal is volt egyszer ilyen, csak akkor nem egy műanyag flakon repült neki a kezének, hanem egy teli üveg Jack Daniel's a fejének. Ott esett össze a színpadon, elvesztette az eszméletét, a mentők vitték el. Komolyan megsérült, hetekig kórházban lábadozott. Elég veszélyes dolog volt, a koncert is azonnal végetért, pedig már 90 percen keresztül játszottak. Azt viszont nem értem, hogy egy sima vizes palack miatt, ami mellesleg főleg csak a mikrofonját érte, miért kell egy egész koncertet félbehagyni. Nem egy két kilós Jack találta telibe a koponyáját.
Ugyan, hiába mondod nekik, ha nem látnak tovább az orruknál... Akkor is elvakultan fogják védeni, ha nyilvánvaló tényeket közölsz velük. Mert a bálványuk tökéletes és sérthetetlen. Mi meg vakok vagyunk.
Szandiiii
2013. november 06. 15:01
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Az a része igaz hogy megdobták és hogy vasárnap megjelent a Bad day zenéje! De az nem hogy lement a színpadról és hogy nem ment vissza..az meg még nagyobb kamu hogy felszedett e prostit!! xdd ez még viccnek is rossz...és szánalmas hogy ilyeneket kitalálnak! hiszem ha látom vagy ha ezt ő mondja mert a sajtó mindent túlreagál és minden hazugságot mellétesznek
2013. november 06. 15:03
Szerintem az igazi profi tudja kezelni az ilyen helyzeteket is. Hát, ő nem az. De ezt eddig is tudtuk.
2013. november 06. 15:34
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Levin
Úgy tűnik könnyebb kilátásnak vélte, hogy inkább lezúz a szinpadról és pofátlanul ott hagyja a hány ezer rajongóját egy unatkozó flakont dobáló "rajongója" miatt. Persze az is elég pofátlanság, hogy kidobják a kezéből a mikrofont, de ha legalább vett volna fáradtságot - már a rengeteg fanjai miatt is - akkor lehajol érte, és közli a dobálós egyeddel, hogy ne azzal dobja fel a műsort, hogy kidobja a kezéből a mikrofont, vagy csak szimplán szólt volna a biztonsági őröknek, hogy tessékeljék ki, mert nem képes kulturáltan viselkedni. Ehelyett inkább lefárad, és cserben hagyja a kis kedvenceit, akikről már szinte ódákat zengett.. Annyira menőnek érzi magát, hogy nevetséges, és egyben szánalmas, mert ez nem amit művel. Ha már valakinek ennyitől elborul az agya, az ne énekeljen. Bár neki amúgy se ártana felhagyni, mert az égadta világon semmi köze a zenéléshez. Ismét alkottál Bieber. Gratulálok.
egyet értek!!:DDDDD
Úgy tűnik könnyebb kilátásnak vélte, hogy inkább lezúz a szinpadról és pofátlanul ott hagyja a hány ezer rajongóját egy unatkozó flakont dobáló "rajongója" miatt. Persze az is elég pofátlanság, hogy kidobják a kezéből a mikrofont, de ha legalább vett volna fáradtságot - már a rengeteg fanjai miatt is - akkor lehajol érte, és közli a dobálós egyeddel, hogy ne azzal dobja fel a műsort, hogy kidobja a kezéből a mikrofont, vagy csak szimplán szólt volna a biztonsági őröknek, hogy tessékeljék ki, mert nem képes kulturáltan viselkedni. Ehelyett inkább lefárad, és cserben hagyja a kis kedvenceit, akikről már szinte ódákat zengett.. Annyira menőnek érzi magát, hogy nevetséges, és egyben szánalmas, mert ez nem amit művel. Ha már valakinek ennyitől elborul az agya, az ne énekeljen. Bár neki amúgy se ártana felhagyni, mert az égadta világon semmi köze a zenéléshez. Ismét alkottál Bieber. Gratulálok.
egyet értek!!:DDDDD
2013. november 06. 15:56
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Remek lett a Bad Day
2013. november 06. 16:26
JBFAN0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 201602 offline |
Az addig ok, h a bad day nem lett olyan jó, meg vannak rosszabb dalai, de se szidni se isteníteni nem kell. én bírom őt és a dalait is és kész, az utálkozó antibelieberek meg menjenek máshova I JB
2013. november 06. 16:40
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Szegény kislány! Szerintem nem törött be a feje..
2013. november 06. 16:48
Előttem már mindent elmondtak, tényleg nevetséges, hogy az égvilágon semmi baja nem történt, mégis csapot-papot hagyva rohant el, le se sz.rva a rajongóit, akikből jól megszedi magát egy csomó milkával, akik miatt tart ott, ahol (sajnos).
Iszonyatosan nagy szemétség, hogy így viselkedik, és gondolom még csak vissza sem kapják a pénzt azok, akik jegyet vettek a "koncertjére".
Épp ezért nem értem, hogyan szerethetik őt ennyien (perrsze csinál jó dolgokat, igen, igen) de attól függetlenül ki ő, hogy ekkora felháborodást váltson ki a tinilánykákból, akkor is, ha csak megdobták a kezét egy flakonnal?
A testtartása meg tényleg röhejes, bírnám, ha így maradna xD
Iszonyatosan nagy szemétség, hogy így viselkedik, és gondolom még csak vissza sem kapják a pénzt azok, akik jegyet vettek a "koncertjére".
Épp ezért nem értem, hogyan szerethetik őt ennyien (perrsze csinál jó dolgokat, igen, igen) de attól függetlenül ki ő, hogy ekkora felháborodást váltson ki a tinilánykákból, akkor is, ha csak megdobták a kezét egy flakonnal?
A testtartása meg tényleg röhejes, bírnám, ha így maradna xD
Szandiiii
2013. november 06. 17:08
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline |
istenem.. ilyenkor ugattok bezzeg ha titeket dobna meg valaki akkor nagy felháborodás lenne. amúgy meg az ilyen ne mennyen a koncertjére és mennyen az édesannyába ha ilyenekhez folyamodik^^
2013. november 06. 17:33
Idézet (Wii. @ 2013.11.06. 17:08)
istenem.. ilyenkor ugattok bezzeg ha titeket dobna meg valaki akkor nagy felháborodás lenne. amúgy meg az ilyen ne mennyen a koncertjére és mennyen az édesannyába ha ilyenekhez folyamodik^^
Véletlenül sem akarok kötekedni, de ha valaki véleményt nyilvánít, azt miért kell rögtön ugatásnak minősíteni? Más sztárral is történt hasonló, mégsem viselkedett úgy, mint egy durcás óvodás, hanem az illető vitte tovább a koncertet probléma nélkül.
Sőt, engem is dobtak már meg, nem is egyszer, és mindenféle szir-szarral, és nem vonultam ki miatta az óráról, vagy a suliból. Az egész arról szól, hogy Justin nem bírja kezelni a helyzetet, és inkább szereti mindenféle hülyeséggel felhívni magára a figyelmet, mint májli és hasonszőrű társai, mintsem hogy megpróbálja emberelni magát, és normál humanoid lényként viselkedni.
(mennyen-> menjen, édesannyába->édesanyjába. bocsi, de nagyon szúrta a szemem)
Szandiiii
2013. november 06. 17:54
Már nem is csodálkozom, hogy megdobta valaki egy palackkal. Nem ez volt az első eset.
2013. november 06. 18:11
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline |
Személyes véleményem szerint, mind a belieberek, és antibelieberek - ha élhetek az egyik kedves kommentelő szavával - véleménye ezen esemény kapcsán teljesen helytálló. Justin helyében én is szívem szerint lementem volna a színpadról, hiszen valamilyen szinten "megtiszteli" - már ha lehet ilyet mondani, bár nem ez a megfelelő szó rá - a jelenlétével az ottani rajongókat, az a minimum, hogy ne dobálják meg palackkal. Szerintem köztudott tény, hogy Justin igencsak sok helyre elmegy, de még így sincs elég ideje az összes kisállamba, országa eljutni, ahol talán sokkal kedvesebb, és tisztelettudóbb rajongók várnak arra, hogy fellépjen náluk. Ilyen szempontból tényleg pofátlanság volt attól a kedves rajongótól aki kidobta a kezéből a mikrofont. Továbbá az antibeliebereknek is teljes mértékben igaza van, mert Justinban lehetett volna annyi tartás, és lelkiismeret, hogy nem azokkal a rajgókkal szúr ki, akik tényleg élvezik a koncertet. Ha én a helyében lettem volna, simán kinevetem a szituációt és a koncert további részét rendesen végigvinném. Szóval ebben igazat adok nektek. Teljesen rosszul kezelte a helyzetet, és szerintem nagyon szemét dolog utána egy olyan szöveget tweetelni, amiben elmondja, hogy ő mennyire élvezte az egész koncertet, holott lerítt az arcáról, hogy legszívesebben megfojtotta volna a kedves palackzsonglőrünket. Igaz, hogy eddig senki pártját nem fogtam, és inkább vallottam magam beliebernek, mintsem utálónak, de most úgy érzem, hogy ezek után az események után, inkább semelyik kasztba se szeretnék tartozni. Mindenkinek tisztelem a véleményét, és ezt a kisebb monológot egyik kommentelő se vegye magára, hiszen nem nektek szólt. Ez csupán csak az én véleményem.
További szép estét!
További szép estét!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.