Justin Biebert fejbedobták a saját koncertjén
2013. november 05. 16:09
Sírós picsa? Nem tudom nektek, hogy esne az, hogy a fellépésed végén megdobnak valamivel. És azt se csodálom, hogy nem ment vissza. Én se tettem volna. Remélem az illető elgondolkodott azon, hogy mit csinált. Mert az ő hülyesége miatt több ezren rá*asztak. -.-
2013. november 05. 16:09
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Az első ami szembe tűnt, az az undorító tartása. Ez mellet, még látni lehetett az arcán, hogy felháborodott. Én se lettem volna ebben az esetben nyugodt, de akkor legalább végigcsinálhatta volna a koncertet... a rajongói miatt.
2013. november 05. 16:20
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Szegénykém, a lelkébe gázoltak. xD Olyan szánalmas ez a gyerek!! Saját magát hozza kínos helyzetbe, és saját magát teszi nevetségessé. Ahelyett, hogy folytatná a koncertet elkezd duzzogni, mint egy kisgyerek, aki nem kapja meg a játékát. És még elvárja, hogy komolyan vegyék?!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 05. 16:22
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Szerintem rendkívüli primitívségre vall, ha valaki csak azért ad ki pénzt, hogy elmenjen a koncertre, és megdobja. Gondolom nem kis pénzbe kerül, elég érdekes, hogy valakinek ez az életcélja.
Ha meg rajongó, akkor se jobb... tisztelje már meg azzal, hogy nem dobja meg. Nekem ilyen eszembe nem jutna a kedvencemmel szemben. És ez most nem arról szól, hogy szeretem-e őt vagy nem (mert nem), de azért el kéne jutnia az embereknek egy szintre, hogy nem csinálnak ilyet. Bár nem mondom, hogy ő különb volt, mikor köpködött.
Ha meg rajongó, akkor se jobb... tisztelje már meg azzal, hogy nem dobja meg. Nekem ilyen eszembe nem jutna a kedvencemmel szemben. És ez most nem arról szól, hogy szeretem-e őt vagy nem (mert nem), de azért el kéne jutnia az embereknek egy szintre, hogy nem csinálnak ilyet. Bár nem mondom, hogy ő különb volt, mikor köpködött.
2013. november 05. 16:23
nem is fejbedobták, hanem a kezéből dobták ki a mikrofont
2013. november 05. 16:24
Idézet (JazmynBelieber @ 2013.11.05. 16:09)
Sírós picsa? Nem tudom nektek, hogy esne az, hogy a fellépésed végén megdobnak valamivel. És azt se csodálom, hogy nem ment vissza. Én se tettem volna. Remélem az illető elgondolkodott azon, hogy mit csinált. Mert az ő hülyesége miatt több ezren rá*asztak. -.-
pontosan ezt akartam írni.
2013. november 05. 16:28
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
Hisztis pi*a! Egyszer a little mix-ből is fejbe dobtak valakit és meg se rezzent ,folytatta a koncertet. Justin mikrofonját találták csak el és egyből bevágta a durcát! És a little mix lány JB meg hisztis lány! De mások meg fizettek a koncertért ! SZÉGYEN VAGY JUSTIN! SZÉGYEN!
2013. november 05. 16:34
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Jajj, most sajnáljam meg ezt a repedtfazék hangú idiótát? Nem, nem sajnálom, sőt! Megérdemelte, hogy megdobták. Legközelebb valami keményebb dologgal kellene próbálkozni.
2013. november 05. 16:37
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Megértem a reakcióját, mert szar lehetett... Viszont egy idióta miatt nem kellett volna az összes többi rajongóját büntetnie, akik megvették az amúgy biztosan méregdrága belépőjegyeket.
A tartása meg akár ET-é. xD Csúnya, azon remélem változtat, nem fog örülni ha később púpos lesz.
A tartása meg akár ET-é. xD Csúnya, azon remélem változtat, nem fog örülni ha később púpos lesz.
2013. november 05. 16:38
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Nem is fejbe dobták! Több koncerten is előfordult h a fellépőt valamivel megdobták.De ezen általában nem szoktak ennyire megsértődni,simán csak folytatják a koncertet.Nem kellett volna ennyire megsértődni.
2013. november 05. 16:39
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Ilyen bunkó embereket én sem mentem volna vissza
2013. november 05. 16:39
Én sem szeretem Justint, de túlzás volt megdobni!
2013. november 05. 16:46
XD ez a fej emberek!Mint egy 5 éves akinek elvették a sütit!Szerintem ha ez egy profival történik meg(green day) akkor tuti fojtatják nem vágják be a durcit mind justinka
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.